עוד חודש אני יותר זקנה ממש נורא ואיום אני לא אוהבת יומולדת יותר
S sarav55 New member 16/3/04 #43 סליחה מרוב שאני לא רוצה שזה יגיע טעיתי זה בעצם בסיוון אז זה לא חודש יותר אני לא רוצה לזכור את התאריך הזה
סליחה מרוב שאני לא רוצה שזה יגיע טעיתי זה בעצם בסיוון אז זה לא חודש יותר אני לא רוצה לזכור את התאריך הזה
R Rצינית New member 16/3/04 #37 שכחת להמשיך... בס"ד שאת נוכחת .. משמע שזו גם רמתך.. סתאאאאאאאאאםםםם..צוחקת... פשוט אני ממלא מיכסה של הודועות שאני חייבת לשגר..<יותר נכון לטרפיה לאצבועותיי>... אז לא צחקתי עליך צחקתי איתך על הרמה של הפורום ששתינו בו.. אל תקחי אישי..
שכחת להמשיך... בס"ד שאת נוכחת .. משמע שזו גם רמתך.. סתאאאאאאאאאםםםם..צוחקת... פשוט אני ממלא מיכסה של הודועות שאני חייבת לשגר..<יותר נכון לטרפיה לאצבועותיי>... אז לא צחקתי עליך צחקתי איתך על הרמה של הפורום ששתינו בו.. אל תקחי אישי..
ה הפלאות של עליזה1 New member 16/3/04 #45 שרה מה אל שמעת אחרי גיל 40 מתחילים לספור מהתחלה , 20 21 22 וכו
א אלפציקו New member 16/3/04 #35 אני לא מבין אני לא מבין למה אני כמעט לא יכול להגיב כל דבר שאני מכניס נכתב לי שההודעה בהמתנה כי צריך אישור מהמנהל הפורום.
אני לא מבין אני לא מבין למה אני כמעט לא יכול להגיב כל דבר שאני מכניס נכתב לי שההודעה בהמתנה כי צריך אישור מהמנהל הפורום.
א אלפציקו New member 17/3/04 #56 הבעיה אבל הבעיה שכל דבר לא מכניסים אני לא כותב דברים שלא מתאימים לפורום.
ה הפלאות של עליזה1 New member 16/3/04 #47 כה כד בוטל עד לשנה הבאה, סתם מזל טוב נשמה עד 120+ הרבה אושר ומתנות נשיקות וחיבוקים ,הנה חיבוק ממני
ר רולי NO 1 New member 16/3/04 #49 חחחח...יעקב דיי כבר עם הבנים שלה...ו..מזל טוב לאש שלהבתיה...או לעליזה.. לא הבנתי בידיוק למי היום הולדת...
חחחח...יעקב דיי כבר עם הבנים שלה...ו..מזל טוב לאש שלהבתיה...או לעליזה.. לא הבנתי בידיוק למי היום הולדת...
ה הפלאות של עליזה1 New member 16/3/04 #50 של חגי לא כף כי הוא נולד ביום כיפור בשעה 4 בבוקר , אז לא כף לבוא ליום הולדת בצום ,