../images/Emo91.gif

יש ספרים שכשאתה מסיים לקרוא אותם, אתה פשוט מצטער שלא כתבו עוד כמה כאלה. אחד מהם הוא "חיי נער" של ר. מקאמון. ספר שגורם לך לבכות ולצחוק ולהשאב לתוך עולם קסום של ילד עתיר דמיון שחי בעיירה קטנה בארה"ב של תחילת שנות השישים. (ריבנדל, כמו שאני מכירה אותך, את לא תוכלי לעזוב אותו עד לדף האחרון). מומלץ בחום.

או קיי.

אותו נער היה עד לרצח שהתרחש על שפת האגם בעיירה שבה הוא חי. הוא נחוש בדעתו לפתור את התעלומה, ותוך כדי איחוי הפיסות הקטנות שבידו מתרחשים כל מיני ארועים בעיירה עצמה. חלקם ספק דימיונים, ספק מציאותיים. הדמויות בסיפור כל כך פנטסטיות שלעיתים הקורא שואל את עצמו אם הן לא פרי דמיונו של הנער (שחולם להיות סופר לכשיגדל). פיטר שטראוב ("הקמע") כותב על כריכת הספר "זוהי ילדות כפי שהיתה צריכה להיות" ואני נוטה להסכים איתו. יש בספר קצת מכל דבר- דרמה, מתח, פנטזיה, אבל הכי חשוב - הוא זורם. אני לא בטוחה שיהיה קל להשיג אותו בספריות, אבל בהחלט שווה לנסות.

Rivendell

New member
בהחלט אנסה, תודה! וההמלצה, ברשותך

תלך למאמרי הפורום

Arana

Well-known member
מנהל
קראתי ואהבתי

ספר קסום. בהחלט מאוד-מאוד מומלץ. אני זוכרת לטובה קטע מסוים, כאשר המחבר אומר שכשאנו מתבגרים, אנו מחפשים את רגעי הקסם הקטנים של הילדות באולמות הקולנוע. שם אנחנו לרגע מאבדים את עצמנו, נבלעים, מזילים דמעה, ושכוחים שאנחנו מבוגרים (עד שאנו יוצאים מהאולם לאור השמש בחוץ). אכן הספר הזה הזכיר לי מאוד את "הקמיע" בדרך בה הנער מביט על העולם (ואנחנו דרך עיניו), אבל בכל זאת שונה לחלוטין. מצטרפת להמלצה בחום!

Arana

(או כל מי שקרא ואהב את הספר הנ"ל), האם עולה לך בראש ספר נוסף שקראת באותו סגנון? הספרנית הפנתה אותי למדף של מד"ב, אבל איפה הספר הזה ואיפה מד"ב? תודה מראש. נ.ה

Arana

Well-known member
מנהל
חוץ מ"הקמיע"?

כרגע אין לי ב"שלוף", אבל אם אזכר אז אשרשר לכאן.

למעלה