...

PakoLina

New member
מאיו *.*|סגידע|../images/Emo118.gif

המוןהמון מזלטוב, והחלמה מהירה...
בישיט *.*

mikokikyo

New member
אריגאטו, פאקו צ'אן*________*

וואטאשי בישית? נדמה לי שכל המפגש הבטת במירוקו, אז בטח התבלבלת...אני הייתי זאת שנדבקה לך לבלונים^^ לא אחת משאר הבישיות שבסביבה^^" דמודמו, אריגאטו*_* *_*

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ותחלימי מהר ותחזרי אלינו בריאה ומאושרת ו...וו...ו.ו. לוב יו

mikokikyo

New member
אריגאטו, חן צ'א^_______^

הנני מאושרת, וגם כמעט בריאה^^ אה, כן, והייתי פה מהרגע שהשירשור הזה נפתח, פשוט הייתי משותקת מהלם/שמחה/התרגשות לכמה רגעים, ואז דיברתי עם טוף, אבלאבל...לא עניתי עד עכשיו כי כל פעם שהבטתי על השירשור הזה ראיתי כל כך הרבה אנשים...וקשה להגיב לכולם...דמודמו, הנה אני, מגיבה לכם! למה, אתם שואלים? כי אני אוהבת אתכם ומודה לכם מאוד, כי שיפרתם לי את המצב רוח יותר מכל דבר אחר*_* ובחזרה אלייך חן^^ אי לאב יו טו^^ ו...את הראשונה שפגשתי מהפורום! אכן כן, את היא הראשונה! יא*________* אריגאטו*_*

mikokikyo

New member
אריגאטו, מישל צ'אן^^

אני מרגישה הרבה יותר טוב^^ אריגאטו^^

mikokikyo

New member
אמגאמגאמג, מינימקגי כתבה לי מזלט*_*

אריגאטו*____________________* החלמתי איטית למדי, בהתחשב בעובדה שהמחלה שלי משנה לכ רגע את הסימפטומים שלה...אבל חוץ מזה, אפשר לומר שכל פעם אני חולה במשהו אחר, ואז זה עובר מהר מאוד^^ אריגאטו*___________* |נאראקושלמינימקגיושירשורהטלויזיהשהיאכתבהנמצאיםכולםעמוקעמוקבנבכיהארכיון. רוצולראות, זהסגיד*_*| *______*

MomijiSan

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif

המוןהמוןהמון מזל טוב !~~ והחלמה מהירה ^___^

BlackEyedSpirit

New member
מאיומאיומאיו *.* ../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

מזלטוב, בישית ^_________^
הרבה שנים מאושרות של אנימה ^^
~

mikokikyo

New member
אריגאטו, בר צ'אן*__________*

ואני חוזרת: וואטאשי לא בישית, בטח הבתבלבלת ביני לבין גל צ'אן^^ דמודמו, אריגאטו^^ הרבה שנים ארוכות של אנימה*_________________________* אריגאטו*_*

למעלה