ZIV E

New member
Astral Projection - Zero

Astral Projection - Ionized שניים חזקים ביותר !!!

NeTa141

New member
Astral Projection - Mahadeva

מגיל 10 וחצי בערך אצלי... חיחיחיחי גדלתי על זה :)

ZIV E

New member
Astral Projection- People Can Fly

קליפ הטראנס הראשון שראיתי. מעולה!!!

NeTa141

New member
קליפ ענקקק!

נתן לי המון השארה... Astral Projection - Solid Electronics

ZIV E

New member
אחד ממש טוב ../images/Emo26.gif

Astral Projection - No One ever Dreams

NeTa141

New member
Astral Projection - Ambient Galaxy

מדהים! חנניה הרסת! זה היה שירשור שלי ושל זיו... חחחח סתם סתםם..:p תגיד חנניה.. מה שלומך? ותגיד... חנניה זה שם חיבה כזה לחנן? ותגידד.. איך אתה מסתדר בארץ? ותגידדד... זה פסדר שאני שואלת נכון?? יופי! תודה רבה.. יום טובבב~! חיים טובים! חיחיח

חנניה331

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gifתמיד אבל תמיד...../images/Emo6.gif

את מצליחה להצחיק אותי.

NeTa141

New member
../images/Emo151.gif

חחחח יופי אני שמחה שאני מצחיקה אותך! ואני מקווה שאתה לא סתם אומר לי שאני מצחיקה כי זה ממש מעליב כי תראה זה באמת בא מהלב או מהמוח או לאדעת מאיפה מה שאני אומרת אני לא חושבת הרבה אני פשוט אומרת ואז זה יוצא באמת מצחיק.. כי תראה יש אנשים שאומרים דברים שהם חושבים עליהם יותר מדיי לפני שהם אומרים אותם ואז זה לא יוצא מצחיק כי זה לא בא להם בטבעיות.. מבין? יופי אין לי כווח להמשיך...ולא חובה לקרוא את זה גם...! די אני חופרת...

NeTa141

New member
טוב חנניה...

אני הולכת לישון.. נראה לי שקצת חסרות לי שעות שינה... לילה טוב שיהיה לךךך :) אה ונראה לי שאתה פה לבד.. אז... אתה יכול לשדוד את הפורום! אסטרל שולטיםםם dancing galaxyyyyy
good night!

חנניה331

New member
לילה טוב נטה

אני לא צוחק עליך ושאיו לך חלומות פזזזזזזזזזזזזזזזזזז

NeTa141

New member
שלי??

חנניה יש לי הרגשה שאתה חושב שאני בקטע של לרדת עליך... אבל אני ממש ממש לא... אני צחקתי איתך.. לא עליך.. קיצר אם אמרתי משהו שלא היה במקום אני מצטערת..

למעלה