שמת לב... שהשרשור הזה אפך לאיות שלי ושלך עוד. astral_projection_-_liquid_sun_-_(star-x_remix)
ח חנניה331 New member 15/8/05 #21 שמת לב... שהשרשור הזה אפך לאיות שלי ושלך עוד. astral_projection_-_liquid_sun_-_(star-x_remix)
N NeTa141 New member 15/8/05 #22 חחח אמרתי כבר את ליקוויד סאן בהתחלה.. אבל שלך זה רמיקס חח אם כבר רמיקסים אני חייבת להגיד שהרמיקס של דליריוס לפיפול קאן פליי ממש הרס תטראק!! חח ובכל זאת הוא אצלי במחשב Astral Projection - Let There Be Light
חחח אמרתי כבר את ליקוויד סאן בהתחלה.. אבל שלך זה רמיקס חח אם כבר רמיקסים אני חייבת להגיד שהרמיקס של דליריוס לפיפול קאן פליי ממש הרס תטראק!! חח ובכל זאת הוא אצלי במחשב Astral Projection - Let There Be Light
ח חנניה331 New member 15/8/05 #23 קחי עוד רמיקס -astral_projection_-_visions_of_nasca_-_(blt_remix) בעצם קחי את כל האלבום -_remix) Astral_Projection_-_Ten-2004-NUMB
קחי עוד רמיקס -astral_projection_-_visions_of_nasca_-_(blt_remix) בעצם קחי את כל האלבום -_remix) Astral_Projection_-_Ten-2004-NUMB
B bluster cruncher New member 15/8/05 #25 נצ"לש shakta-lepton head-deedrah remix אחחחחחחחחחח אליפות בקרחנה למרחקים.....4:34 כניסה ערבית משהו
N NeTa141 New member 15/8/05 #27 אסוררררררררררררררררר זה שירשור רק של אסטרללללללל!!! חחחח חוצפה מצדך אבי! ככה לבגוד באסטרל..!! לפחות המלצת על משהו שאני מאוד אוהבת חחח Astral Projection - Nilaya
אסוררררררררררררררררר זה שירשור רק של אסטרללללללל!!! חחחח חוצפה מצדך אבי! ככה לבגוד באסטרל..!! לפחות המלצת על משהו שאני מאוד אוהבת חחח Astral Projection - Nilaya
T THE BLACK MAMBA New member 15/8/05 #29 לדעתי אחד הרמיקסים הטובים שיצאו אי פעם,הרבה יותר פסיכודאלי וטוב לדעתי מהמקור .