...

...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

שירשור מזלטובים+תרגישיטובים למאיו צ'אאאן DDDDDDDDDDD: היום המומולדת של מאיו והיא חולה ;; אזאז שרשרו ברכות/תמונות חמדמדות וצומי שיהיה לה שמח DDD: אזאז אני: מזל טוב, מאיו צ'אן ^___________^ ואושר ועוד אושר ויומולדת שמח ותישארי כמו שאת ותרגישי טוב DDDDDDD: בעעעע. אף פעם לא הייתי טובה בברכות X______________________X בכל מקרה, את חברה וילדה נפלאה {ואין שומדבר רע בפטפטת יתר XD} וכולם אוהבים אותך!!! DDD:

mikokikyo

New member
אריגאטו, שרון צ'אן^^

היית הראשונה להגיב^_^ אריגאטו^____^

Rukia San

New member
מזל"ט!!!11~

מזל-טוב, החלמה מהירה! מאיוווווווווווווווווווומאיוווווווווווווווווווווווווווווווומאיווווווו. יש לך יומולדת.חעחע.אני גם רוצה. טוב, אז- המונהמונהמונהמוניי אושר עושר יושר וכושר ^_^ Love you Darling <3

mikokikyo

New member
אריגאטו, אור צ'אן*_*

את השלישית שהגיבה*________* שלוש זה אחד ממספרי המזל המרובים שלי, אבל הוא בין הכי חשובים*______________* אריגאטו*________________* אי לאב יו טו*_*

Nittle Grasper

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo100.gifמזלטוב מאיו D:../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

מזלטוב מאיושיתתתת כפרעלייך נשמה אוזנייםריסיםתריסיםכבדדדד!!!!11 D: |פאקצה| שתזכי להגשים את כל החלומות שלך ^_^ ולמספיק זמן כדי לחרוש את כל הדיסקים שצרבתי לך ועוד הרבה אנימות ומנגות אחרות D: ובישים ושונן איי וכל זה ^.~ וכדי לא להרוס עוד יותר אני אפסיק עכשיו, וקבלי תמונה של ריטסו בישי D: מזלטוב!!!1

mikokikyo

New member
אריגאטו, ירדן צ'אן*_______________*

וואטאשי תריסיםO: וגם עוד נשמה תמימה שיכולה להיאסף על ידי קיקיו סאמה*_* אריגאטו*____________________________* צודקת, זמן לחרוש על דיסקים, היכן אתה?O: יא, בישים*_* שונן איי חלש*_* בישים*_* ריטסוקה*______* אריגאטו*____________________* תודה שאת חברה כל כך טובה ותומכת, ירדן צ'אן, אריגאטו*___________________* וואטאשי לאהוב אותך מאוד, אפילו מאודמאוד*______________* אריגאטו על הכל*__________________* *_*

מית צאן

New member
ווואעעעעעע../images/Emo119.gif

מזל"ט מאיו*______* תרגישי טובOOOOOOO: אוהפתותך*OOOOOOOOOOOOOOO*

mikokikyo

New member
אריגאטו, מית צ'אן*________*

אני מרגישה יותר טוב, הכאב ראש נפסק מאתמול בבוקר ומאז אני רק משתעלת קצת מדי פעם, אז הכל בסדר^^ (אמג, המחלה שלי משתנהO:) גם אני אוהבת אותך*________________________* *__*

shirlevy101

New member
יום הולדת שמח../images/Emo171.gif

מזל טוב והמון בריאות הצלחה בהכל ושחלומותיך יתגשמו

Lust chan

New member
מאיומאיו~!11 ^__^../images/Emo135.gif

דבראשון, המוןהמון מזל טוב~ אמג אני בקושי מקלידה, אמא שלי הרגה אותי הרגע כי הייתי צריכה למדוד בגדים של ארון שלם, אני חושבת שאני מתה פה.. בכלמקרה, יוםהולדת שמח DDD: ו...ו.. אושר, עושר, הצלחה, וכלזה~!1 ^__^ אוהבתותך המון~~!!11 33333> אליס ה19 שולטת בעולם P:

mikokikyo

New member
אריגאטו, גל צ'אן*_________________*

*הזדהות* אני שמחה ששרדת^^ יאאאא, איחולים מוכריםD: גם אני מאוד אוהבת אותך*____________________________* תמונה*_**_*_*_*_* אכן כן, אליס ה19 רולז*_______________* (ווליום 2 של אליס ה-19, מישהו?)

למעלה