כמוני למשל...
S sapir aloud555 New member 16/6/11 #17 לקינו יש חבר. הדמות הזו תמיד מחוברת באל נט' בערוץ 11. לא קורה שאני לא רואה אותה כשאני מתחברת. אחרי Server check, לפני Server check, היא תמיד שם. ;-;
לקינו יש חבר. הדמות הזו תמיד מחוברת באל נט' בערוץ 11. לא קורה שאני לא רואה אותה כשאני מתחברת. אחרי Server check, לפני Server check, היא תמיד שם. ;-;
B btekx New member 16/6/11 #29 ../images/Emo6.gif גם יש לי! משהו יש משחה נגד פטריות..??? (שימי לב בתמונה אני רוכב על פטרייה, גם חיה מחמד שלי רוכב על קינו, שינהם רוכבים על פטריות...)
../images/Emo6.gif גם יש לי! משהו יש משחה נגד פטריות..??? (שימי לב בתמונה אני רוכב על פטרייה, גם חיה מחמד שלי רוכב על קינו, שינהם רוכבים על פטריות...)
צ צ ל י ל 8 New member 16/6/11 #23 בנות, זה אומר שגם אתן שם כל הזמן ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif
T Touched By Angels New member 16/6/11 #25 שקר!../images/Emo7.gif אני לא יושבת שם אף-פעם, פשוט כל פעם שאני באל-נאת' בדרך לLHC אני רואה אותה יושבת שם
שקר!../images/Emo7.gif אני לא יושבת שם אף-פעם, פשוט כל פעם שאני באל-נאת' בדרך לLHC אני רואה אותה יושבת שם