עזרה!!!

Narkis D

New member
../images/Emo92.gifעזרה!!!

היי חברה אני צריכה עזרה למציאת כישופים שונים ולחשים!!! אני התחלתי ללמוד על הכשפים אבל לא יודעת איך להמשיך!!!

Duke Tear

New member
תעשי לעצמך סדר בלימודים

תגידי לי מה למדת בנתיים ואת מרגישה שאת שולטת בו ,וכמה זמן את בכלל בעסק?

Narkis D

New member
אני למדתי

אני קראתי את הספר של ק אמבר ועוד ספרים דומים ואני התחלתי לעשות מדיטציות והכל ואפילו ואפילו עשיתי דברים שכתובים בספר והכול הצליח אבל אני מרגישה שאני תקועה באותו מקום ואני לא יודעת איך להמשיך ומה כדי לי לעשות הלאה!!!

Duke Tear

New member
מה מעניין אותך בנושא המאגיה?

וחצי שנה זה לא הרבה, אני כבר יותר משנתיים.. ואני עדיין עושה מדיטציות :)

Narkis D

New member
מה שמעניין אותי זה...

מעניין אותי הכל, כל העניין הזה של מגיה ומיסטיקה וכישופים הכל וגם עיסוק בזה זה מעניין אותי מאוד!!! הייתי רוצה ללמוד עוד על זה על כישופים ועל כל מיני דברים שקשורים לזה

Duke Tear

New member
אני מתחיל להתייאש.

שאלתי אותך מה מעניין אותך במאגיה, איזה סוג של מאגיה? איזה חלק במאגיה מעניין אותך?

Nizzan Cohen

New member
תחפשי את הכישוף והקסם ביום יום...

לפני שאת מנסה לעשות כישופים מתוחכמים, תאמיני לי שאת וודאי כבר עכשיו משתמשת באנרגיה, משנה את העולם שמסביבך, משפיע על אנשים שאת במגע איתם. נסי לאתר את זה. ללמוד את זה. להבין את הכח של מילים והגיה, של תנועות ומחוות. תנסי לגלות את האנרגיה והפוטנציאל של אש, של מים, של אדמה, של רוח... נסי להרגיש אותה בעצים. בירח, בכוכבים. בדופק. תתחילי לחיות את הכישוף. להרגיש אותו. ואז, כשתצתרכי משהו, את כבר תימצאי לבד איך להשתמש בכלים שרכשת. Blessed Be

למעלה