אש עד 120
מ מענינת מאוד New member 15/3/04 #9 מזל טוב !!!מזל טוב !!! עד 120 שנה עם כל הברכות שכל המישאלות יתגשמו לטובה אמן
א אש שלהבתיה New member 16/3/04 #12 תודה רבה רבה לכולם !!!!!!!!! אבל אני גם רוצה מחר בואו נעשה את השרשור הזה שיא! חחחחחח
P p n i n i t New member 16/3/04 #13 ../images/Emo65.gifהתחיל ה"מחר" אז קראתי שיש לך יומולדת... המון המון מזל"ט... תמשיכי להכניס לכאן עוד קצת תוכן... ובקרוב בקרוב...שנזכה לכתוב כאן עוד מזל"ט...
../images/Emo65.gifהתחיל ה"מחר" אז קראתי שיש לך יומולדת... המון המון מזל"ט... תמשיכי להכניס לכאן עוד קצת תוכן... ובקרוב בקרוב...שנזכה לכתוב כאן עוד מזל"ט...
א אלישיר New member 16/3/04 #18 מקפיץ. בעזי"ת יברכך ה' וישמרך. יאר ה' פניו אליך ויחנך. ישא ה' פניו אליך וישם לך שלום
א אריאלה ב. New member 16/3/04 #24 ../images/Emo95.gif שרשור חברתי ושוב להזכיר, הודעה ראשית חדשה שלא תשורשר לשרשור חברתי תמחק.
ל לביא4 New member 16/3/04 #28 ../images/Emo77.gifמזל-טוב! (למרות שזה מחר) מזל-טוב ליום הולדתך, וכמו שנאמר: "ביום הולדת מזלו של אדם גובר ומסייע לו בכל ענייניו". שיתמלאו ויתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ולברכה ובכל אשר תיפני - תשכילי ותצליחי! עד מאה ועשרים כעשרים!! (הברכה אקטואלית גם למחר - יום רביעי כ"ד באדר, התאריך המקורי).
../images/Emo77.gifמזל-טוב! (למרות שזה מחר) מזל-טוב ליום הולדתך, וכמו שנאמר: "ביום הולדת מזלו של אדם גובר ומסייע לו בכל ענייניו". שיתמלאו ויתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ולברכה ובכל אשר תיפני - תשכילי ותצליחי! עד מאה ועשרים כעשרים!! (הברכה אקטואלית גם למחר - יום רביעי כ"ד באדר, התאריך המקורי).
T tamarhp New member 16/3/04 #29 שני דברים 1. בשפת הפורומים קוראים ל"שירשור חברתי" פשוט "אוף" ויש לו אפילו אייקון מיוחד - . 2. למה מוצץ? ולמה יש כל כך רבה הודעות ריקות עם מוצץ?
שני דברים 1. בשפת הפורומים קוראים ל"שירשור חברתי" פשוט "אוף" ויש לו אפילו אייקון מיוחד - . 2. למה מוצץ? ולמה יש כל כך רבה הודעות ריקות עם מוצץ?
ד דסי 18 New member 16/3/04 #30 ההודעות עם המוצץ באות כהפסקה בין שרשור לשרשור. המוצץ מסמל את הרמה של הפורום.
א אש שלהבתיה New member 16/3/04 #31 חח סליחה אבל ליום הולדת שלי קוריאם שרשור חברתי?ועוד מוצץ?אתם רומזים שאני ילדה קטנה? במקום לשים לי בלונים אתם שמים לי מוצץ?חחחח
חח סליחה אבל ליום הולדת שלי קוריאם שרשור חברתי?ועוד מוצץ?אתם רומזים שאני ילדה קטנה? במקום לשים לי בלונים אתם שמים לי מוצץ?חחחח
R Rצינית New member 16/3/04 #33 חלילה...המוצץ בא כרמז... בס"ד למזל"ט הבא שכולם היו רוצים לאחל לך בקרוב...
S sarav55 New member 16/3/04 #36 שלהבת מה הדאווין שלך אז מה אם יש לך יומולדת את הבחורה הכי מבורכת האף שלך צריך לעלות 2 מטר למעלה
R Rצינית New member 16/3/04 #38 מקנא? בס"ד אל דאגה גמלך אדאג שאפך יעלה 3 מ' -ונכריז עליו שאינו למכירה...
R Rצינית New member 16/3/04 #40 צוחקת.. בס"ד גם לזקנות חוגגים...אומנם בשקט..אבל חוגגים <לא מפרטים ת'גיל> אבל על בלונים לא מדלגים.. מזל"ט מהיום
צוחקת.. בס"ד גם לזקנות חוגגים...אומנם בשקט..אבל חוגגים <לא מפרטים ת'גיל> אבל על בלונים לא מדלגים.. מזל"ט מהיום