הכנסו!

סליחה על הבורות

אבל, אני באמת לא מבינה את באמת לא יודעת את התשובה?! את בת 27..לא נשמע לך מוזר כל הסיפור הזה?! לא נשמע לך מוזר להביא ילד לעולם שבו את תדאגי לכל צרכיו ללא טפת עזרה מהאב הביולוגי?! נשמע לך הגיוני להביא ילד לעולם ללא דמות אבהית..ללא משפחה חמה ,אהבה .. ילד זה לא עוד בובה שקונים בחנות וכשמתקלקלת זורקים לפח ילדים מביאים מאהבה ,מאכפתיות,מדאגה ..כשיודעים שישנו בסיס כלכלי רחב שניתן להישען עליו כשיודעים שישנה עזרה מבן הזוג.. ילד מביאים כשמוכנים!! ולא כי הגיל קובע!! ילד לא מביאים כי רק רוצים שיהיה מי שימשיך את השושלת או מפני שהחבר מתבגר. וחוץ מזה, אם הוא אקס-זה נשמע עוד יותר הזוי ועוד יותר לא מתקבל על הדעת איך בחורה בת 27 לא קולטת מה הולך מסביבה

אף פעם לא השתמשתם באמצעי מניעה?

גאד, אתם מתנהגים כאילו אתם בגיל הטיפשעשרה.

לדעתי

אל תחשבי אפילו לכיוון הריון עם הבחור הזה הרי בעצמך אמרת שניסיתם וזה לא הסתדר ביניכם ואהבה גדול כנראה כבר אין פה, אז עם בחור כזה את רוצה להיות בקשר לכל החיים? ילד עושים מאהבה או שלא עושים בכלל (כמו החומוס
) את בחורה צעירה וכל החיים לפניך אז את כאילו מתעקשת לסגור אותם עם בחור שלא שווה את זה? צאי, תכירי מישהו חדש תתחתני ורק אז תלדי מה בוער לך? בהצלחה

מר קו23

New member
אחרי שקראתי את תגובות חברי הפורום

אני חושב שאפשר לסכם את זה במשפט אחד אל תביאי ילדים לעולם עם אין עתיד משפחתית ואני מוסיף גם כלכלי, ילד צריך לבוא מאהבה גדולה של שני בני הזוג. אני אומר לך מה שאת צריכה לעשות כרגע זה לקחת זמן לעצמך לחשוב מה את רוצה מהחיים שלך להתאפס לראות לאיזה כיון החיים שלך הולכים.......

זה כמו ילד שנולד מראש להורים גרושים

ילד לא נולד בשביל לספק משהו רגעי, איזה קפריזה של רגע או מחשבה עמוקה על מישהו שהוא רוצה לדאוג לו... ילד צריך להוולד מתוך אהבה, לא בשביל "קמתי בבוקר והחלטתי שבא לי תינוק".

פלטרון

New member
"אני לא עושה הפלה אין מצב" ../images/Emo2.gif

את המשפט הזה באמת שלא הבנתי. מה זאת אומרת "אני לא עושה הפלה, אין מצב"? אני יכול להבין שלאנשים מסויימים יש התנגדות, אם זו מוסרית או בריאותית לעניין. אבל יש לי שאלה - לאור זה שאתם מתנהגים בצורה לא אחראית ושוכבים ללא אמצעי מניעה, האם הצד השני (במקרה הזה האקס שלך, או לצורך העניין כל גבר שאיתו שכבת ללא אמצעי מניעה, מאז ומעולם ), האם יידעת אותו על כך שאין לך כוונה לעשות הפלה במקרה שתיכנסי להיריון ? לדעתי, להכנס להיריון לא מתוכנן ולא רצוי (ולפעמים הצד השני לא מעוניין בהמשכו), כאשר את לא מסודרת, כאשר אין לו אבא 24/7, כאשר זה לא במסגרת מסודרת, כאשר זה הורס (או מפריע) לך למצוא מסגרת כזו לעתיד, זה חמור שבעתיים מאשר לעשות הפלה. תהיה הסיבה שלך להתנגדות אשר תהיה.

צריכה את עזרתכם...

