אני חדשה שלום לכולן, אני חדשה והייתי שמחה לקבל הסבר מה / מי / איך?
N NURITAנוריתא New member 10/7/04 #1 ../images/Emo92.gif אני חדשה ../images/Emo140.gif שלום לכולן, אני חדשה והייתי שמחה לקבל הסבר מה / מי / איך?
../images/Emo92.gif אני חדשה ../images/Emo140.gif שלום לכולן, אני חדשה והייתי שמחה לקבל הסבר מה / מי / איך?
D DREAM111 New member 10/7/04 #2 אז הנה הסבר קצר ברוכה הבאה לפורום שמדברים בו על הכל ובעיקר על קניות של בגדים במידות גדולות. מה מידות גדולות וכמה שיותר דברים מעניינים. מי החבר'ה הטובים. איך בדיוק כמו בכל פורום אחר. אז יאללה צלילה נעימה ונשמח לשמוע ממך גם על דילים חנויות ופרטים עסיסיים בנושא ביגוד במידות הגדולות.
אז הנה הסבר קצר ברוכה הבאה לפורום שמדברים בו על הכל ובעיקר על קניות של בגדים במידות גדולות. מה מידות גדולות וכמה שיותר דברים מעניינים. מי החבר'ה הטובים. איך בדיוק כמו בכל פורום אחר. אז יאללה צלילה נעימה ונשמח לשמוע ממך גם על דילים חנויות ופרטים עסיסיים בנושא ביגוד במידות הגדולות.
N NURITAנוריתא New member 11/7/04 #6 תודה לכולן ../images/Emo51.gif תודה לכולן על המסרים. איזה מותגים או יצרנים הכי מומלצים? - באיכות טובה! לא יבוא זול.
תודה לכולן ../images/Emo51.gif תודה לכולן על המסרים. איזה מותגים או יצרנים הכי מומלצים? - באיכות טובה! לא יבוא זול.