שאלה

SoleSurvivor

New member
התגעגעתי למוח הפשוט והכועס שלך

מתי בדיוק הם איימו עליהם תזכיר לי? הזמן היחיד שהם איימו עליהם זה אחרי ששרלילה\קית\דייב וטרה ניסו לדפוק אותם לגמרי. אין לי מה להתווכח איתך, כי אתה כנראה לא קראת את מה שכתבתי. כתבתי שמי שיאהב את הקבוצה הלא מקובלת כי הוא מזדהה איתה תמיד יהיה נגד הקבוצה השניה בחוסר אובייקטיביות מוחלטת(וכמובן שרק בגלל הסיבות האסטרטגיות. עלאק) וכמו ילד בבית ספר תמיד יקרא להם פרחות וערסים ולא חכמים וחושבים שהם מלכים של כולם. אתה מוכיח את הטענה שלי מצויין, המשך כך !

על היום הראשון להתגעגע למשפחה??

וגם אני הייתי מתלונן אם היו נוגעים לי במזוודות.. כאילו זו באמת סוג של חוצפה כי אלה דברים פרטיים שלך ובשביל לגעת לך בהם צריך לבקש אישור והיא לא צבועה! היא משחקת את המשחק!! כמו שהיא אמרה בתיבת פנדורה אתמול היא לא באמת תמימה היא פשוט משחקת את המשחק!!! הרי כל השהות שלהם במלון היא במטרה לשחק את המשחק ולנצח בסופו! היא עד עכשיו שרדה בזכות זה! אני בטוח שהמתמודדים של עדן לנצח למשל היו מבינים אותה והיא הייתה משתלבת יפה!

Belle401

New member
גאד לא

שרלה (
) בחיים לא הייתה משתלבת בעדן |: אתה מדמיין אותה מתחברת לשונה, וואלס, קייסי או מאט? |:

זה ממש נכון!!!!!!

שרלה נרשמה כמו כולם.. ךהגיע לפרדייז הוטל להגיע לסוף ולנצח! למה הם תוקפים על זה?! הרי זה ברור שהיה מגיע מצב שהם היו צריכים לשלוח אחרים הביתה זה מצחיק כי בגלל הולי טוני הלכה בגלל אמנדה אנדון הלך בגלל בו מלאני הלכה אבל ששרלה מעורבת ו קית מעורב הכל בלאגן הם חשבו שהם לא יצטרכו להעיף אחד את השני בסוף?!?!?!?!?!? ועדן לנצח זאת לא פונקציה... זה לא היה טוב וקופצני וחי כמו פרדייז והסוף מאכזב!

Belle401

New member
על קית' התעצבנו אחרי שהוא העיף את

זאק, כי איימי הייתה שפוטה שלו וכולם תמכו בה משום מה *מקיאה* מאז, כל דבר שהוא עשה היה רע מבחינתם.

עדן הייתה סדרה גדולה

פי כמה טובה יותר ומעניינת יותר מפרדייז. עדן יכלה להיות עוד יותר מדהימה אם הסוף לא היה כ"כ מאכזב וברוק
ואדם היו זוכים.

תגובות לשתיים למעלה

זה באמת נכון ומאז שקית' בא והעיף את זאק כולם היו נגדו ומה שטוני אמרה לו שמה שהוא עשה להם היה קורע לב כאילו מה?!?!?!?! בסדר אז הם מצאו שם אהבה זה לא אומר שהוא לא צריך להעיף את זאק כי יש לו אהבה בפרדייז אז שלא יעיפו את בו ואמנדה ואת הולי וסקוט שלא יעיפו אף זוג שקיים או מתפתח חחחחחחחחחח בולשיט!!!!!! ןעדן לנצח הייתה מעניינת אבל לא יודעת... היא הייתה אפלה כזאת ופרדייז הייתה צבעונית היה קצת מאכזב כי לא היו הרבה תככים ומזימות ואהבות וכאלה... והסוף היה באמת רע!!!!

SoleSurvivor

New member
לא בגלל זה כעסו עליו

הם כעסו עליו כי הוא פגע בהם. הרי אם מישהו יפגע בך, לא תכעסי עליו כי היה לו אינטרס טוב לעשות את זה? תאמיני לי שגם אם הוא היה מעיף את דייב אז טרה ושרלילה היו יוצאות נגדו. ועוד מילא אם הוא היה מההתחלה מתחבר לצד של טרה דייב ושרלילה, אבל הקטע הוא גם שהוא התחבר עם קבוצת ה"מקוריים", עשה כאילו הוא אוהב אותם הכי, ואז תקע להם סכין בגב. איך את מצפה שהם יגיבו באמת? יגידו "נו טוב, אז מה אם הוא שיקר לנו ודפק אותנו והעיף את הבחור שהכי אהבנו פה ואת החבר הכי טוב שלנו, הרי הוא שיחק את המשחק ופגע בנו בשביל האינטרסים שלו, אז זה בסדר"?

Belle401

New member
לא מסכימה

פרדייז הייתה הרבה יותר טובה מעדן. והסוף היה נהדר :] שונה
ו-וואלס

אני מסכימה שפרדייז יותר טוב אבל...

הסוף לא היה טוב נכון שוולאס ושונה הם הכי יפים שם אבל הם רעים!! וואלאס היה רע וכל הזמן דיבר רע על שונה ועל כולם והיה תחמן ושונה הייתה רעה לברוק ברוק הייתה מקסימה ואדם מדהים לא תמיד הטוב ביותר זוכה....

למעלה