זה פשוט מאוד למה אוהבים את שרלילה
אנשים אוהבים את מי שהם מזדהים איתו או ה"טיפוס שלהם". ומה לעשות רוב האנשים לא היו מקובלים וחברותיים בבית ספר והרגישו דחויים(ובטח תסכים איתי מהכרות אישית שזה במיוחד תקף לאנשים בפורום הזה
) אז כשבאה שרלה, שלא חברותית ומן הסתם בגלל זה לא "מקבלים" אותה לחבורה והיא לא נעימה לאחרים וחושבת שהיא יותר חכמה וטובה, זה מה לעשות גורם להרבה אנשים להזדהות איתה. אנשים שהיו לא פופולרים, הסתכלו בבוז על אחרים ותמיד הרגישו שכולם נגדם והם כאלה מסכנים וטובים וחכמים. ולכן הם יתמכו בהם לא משנה באיזה מצב. רוב סטטרינו היה מנייאק? אז מה ?! זה בגלל שהמסכן לא היה דוגמן אז היידי לא רצתה אותו הכלבה !! שרלילה מגעילה לכולם אפילו לדייב שאוהב אותה? אז מה ?! זה בגלל שהיא כזאת אאוטסיידרית והחבורה המקובלת המרושעת לא רוצה לשחק איתה הם רק רוצים להיות במים למרות שהם יודעים בזדון ששרלילה לא אוהבת מים !! אין להם גבולות !! ולכן גם הם תמיד ישנאו את הצד הנגדי, שוב, כמו בבית ספר. ג'נה מורסקה\היידי סטרובל\איימי(משהו)\הוסף כל בחורה שחטאה בזה שהיא יפה ואהובה וחברותית = מעודדת מקובלת, הבחורה שלא שמה עליהם זין. וגם עכשיו תסתכל על העריכה רואים שהעורכים מנסים להפוך פתאום את שרלה קית' טרה ודייב לקבוצה הטובה. וברצינות, באיזה קבוצה היית רוצה להיות? טרה שלא מזיז לה לבגוד בשרלה, או שרלה שאומרת מול דייב המגן שלה שהוא מגעיל אותה כשהוא נוגע בה, וכמובן שלא לדבר על זה שהם מוכנים להקריב אחד את השני בשנייה(אבל המעריצים יקראו לזה "הם רק שיחקו את המשחק המסכנים"). או חברים אמיתיים שבאמת מתגעגעים אחד לשני ואוהבים אחד את השני ודואגים אחד לשני. אני לא יודע מי הפך את אנשי הפורום לאלוהים של סדרות מציאות אבל לא זכור לי שהחוק האלוהי שהם נתנו שמי שבוגד הוא משחק את המשחק ומי שנחמד הוא לא מבין איפה הוא, לא זכור לי שהחוק הזה אי פעם נכתב בסדרות האלה. כמובן שזה יהיה משעמם לצפות ולא יתן רייטינג ולכן המפיקים בכוונה מביאים TROUBLE MAKERS, אבל אם תחשוב על זה, אין שום דרך יותר טובה להגיע לסוף מאשר עם חברים שלך אנשים שאתה בוטח בהם שיקחו אותך עד הסוף וכמובן בדרך כלל גם האנשים האלה מנצחים ככה(חוץ מעונה 1 בהישרדות שריץ' זכה) לא המנייאקים. וגם הייתי מעדיף ללכת עם חברים ולדעת שהם בעדי ולא משנה מי ינצח זה ישמח את כולם ואותי גם מאשר עם אויבים ולהפסיד להם כי כולם מתאחדים נגדי. אז תמיד יהיו את הדחויים חברתית שחושבים שהם כה אינטיליגנטים שמעריצים(מעריצים בהיגיון רציונלי, כמובן. אהם הכחשה שלהם) את האלה שאף אחד לא אוהב כי הם "משחקים את המשחק הכי טוב". זה משנה שהם כמעט תמיד מפסידים וגומרים בסוף שכולם שונאים אותם ובלי גרוש? ממש לא. העיקר שהם שיחקו הכי טוב. ממש.