לאא דרך אגב אני בסוף לא עוזבת לשבוע
W Welcome To My Life1 New member 11/11/05 #24 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif לאא ../images/Emo6.gif דרך אגב אני בסוף לא עוזבת לשבוע
B broken winges New member 10/11/05 #16 ><" אני סנילית בקטע עם שמות וזה.. אז אם אני שוכחת(ואפילו "וותיקות") זה לא אומר שאני לא מודעת שהן קיימות ^^^^
><" אני סנילית בקטע עם שמות וזה.. אז אם אני שוכחת(ואפילו "וותיקות") זה לא אומר שאני לא מודעת שהן קיימות ^^^^
ח חביבה פלוססס New member 10/11/05 #20 ../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifאבל נגיד. למשל יש מצבים שבאים איזה 5 בנות חדשות במכה, או בנות עם כינויים דומים ואז לעד אני אתבלבל בינהן. סורי. קאנט הלפ איט. D:
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifאבל נגיד. למשל יש מצבים שבאים איזה 5 בנות חדשות במכה, או בנות עם כינויים דומים ואז לעד אני אתבלבל בינהן. סורי. קאנט הלפ איט. D:
P pqCAT GIRLpq New member 10/11/05 #21 ../images/Emo108.gif תאמינו או לא יש בנות כאלה../images/Emo3.gif וגם אני לא זוכרת שמות>< בייחוד שיש בו 50 בנות בערך ואם אני לא זוכרת שמות של ילדים מהכיתה שלי....... ><
../images/Emo108.gif תאמינו או לא יש בנות כאלה../images/Emo3.gif וגם אני לא זוכרת שמות>< בייחוד שיש בו 50 בנות בערך ואם אני לא זוכרת שמות של ילדים מהכיתה שלי....... ><