בוחעחעחעחע.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif בוחעחעחעחע.

רק רציתי להגיד לכולכם שאני אוהבת אותכם ולא יכלתי לנצל"ש את זה כי אני רוצה שרשור ממש גדול שכולם יגידו לכולם שהם אוהבים אותם כי אני ממש אוהבת את הפורום הזה ואת האנשים בו כי המפגש איתכם היה המפגש הכי כייפי שהיה לי עם פורום למרות שכולכם זקנים מאוד ואפילו הרבה. אוהבת אותכם ;_;
!!!!!!!11 (זה לא קשור לזה שהשעה חמישה לחצות, מה פתאום?! תמיד אוהבת אותכם!!!!) חהחהחהחהחה. עכשיו גם _אני_ עשיתי ספאם בפורום. וחשבתי שיהיה מגניב אם נעשה תחרות המצאת נינג'ות (כאילו בציורים) כי התחלתי אחד והוא יוצא די טוב XD וזה גם אומר שנראה עוד ציור של לוניד ויש לה ציורים שווים ושעדי תצבע איזה ציור ותגרום לי לרצות עוד יותר פוטושופ XD אהא ^^ אוהבת. מאודמאוד. אתם יודעים מה. שכל אחד יתן סיבה אחת לפחות למה אני אוהבת את הפורום. ... הסיבה שלי היא חופית, היא הביאה אותי לפה XD אוהבת אותך חופית!!!111 _ופינת השונן איי. אבל שששששששש. אל תגלו לגל~!)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני לא מאמינה ששלחתי את זה XD

טוב נו. מאוחר מדי ^^;; תרתי משמע. אהבה~!
~!!!!!!!!!!!!!1;1

dndboy

New member
../images/Emo103.gifכי יש לנו שרשורי חיבוקים

שווים כשמישהו עצוב ^____^ גם אני אוהב אותך באקי *_* אבל לא יצא לי להיות איתך היום =[ הלכת =[

Bakura

New member
../images/Emo96.gif לא, אתה הלכת ואני נשארתי XD

הליכה פעם בשנה מעזריאלי לדיזינגוף מספיקה לי, ואני לא יכולה ללכת עם אולסטאר חדשות
לא נורא~! עוד מעט פסח, לא?~ :}~!!! או משו. ממ. >>

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנאא התכוונתי שכשחזרתי כבר

לא היית =[

¥otamsh

New member
בוחעחע אינדיד!

אני גם אוהב המון את הפורום הזה ואת האנשים האדירים פה, המפגשים הממש מהנים! אוהב פה את כוווווווווולם הכי שבעולם!!! הסיבה שלי היא...אממ.. האנשים, נו... כי אתם הכי שוס שיש! ואני לא זקן...

polichan

New member
ווהאאא עכשיו אני! ../images/Emo185.gif

אני אוהבת את הפורום הזה כי יש פה אנשים מדהימים וטובים ואיכותיים! והכי כיף איתכם בעולם! אוהבת המון המון! וזה אחלה שירשור!

Galmon

New member
יאי~ פורום נארוטו pownz~~

כה~ הפורום הכי מגניב בתפוז~ האנשים הכי מגניבים! 3; נאמ, ואנחנו לא זקנים.... אנחנו... מאותגרים גילאית~ XD אבל, יש לי נשמה של ילד בן 16 שכלואה בגוף של בן 16 וחצי~ ^___~ ולא לגנוב את פינת השונאן איי~~~~~ (יש עליה זכויות~ XDD) היא תגיע בהקדם... פשוט כל השבוע לא היה לי את המחשב.... ; ; (או את החדר, אם כבר מדברים~ XD)

Adi Chan

New member
חחח גם אני אוהבת אותך ואת כולללם =)

והנה משהו יפה על אהבה שקיבלנו בשיעור חינוך---->>>>

../images/Emo9.gif איזו מותק!!!

גמני אוהבת אותך, בובע~!! ^___^ *מחבקת חזקחזק*~ ולמה אני אוהבת את הפורום?... המ. בגלל האנשים שיש פה ^^; אתם מדהימים, באמת! אני נורא אוהבת אתכם!! *מחבקתאתכולם*

למעלה