הכנסו!

../images/Emo92.gifהכנסו!

אני סמויה לרגע קטן כי יש לי משהו שמטריד אותי פתאום... אספר לכם בקצרה ואשמח לשמוע תגובות של כל החברים כאן... אני והאקס היינו כ-חצי שנה ביחד נפרדנו וחזרנו ושוב ככה היה עוד פעם היחיסים בינינו היו טובים היו כמה דברים שהתפשרתי אבל אחרי שזמן מה לא ראיתי אותו רק דיברנו בטלפון מידי פעם הוא הופיע עם הפתעה חדשה בשבילי רעיון חדש שלו... האקס שלי הופיע על דלתי אתמול בסדר אנחנו ביחסיים טובים אז הוא הגיע דיברנו אכלנו הכל טוב ויפה.. היחסים בינינו לא יחזרו לאותה נקודה אחרי מה שעברנו ובגלל שעכשיו אני יודעת שזה לא זה מבחינת אהבה היא עכשיו על אש קטנה. היה בינינו סקס לאור העובדה שהמון זמן לא היינו ביחד כ-5 ח' ככה. כשהתעורר קיבלתי את ההפתעה... התישבנו לנו בסלון ואז הוא שאל אותי מה יקרה אם אני אכנס להריון...(אני והוא לא השתמשנו מעולם באמצעי מניעה) אמרתי לו שאני לא עושה הפלה אין מצב, והוא הנהן. שאלתי אותו למה אתה שואל את זה והוא אמר "אני שואל כי אני כבר לא ילד(31) ואני רוצה ילד שיהיה לי מישהו שאדאג לו ובלה בלה בלה...כל הערב הוא אמר לי בואי נעשה ילד... בקיצור הוא שכב איתי בשביל להכניס אותי להריון...? או שאמר שאם זה יקרה אז הוא ישמח...? שאלתי אותו את השאלות האלה וקיבלתי תשובה שלילית לגבי השאלה הראשונה... אני בת 27 ואני לא חושבת שנחזור לאותו מצב כפי שהיינו אני גם לא מאמינה שאני אכנס להריון כי אני חושבת שאני לא יכולה אבל נגיד מצב שכן מה באמת אעשה? לא הפיל אבל האם זה הזמן שלי? האם זה כדאי איתו למרות שלא יהיה מצב ביננו של נשואים ואהבה? הכי קטע שהוא אמר לי בערב שישבנו ודיברנו על הנושא הזה הוא אמר לי שהחבר שלו אמר לו לך את החברה שלך ותעשו ילד...כאילו מה? כאילו הבן אדם השתנה מן הקצה לקצה הוא יותר בוגר אבל מה זה אומר מבחינתי? אשמח לתגובות. תודה!

../images/Emo4.gif

אני יודעת שהוא יהיה אבא טוב לילד שלי אבל השאלה כאן היא האם להיכנס להריון? האם אני אגדל את הילד לבד במצבי כרגע?(לא מסודרת כרגע הוא כן) האם זה לטובת הילד? ואם הוא ירצה לקחת לי את הילד? לא עדיף לי לחכות לרגע שתגיע אהבה להאמין שעם גבר אחר אני אתחתן ואיתו אלד ילדים? תראי אני עכשיו פחות רודפת אחריו...פעם רדפתי אחריו והייתי מתקשרת המון היום הוא זה שרודף אחריי ולא כ"כ מזיז לי כי כשאני רציתי אותו הוא היה בשנטי ועכשיו זה הפוך אולי בגלל זה כל השינוי שחל בו?

לא יודעת - את מתארת מצב מוזר

האקס שלך רוצה ילד - סבבה ! השאלה אם את רוצה ואני במקומך לא הייתי עושה את זה, את עוד צעירה את יכולה למצוא מישהו שבאמת תרצי להיות איתו והילד יהיה פרי האהבה שלכם! קצת קשה להכיר מישהו טוב אז עוד אם ילד - לא כולם מתלהבים מהרעיון של העסקת חבילה הזו..

../images/Emo4.gif

אני רוצה ילד אבל לא עכשיו לא שאני לא הכי מסודרת את צודקת אני ידעתי כבר את התשובות בתוך תוכי אבל הייתי צריכה לדבר עם מישהו. תודה לך!

אני חושבת ש....

להביא ילד לעולם זה לא להביא אותו, זה גם לדאוג לו מהמון בחינות של יציבות. את בת 27, אז מה? זה אומר שעליך להיות לחוצה ולהביא ילד לעולם? זה שיקול שלך אבל זה שיקול מאד חשוב, תסתכלי קודם כל על בן זוגך, יש בנכם כימיה? אתם יכולים לחיות ביחד כל החיים? אתם מוכנים לזה? מעבר לכך עליך לשאול את עצמך עוד כמה שאלות למשל, האם את מוכנה לילד עכשיו ורוצה אותו לא בגלל גילך? האם יש לך ביטחון כלכלי בסיסי לילד? האם לא תתחרטי על כך בשלב יותר מאוחר בחיים שלך...? שבי עם עצמך כמה רגעים, הסתכלי טוב טוב מה את רוצה ולמה את מוכנה בלי שום קשר למה אוצרים לך אחרים, רק ככה תמצאי את התשובה. בהצלחה בכל אשר תבחרי, אשמח אם תעדכני.

