תעשו לי...

../images/Emo92.gif תעשו לי...

אני רוצה
שתעשו לי נעליים לדולי כי אני...אין לי רעיונות לשום נעל!!!

shmeksit

New member
את יכולה לפנות לשעוו"ה

או לדרוש תיאור אם את רוצה תיאור לנעל! ואם את חדשה אז ברוכה הבאה!

YuviChan

New member
מנצלת שרשור

אני עוזבת כי לאף אחד לא איכפת ממני
לא מתייחסים אליי
לא מגיבים לי בשום שרשור
ביי

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה לא נכון. :|

יש בפורום הזה משהו כ-50 בנות. לא כל אחת יכולה לקבל יחס אישי. לפעמים אני גם מרגישה כמוך. אבל אני לא אפתח את זה כרגע לדיון
את לא צריכה להתייאש. לפעמים לבנות אין כוח, או שהן פשוט, לא שמות לב להודעה מסויימת. לא נורא, זה לא אישי נגדך.
תשארי..
|חיבוקמוחצעצמות|

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאפשר להיות לא כ"כ נחמדה?:S

כן מתייחסים אליך, כן מגיבים לך. אבל כשאת מגיבה בעצבנות, אל תצפי שיתיחסו אליך יפה. כשאת עוברת על חוקים [שרשור לפני הזמן ב"בואו נשלים" וכמעט העתקה מדוייקת של קווי המתאר של הבייס של מאיה] אז יעירו לך על זה. הרעיון הוא ללמוד מהטעות, לתקן. לא להתעצבן ולהוציא עצבים על בנות תמימות. [את יודעת כמה ניקים אני לא מצליחה לבטא נכון? אז רוית, שלא עשתה כלום, רשמה צ'ן במקום צ'אן. ביג דיל. כ"כ מפריע לך? תתקני. אבל אל תיהי מגעילה.
] ועכשיו, מה היה הרעיון מאחורי ההודעה הזאת? שכולנו נשלח חיבוקים, נתנצל ונבקש שלא תעזבי? לא. את רוצה, תעזבי. הפסד שלך. אם תשארי פה, קצת תרגעי..תלמדי לאט לאט איך הכל עובד פה ותרכשי חברות..תאמיני לי, לא תרצי לעזוב.
הבנות פה מכורות לפורום בערך.
זהו. מקווה שלא פגעתי, ניסיתי להבהיר נקודה. בתקווה שכן תשארי פה, אבל תשמרי על האווירה הנעימה בפורום. [בדר"כ נו.XDD]

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif ../images/Emo45.gif מסכיה..

חוץ מזה בואו נעמיד אותי לדוגמא P: כשהגעתי לפה בקושי התייחסו אליי הכרתי את הבנות, התייחסתי יפה ונהייתי מכורה >< ועכשיו אני לא מסוגלת לעזוב אפילו ל יום אחד. תכירי בנות, תני כבוד כמו שאיילת אמרה, ו.. תגידי לאחרות. אבל כמו שהיא אמרה, הפסד שלך אנחנו לא מחריכות אותך להישאר.

ש ט ו פ

New member
אני זיכרת את הודעת העזיבה שלך....

זה נראה עכשיו כ"כ הזוי, העובדה שרצית לעזוב....

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifלוקח זמן..

לוקח זמן להשתלב, להכיר אנשים וכ'ו ואם תתנהגי בצורה נחמדה, תגיבי לאנשים הם יחזירו לך מידה כנגד מידה. ואם לא אז הומ כנ"ל:\ אם את רוצה לעזוב אני לא עוצרת אותך..:\ אבל את מוזמנת ליצור קשרים ולהשאר:) ואני ממש מסכימה עם התגובה של איילת. וזהו כנראה.

YuviChan

New member
אבל בשדח"ם אני משתדלת להגיב

אבל אני לא יכולה לתת תגובה בונה כי אני לא יודעת כ"כ הרבה כך שאני לא יכולה לתת דוגמה לאחרות אבל אני מגיבה "יפה" "מדהים|מאוהב"

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifאל תעשי את זה..

למשל יש הרבה בנות שלא מודעות לקיום שלי... למרות שחלק כבר כן
אני יותר וותיקה ממך ובכל זאת .... עדיין לא מגיבים לי הרבה כ"כ..... ולפעמים זה מגיע לתגובה אחת... אבל אני לא מתלוננת וגם לא איכפת לי כי אני יודעת שעוד כמה זמן גם אליי יתייחסו כוותיקה ולא כחדשהP: אז תשארי.....

o0Invisible0o

New member
מי לא מודע לקיום שלך?../images/Emo12.gif

אני חושבת שכולן מכירות אותך כבר..
גם בגלל שאת ואלאור באתן כצמד..וגם..כי..אממ..את כבר פה תקופה.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif לא נכון..

הרב מכירות יש שתיים שלוש או אפילו ארבע שלא יודעות לקיומנו.. אחת שהייתה למשל בצ'אט לא מזמן ואני לא אגיד את שמה, אמרתי לה היי והיא שאלה אם אני חדשה
ואני פה כמו שאמרת תקופה.. מתחילת החופש הגדול

למעלה