על האש

New member
../images/Emo93.gif

אני לא מאמין שהקבוצה השנואה והמסריחה הזאת זכתה בגביע. סעמק.
ג´ובני את חרבון ברמת גן החמצת גול
וכולם
גו´בני רוסו בן זונהההה
ג´ובני רוסו בן זונההה

!PuMiCkY

New member
מכבי אני שונאת אתכם!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אני לי קול לצרוח את זה כבר.........
הקבוצה הכי מסריחה בארץ לקחה את גביע המדינה!!!!!!!!! אני בהלם!!!!!! אני מכריזה על יום אבל לאומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והכי מעצבן שידיד שלי מתקשר אלי עכשיו מהאיצטדיון ומשמיע לי את כל הצעקות של הצהובים!!!!!!!!
המדינה אדומהההההה שונאת אתכם מכבי, שונאת אתכם בדם ובנשמה
אמן שער 11 ישרף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעע.... דייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!

לפחות ידיד שלי לא בא מחר לבצפר...

הוא פילח אישורים מהמרפאה (פושע קטן
), והשעו אותו מהביצפר.....אז הוא לא בא מחר לצחוק עליי. שג´ובאני רוסו ילך ל@%@^&^#&%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!! גם כן "שחקן העונה".......
פלצן העונה יותר מתאים לו...........

Gershenman

New member
תאכלו ת´לב...

יצאתם מהעונה הזאת בלי כלום יא אפסים.... אה כן,שכחתי את גביע הטוטו...חחחחחחחחחחחחחח

כמה אכזרי ../images/Emo58.gif

כמה אכזרי הכדורגל . נכון זה רק ספורט. גובני רוסו כל השנה צחק השתובב. וברגע הגורלי פספס. אולי מתח אולי התרגשות. ממש רייחמתי עליו בהתמודדות. מנחם אותי רק דבר אחד קטן. שאולי יכעיס כאן את כולם. הגביע שייך כולו למניי לוי שיתעורר כבר ויבריא במהרה . הנה הבחורים שלך הביאו לך את הגביע . תפתח עיניים ותראה. מכינרת אחרת האדומה

את צודקת.

אני מאוכזבת מזה שהם לקחו את הגביע לא בגלל השחקנים אלא בגלל האוהדים. מני לוי תתוערר!!!!!

על האש

New member
קנאית ../images/Emo3.gif

יושב שער 5 שער כה מרגש אבל הכי חשוב ש... צהוב עולה באשששש

נכון.

אני מקנאה. כי בדוגרי, מה שווה עונה בלי תארים?? נכון, זו הייתה עונה נהדרת מבחינת ההישג באירופה, והיכולת, אבל היה יותר נחמד לגמור את זה עם איזה תואר. וכן, אני מקנאה. כי יש לי מה לקנא.

על האש

New member
../images/Emo60.gif מתוקה...

לא דיברתי על הקנאות במכבי
התכוונתי שהעתקת ממני את החתימה למרות שהיא אצלי לא בדיוק חתימה.

shaar5

New member
מה שווה עונה בלי תארים?!

לקחת כל שנה תואר זה כייף ונחמד נכון... אבל מה את מציעה על... עונה נפלאה, מהפך אירופי, קהל אדיר שנראה כמו קהל של מילאן (לא אני לא מגזים)... שחקנים נשמה ושפוט... זהו!!! נכון סוף עונה המצברוח נפל אחרי המשחק מול מילאן בחוץ אבל למשל לנצח את הפועל פ"ת ב-9 שחקנים 2:1 זה היה משחק מלחמה, אחד המשחקים הכי מהנים שלי כיושב שער 5... נכון מכבי חיפה לקחה אליפות אבל איפה השמחה ואיפה החגיגה?! מכבי ת"א, לקחו גביע נהנו מ-30 דקות של חגיגות ויאללה הבייתה!!! אבל אנחנו?! כל השנה באירופה חגגנו לנו אחרי כל משחק! אחרי צ´לסי ואחרי פארמה בחוץ, הלכנו לבלומפילד בלילה מלא אוהדים וחגגנו!!! שעותתתתתתתתתתתתתת שנה הבאה מצידי בלי אליפות ובלי גביע, אבללללל שהשחקנים יתנו את הנשמה שלהם!!! בניצחון בכישלון הפועל זה השיגעון גם כשהשטן יקח אותנו נעודד אותך מהגיהנום!!!

fred -18

New member
הגביע הוא צהוב!!!!

שלום לכולם אני רק רוצה להקדיש לכם 2 שירים שיר ראשון: רוסו אתה גדול ברמת גן נגד מכבי החמצת גול!!! יש גביע !!!! שיר שני: אין אדומים אין פיגועים שער 5 הם מחבלים לא מיצגים את ישראל סלים טועמה מחבלל כאן אבי הצהוב שער 11

למעלה