שלום לכולם, אוקיי אז ככה אני בקשר עם משהו מקסים כבר שמונה חודשים. הקשר האחרון שלי היה מאוד לא בריא,נבגדתי לאחר תקופה מאוד ארוכה יחד וקיבלתי את זה מאוד קשה. אותו בחור שאני נמצאת איתו עכשיו חיזר אחריי המון זמן עד שהסכמתי לצאת איתו. אני עוד שבועיים בת 29 והוא בן 30. הכל בינינו אחלה ומגניב,סקס מעולה יחסים מעולים,הוא מכבד ואוהב כמו שבחיים לא אהבו או כיבדו אותי. יש לי רק בעיה אחת איתו, לפעמים אני חוזרת אחורנית לכל הקטע של הבגידות עם האקס שלי ואני ישר מתחילה לחשוב שאולי יהיה לי את אותו דבר על הנוכחי. למה קשה לי לבטוח בו כלכך? אני לא רוצה לאבד אותו ממש לא(אגב גם הוא עבר בגידה לפני שנה וחצי). מה אני יכולה לעשות כדי לדעת שהוא אוהב אותי ונאמן לי(מרות שהוא תמיד אומר). עליי לציין שלפני חודשיים הוא אמר לי באחד הלילות שהוא כולו מבולבל ולא יודע מה לעשות והוא רוצה פסק זמן, אני שלא מאמינה בכל זה אמרתי לו שאנילא מוכנה לשבת לחכות לו והלכתי בבכי. יום אחרי הוא התקשר ואמר לי שהוא רוצה לבוא אליי,הוא בא ופשוט בכה כמו ילד ואמר לי"....אם אין לי אותך אין לי כלום,אני אוהב אותך ואת החיים שלי ובחיים לא האמנתי מה יש לי ביד ועכשיו חטפתי סטירה כזו חזקה כי הבנתי שאני הולך לאבד אותך....וכו'.." בקיצור מאז אני לא מפסיקה לחשוב שאולי יש לו מישהי, לעזאזל למה אני לא יכולה להפסיק לחשוב על שלילי כל הזמן? אני לא רוצה לאבד אותו הוא בן אדם מקסים. אולי אני תמיד כזו פגיעה וחשדנית בגלל מה שעברתי? בבקשה עזרו לי,אני רוצה איתו קשר בריא כי הוא הציע לי לעבור לגור איתו ואני דוחה אותו על הסף(בטענה שאולי לא נסתדר יחד). יש לי עוד בעיה,אני בזמן האחרון חושבת מאוד על ילדים. אני אישית לא רואה אותו כבעל בחמש שנים הבאות(גם משהו שהוא זרק פעם ליד חברים,לפני גיל 35 הוא לא רוצה להתמסד) מה זה אומר עליי? לשבת לחכות לו? אני רוצה ילדים לפני גיל 35 אני לא רוצה לחכות המון. בבקשה עזרו לי, תודה.

לסקסית מקסימה

אני הכי מבינה אותך בעולם. אני צעירה ממך בכמה שנים טובות ויוצאת כבר תקופה עם בחור מדהים שמטורף עלי ואני עליו, אבל בגלל פגיעות שספגתי בעבר לפעמים עולות בי חרדות. "מה אם הוא יבגוד?", "מה אם הוא כבר בגד?" ואני נלחצת ולוקחת שני צעדים אחורה.אי אפשר לדעת בבטחון שבן הזוג שלך או שלי לא יבגוד, הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להיות אופטימיים ולתת אמון, עד כמה שזה קשה. חבל להרוס מערכת יחסים טובה רק בגלל הספקות. אז את פשוט צריכה לקחת את כל הכוחות הנפשים שלך כשהמחשבות האלה עולות לך בראש ולשכנע את עצמך להפסיק לחשוב על זה. הרי שתינו יודעות שהמחשבות האלה שלנו לא קשורות לבני הזוג הנוכחיים שלנו כמו שהן קשורות לכוויות ולצלקות שנסיון העבר השאיר בנו. האקס שלך והנוכחי שלך הם שני אנשים שונים, עם מחשבות שונות וצורות התנהגות שונות. זה שהאקס שלך לא ידע לשמור את הקטן שלו בתוך המכנסיים לא אומר שגם הנוכחי כזה. ולגבי זה שהוא לא רוצה להתמסד לפני גיל 35, אל תקחי את זה כל כך קשה. כולנו באים בהצהרות כאלה או אחרות. אם זה מתאים אז זה מתאים ואם טוב לו איתך יתאים לו להתמסד עוד קודם. רק בגלל שהוא הצהיר שהוא לא רוצה להתמסד עד גיל 35 לא אומר שזה לא יתאים לו קודם. גם אני הצהרתי שאני לא רוצה להתחתן לפני גיל 40 (!!!), אז מה? נראה לך באמת שאני אחכה עד אז?! המון בהצלחה ואני מאחלת לך רק טוב. הפחד מבגידה הוא משהו שקשה להתגבר עליו (מי כמוני יודע), אבל קחי את זה יום ביומו ותחשבי אופטימי.