../images/Emo4.gif

את צודקת! אני לא אוכל לחיות איתו כל החיים כי גרנו חודשיים וזה היה סיוט בשבילי מכמה בחינות (לא בילינו ביחד, או הבישולים שלי לא התאימו לו כי הוא לא ישראלי ועוד...) אני מבינה מה שאת אומרת וכל השאלות שאני צריכה לשאול את עצמי תמיד הגעתי לתשובה של מה אני בעצם עושה איתו ואיך הגעתי לרעיון הזה בכלל.. תודה לך !

טל205

New member
ילד??

אני המום מעצם ההודעה ותרשי לי להיות בוטה! מה זאת אומרת להביא ילד? מה את מכונת פחיות שמכניסים כסף ויוצאת פחית??? ילד צריך אבא, אמא, משפחתיות.. וכו... אם את לא מוכנה נפשית, שכלית, אולי גם כלכלית אין מצב לילד! ילד זה הוצאות, השקעה, נידודי שינה שלך! המון פעמים אישה בשלב ההריון וגם לאחר הלידה צריכה גב, יד תומכת, גבר אוהב שיעמוד לצידה! אם אין בניכם אהבת אמת ואהבה חזקה לא נראה לי שזה חכם להביא ילד. יש לי עוד הרבה מה לומר אבל אסתפק בזה. שבוע טוב לכולנו.

gilad269

New member
איך

את רוצה לעשות ילד אם את יודעת שאת לא מתכוונת להינשא לו? עזבי נישואין,אמרת שלא תהיה בניכם אהבה,איך את רוצה להביא משהו לעולם שהוא טהור,שאת האבא את יודעת מראש שלא תאהבי. את כנראה עוד לא מבינה את המשמעות של אהבת ילד לעולם

ישנם כאלו

שמביאים לעולם ילדים ללא נישואים כי ככה הם בחרו להיות, אמהות ללא אבות, זו דרכם. השאלות הם אחרות ונראה לי שהיא הבינה את העיניין.

gilad269

New member
אני מקווה

כי להביא ילד לעולם משנה לך את כל החיים. אני רק נזכר במישהי שעובדת איתי שהיתה אמורה ללדת תתינוק שלה,אבל לפני חצי שנה נאלצה להרוג אותו

gilad269

New member
לא היתה

לה ברירה להפיל,אבל מבחינת ההרגשה שלה,הרגישה כאילו היא הורגת את הילד

מותר לי

New member
מלא דברים להגיד...

