מתמטיקה - תכ"ל

חנה ע

New member
../images/Emo92.gifמתמטיקה - תכ"ל

מי ראה? מי שמע? מחפשת נואשות אחר הטיוטה של תכנית הלימודים החדשה במתמטיקה. מתעניינת בתכנית של כתה א´. ו...כמובן תודה מראש.

חנה ע , ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית שמחה שאת מתעניינת בעיקר בא´ כי אני מבינה מזה שתלמדי א´ (גם אני). ממה שנאמר לנו בביה"ס, שהתוכנית החדשה עדיין לא יצאה יש בפורום כמה מדריכות חשבון שמחר בדוואי יתנו תשובה יותר מוסמכת. בינתיים, הועלו כאן בשבוע האחרון חומרים נהדרים לימים הראשונים של כיתה א´, לוח הוראות/צבעים מערכת שעות , לוח פעיל לחשבון, אותיות ועוד... אני מאמינה שתוכלי כבר למצוא את החומר בתיקייה במאגר הקבצים הקישורים שבראש העמוד תיהני ונשמח לראות אותך איתנו גם בהמשך

מרים1

New member
ישנה תוכנית לימודים חדשה במתמטיקה

שנקראית כשרים והקשרים במתמטיקה זוהי תוכנית ניסוי ש/ל האונברסיטה העברית בירושלים חוברות נהדרות

שני 28

New member
ראיתי...שמעתי

שלום חנה היכנסי לאתר - המרכז הארצי למורי המתמטיקה קודם כל ישנו מאגר עצום של דפי עבודה בחשבון לכיתות שונות בנוסף, ישנן תוכניות לימודים ישנות וחדשניות אם אינך יודעת את כתובת האתר תכתבי לי .... מקווה שעזרתי

amr riki

New member
חנה ע

היי חנה , מצרפת כתובת נלוות לאתר של המרכז הארצי למתמטיקה , בו תוכלי למצוא בין השאר גם את הטיוטה של תוכנית הלימודים החדשה במתמטיקה. חשוב שתדעי שהתוכנית עדיין לא אושרה ע"י המשרד ולמעשה , נכון לעכשיו, אנו מחוייבים עדיין לתוכנית הישנה.חשוב שתתיעצי עם המדריכה למתמטיקה בבית ספרך כי למרות שהתוכנית לא אושרה ישנם בתי ספר שהחליטו לאמץ אותה. בעקבות הפרסומים האחרונים שהעלו את המתמטיקה על מוקד , בתי ספר רבים מחפשים ספרי חשבון חלופיים לועוד אחת/אחת שתיים שלוש בהוצאת מטח . לא מעט בתי ספר בארץ מכניסים את נחוברות "חשבון 10" לכיתות הנמוכות (א-ג) ואת ספרי ההשבחה(בהוצאת בר-אילן) לכיתות הגבוהות יותר. גם כאן כדאי שתבדקי עם אילו ספרים אתם הולכים לעבוד בשנה הבאה. מקווה שהייתי לעזר. תוכלי לפנות בבקשה ואשמח לעזור לך. למרות שכרגע אני לא בבית. בהצלחה ריקי

udiyulis

New member
היי ריקי, בעיה בקישור

רציתי להכניס את הקישור למאגר הקישורים ומשום מה האתר לא עולה - יש לך מושג מה הבעיה? ודרך אגב - ראיתי שכבר הכנסתי את הקישור למאגר הקישורים, תחת קטגוריית "מתמטיקה" - אך גם משם זה לא עולה. אודי

mirigon

New member
אין בעיה בקישור.

הכתובת נכונה. פשוט אין קשר עכשיו עם האתר. אולי מעדכנים קבצים. נסי מאוחר יותר.

חנה ע

New member
../images/Emo39.gifתודה לכולכן...

המון תודה על הנכונות. זה בהחלט מחמם את הלב. כן, גם אני מצטרפת לאלו המחנכות כתה א´ בשנה הבאה. ותיקה במערכת (11 שנה) אך לא לימדתי כתה א´ מזה 4 שנים וכמובן שקיים רצון להתחדש ולהתרענן...

למעלה