עזרה !!!!!!!!!!

maya95

New member
../images/Emo92.gifעזרה !!!!!!!!!!

הי אני כנראה קונה פונית היא בנסיון אצלי ואין לה שם לפחות שאני יודעת... היא פונית בנונית עם מבנה של סוס והיא מלאה ויפה . היא עם אופי מקסים ושובב ומלאת מרץ והיא לבנה עם כתמים חומים (למרות הצבעים היא ממש לא קרובה להראות כמו פרה)היא ממש כמו כלבלב בת 3 אז בבקשה לעזור לי עם שם בשבילה

../images/Emo94.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

לורי מונטי אנג'ליקה גרייסי וזהווו
וסליחה על חוסר המקוריות

wildrider

New member
חבל על ההודעה החדשה.. ויש בטאגליינס

רשימת שמות... תמצאי מה שנוח לך.. ולפעם הבאה שאלה כזו יכולה להכנס באוף..

alon oak

New member
יו!!!!....צא מזה!!!../images/Emo11.gif

היא רוצה לומר שיש לה פונית חדשה והיא צריכה שם!!!!... מותר לה להשוויץ!, אז אל תחפש איפה לקטול אנשים. זה ממש לא פייר. (<אם זה היה קורה יותר מפעם אחת סבבה, תעיר חופשי., חוצמיזה תחשוב על זה< אם היא הייתה כותבת בתחילת ההודעה "סליחה על הכתום אבל" <אתה לא היית אומר לה כלום!....רק חומר למחשבה.

wildrider

New member
באופן מסוים אתה צודק אבל תחשוב

על זה ככה אם כל אחד היה קונה סוס פה ופותח הודעה על איך לקרוא לו זה לא היה נגמר.. בשביל זה יש טאגליינס ובשביל זה יש אוף...

daniel1235

New member
כיף לך

פונית בבקשה תקראי לה כריזמה בבקשה כי היתה פונית שאני אילפתי שקראו לה כריזמה וטרף אותה זאב והיא מתה

stary1

New member
../images/Emo55.gifזאב טרף לך את הפונית?

אתה חי באשליות

daniel1235

New member
הוא נשך אותה חזק חזק וגרם לה

למווות כי הוא ניסה על הסייחה שלה והיא הגנה עליה והסייחה נהתיה יתומה והיה לסיחה סימני נשיכות

daniel1235

New member
ואוו זה קרה מלפני איזה 5 שנים

והוא לא טרף הוא ניסה לטרוף כנראה את הסיחה שלה והיא הגנה עליה והוא נשך אותה כנראה עד מוות

stary1

New member
../images/Emo55.gifזה ממש לא נשמע לי

אולי האמא מתה ואז איזה חית טרף סעדה את ליבה עליה
בעיטה אחת בראש והזאב הזה שלך גמור..חח

stary1

New member
../images/Emo55.gifכן...

גם כמעט ואין סיכוי בעולם שזאב בודד יתקוף בכלל חיה בגודל סוס..חח אלו חיות של להקה והם לא מסתובבות בלהקות באיזור הזה..

stary1

New member
../images/Emo55.gifמה לא נכון בזה?

תראה לי זאב אחד שיש לו אומץ "ללכת על סוס"

למעלה