שבוייה תודה לך מאמי...

ככבר חשבתי שאף אחד לא ראה את ההודעה..... תודה שאת מבינה ואני באמת אקח כמה צעדים אחורה לפני שאני אחשוב על דברים שליליים.

היי סקסית

פעם הבאה תשרשרי לבד אז יותר יראו אותך... זה בסדר והגיוני שתחששי, נפעת פעם אחת ואת לא רוצה שוב וזה בסדר גמור. בקשר להתמסדות, תעשי רק מה שיעשה לך טוב. תדברי איתו, שיחה רצינית, שתקלי את כל הנתונים בשיחה, תראי אם את רוצה את זה או לא. הכי חשוב אם זה לא ימצא חין בעיניך אל תפחדי להיות לבד, עדיף שתהיי לבד עד שתוכלי להתקדם כמו שאת רוצה מאשר שתהיי תקועה ואח"כ תצטערי על כך.

נויה13

New member
דעתי היא:

האקס שלך ,הוא זה שהגה את הרעיון,הוא דואג לאינטרסים שלו:הוא בן 31 וחושב שהגיע הזמן להביא ילד לעולם. ולך לא מתאים כרגע ילד ובטח שלא איתו, שהיחסים בניכם לא טובים. אז אל תעשי משהו שאת לא רוצה.

ה לא נשמע כאילו הוא התבגר אלא

להפך. זה נשמע כמו גחמה ילדותית שנובעת מתוך אגואיזם. זה נשמע כאילו הוא רוצה צעצוע חדש לשחק בו ולא מבין מה זה לגדל תינוק. אם הוא רוצה מישהו לדאוג לו שימצא קודם כל בת זוג מתאימה, אבל כפי שזה נראה הוא לא בוגר מספיק כדי להבין את זה, להיות בקשר זוגי או לרצות אחד כזה, אז הוא בוחר לדלג על השלבים ולהביא לעולם ילד? על מי את חושבת שהטיפול בילד יפול אחרי שהוא ישתעמם מה"צעצוע" החדש ויבין שזו עבודה קשה? ואף על פי שיש הרבה זוגות פרודים וגרושים עם ילדים, האם את באמת רוצה להביא לעולם ילד שאף פעם לא היה לא סיכוי שההורים שלו יהיו ביחד? ילד שיגדל בשני בתים מהיום הראשון שלו? תפסיקו להיות אגואיסטים ותתחילו להשתמש באמצעי מניעה. אתם אולי בני 27 ו- 31 אבל לפי מה שאת מספרת לא את ולא הוא בוגרים מספיק כדי להביא תינוק לעולם. תינוק מביאים מאהבה וכשאפשר לדאוג לו, לא כשמשעמם או מעצלנות לקחת גלולות. תחשבי על טובת הילד, לא על הקריזות של האקס שלך. אם אתם לא יכולתם להיות יחד כזוג, איך תוכלו לגדל יחד ילד ולהסכים על דברים שנוגעים אליו?!

BlackMambaa

New member
ילד זה לא איזה משחק

ולא עושים ילד סתם ככה. וגיל 27 זה עדיין לא גיל הבלות. תחכי. יהיה לך מאוד קשה למצוא אהבה כשתהיי אם חד הורית. ואם את והאקס מתכננים חיים משותפים תתחילו מההתחלה. מהגדרות- חתונה או משהו דומה - החלטה. לא סתם ככה כי "בא לו" ילד. ילד זה עולם שלם שמתנגש בעולמך ואת צריכה להיות מוכנה לזה ולרצות את זה (אלה, אמא לבן שנתיים)

candy77091

New member
כמה דברים..

א. לא עושים דברים שלא|הדגשה| את |הדגשה| רוצה. ב. לא עושים דברים בלי לחשוב על התוצאות האפשריות ג. ילדים עושים מאהבה או לא עושים בכלל ד. זה נראה פשוט אבל יוצר המון בעיות, מנסיון. ה. לא עושים דברים כדי לרצות משהו במיוחדלא את האקס ו. הולכים אחרי הלב!!

daniel771

New member
שאלה אחת איך זה שאת

לא מקיימת יחסים עם אמצעי מניעה? לא אכפת לך מבריאותך? את מוזרה מכל העולה על הדמיון

למעלה