דבר ראשון- הסיפור לא פשוט בכלל, אין כאן תשובה ברורה לכאן או לכאן יש רק שיקולים שמטים את הכף לחיוב או לשלילה, ואת, ורק את זו שיכולה להחליט כמה משקל את נותנת לכל שיקול... הבחירה הסופית היא בידייך בלבד! עכשיו אנסה להתייחס לכל הנאמר כאן, כולל התגובות של חברי הפורום.
את קוראת לו אקס, את מחשיבה אותו כאקס, ואם תביאי ילד לעולם- את זו שתדאגי לו, את זו שתטפלי בו, והוא יהיה צופה מהצד ונהנה מהצדדים הטובים בסיפור. הוא לא יקום בלילה להאכיל אותו, הוא לא יקלח אותו כל פעם אחרי סדרת פליטות מסריחה, הוא לא יחליף לו טיטול כל שלש שעות, ובטח שלא יסתובב איתו כל היום בבית בגלל גרפס אחד מסכן. הוא כן יצחיק אותו, הוא כן יטייל איתו, הוא כן יקנה לו בגדים וצעצועים וברור גם שהוא יאהב אותו (כך לפחות לפי מה שהתרשמתי מההודעה שלך)
לעולם אל תגידי "לי זה לא יקרה", כבר היו סיפורים על נשים שהרו בצורה טבעית נגד כל הסיכויים, וזו טעות לא להשתמש באמצעי מניעה, במיוחד לאור העובדה שלא תבצעי הפלה במקרה של כניסה להריון! אל תתני להריון להפתיע אותך, זה ממש לא נחמד!
השאיפה לילד אמורה להיות שלך, לא שלו, אם את רוצה ילד ממנו- לא מחייב שתצטרכי לאהוב אותו, ובטח שאף אחד לא מכריח אותך להנשא לו (אלא אם את דתיה, זה כבר סיפור אחר...) את הילד תאהבי בכל מקרה והאהבה אליו לא תושפע מכמה את אוהבת את אבא שלו. (וכאן את צריכה להאמין לי...)
"לא מסודרת": מה הכוונה? אם כל אחד היה מחכה לסידור קבוע- לא היו הרבה ילדים בעולם. וכשתחשבי שאת מסודרת? אם באמצע ההריון תגלי שבעצם ילד זה גדול עליך מבחינה זו או אחרת? אם יקרה משהו לקביעות שתגיעי אליה ושוב תתנדנדי מכאן לשם? לאמא יש כוחות להחזיק את הילד שלה, ואף אחד לא יודע מאין היא שואבת אותם. אני לא אומרת שתחסכי מעצמך דברים חיוניים בשביל הילד, וגם לא שתגורו בצריף, אבל ל"לא מסודרת" צריך להיות גבול ברור. אם את מסתדרת טוב עם המשכורת בסוף החודש תמיד תוכלי למצוא מהיכן לחסוך, ולא רק בשביל הילד... (אאל"ט- אם הבחור מצהיר אבהות על הילד הוא צריך לשלם לו מזונות, תבררי!) וסוד קטן: הייתי במצב הזה, אני האחרונה שתקרא לעצמה "מסודרת", אבל ידעתי שאם תיאורטית אני מביאה עכשיו ילד לעולם- יש לו מקום טוב להיות בו (כולל הדברים ה"קטנים": עגלה, לול, טיטולים, אוכל, מעון, מגורים לשנינו...) לסיכום: "לא מסודרת" זה לא תירוץ משכנע בשביל לא להביא ילד לעולם כי החיים דינמיים ומצבים משתנים
אם הוא ירצה לקחת את הילד? ככה סתם? את הילד נהוג לתת לאמא והיא אמורה להיות אפוטרופוסית עליו, ורק במקרים חריגים מאד הילד הולך לאבא! (מה זה יקח? יחטוף? אתם לא נשואים, אתם לא מתגרשים, והילד שייך לך בלבד!)
אהבה תגיע, גבר אחר יגיע, זה לא סותר הבאה של ילד לעולם! שוב- לא אומרת לך לרוץ עכשיו לעשות ילדים, אבל תחשבי גם על זה... (וגברים לא נרתעים מבחורה עם ילד מגבר אחר, כפי שרבות נוטות לחשוב...)
לגבי החרטה שקושקוש הזכירה: אל תנסי לעשות את החשבון הזה, כי מה שאת מרגישה עכשיו כלפי ילד שאינו קיים ומה שתרגישי אח"כ כלפי ילד שאת זו שהבאת לעולם ואת זו שאחראית עליו- הרגשות שונים לחלוטין! ועד שלא עומדים שם לא יודעים! אז אגיד לך מראש: אם תחליטי להביא ילד, לעולם לא תתחרטי על ההחלטה! (כן תחשבי אם את רוצה את הילד בגלל הגיל שלך או בגלל שאת רוצה אותו, ואם יש לך כרגע בסיס כלכלי מינימלי בשביל הילד)
הגעתי לטל: את לא מכונת פחיות, וילד זה לא בקבוק קולה... כאן נכנס העניין של מי רוצה יותר בילד: את או הוא? האם הוא העלה רעיון שלא חשבת עליו לפני כן? או שהוא העלה רעיון ומנסה למשוך אותך אליו? אם הוא נתן לך חומר למחשבה- תחשבי, אבל אם הוא מנסה לשכנע אותך בטענותיו- תתרחקי!
ילדים לא צריכים אבא ואמא, ילדים צריכים חום ואהבה! אל תנסי להקים משפחה עם הבחור אם את יודעת מראש שאהבה לא תהיה שם, ילדים מרגישים את זה יותר ממה שאנחנו חושבים! הרבה פעמים עדיף ילד למשפחה חד הורית ולא ילד עם שני הורים-תרנגולים שעושים לו פוצי מוצי ובאותה נשימה מתכסחים אחד עם השני!
אישה לאחר לידה צריכה גב ויד תומכת, לא מחייב שזה יבוא בדמות גבר אוהב, אפשר להסתדר גם בלעדיו.
אהבת ילד אינה תלויה באהבת האב, ויעידו על כך משפחות חד הוריות. תשתדלי מאד לכבד את האבא, בשורה התחתונה- הוא אבא שלו, אבל את בהחלט לא חייבת לאהוב אותו, ובטח שלא להנשא לו בגלל הילד!
הבאת ילד לעולם משנה את החיים, נכון, ברוב הפעמים השינוי הוא לטובה (גם בהריונות לא רצויים!)
אם את רוצה להביא ילד (ועכשיו זה לא קשור לכן חבר או לא חבר) תחשבי על זה לפני הכניסה להריון, למנוע אח"כ כמה שיותר בעיות... ועכשיו כמה מילים על התגובה שלי
אני לא משכנעת להכנס להריון, בשום אופן! מצד שני- גם לא שוללת את הרעיון! הבאתי כאן טענות "נגד" כלפי מה שנטען בשירשור כדי לתת לך עוד כמה כיווני מחשבה שאולי לא הגעת אליהם עדיין
בהצלחה בכל מה שתבחרי, ולא לשכוח לעדכן!

למעלה