VASSILIS TSITSANIS

F a d i

New member
../images/Emo91.gif VASSILIS TSITSANIS

הקלטה של הופעה חיה משנת 1989 (שנתיים לפני ש"החזיר בוזוקי"?!) איזה יופי...איזו נגינה מהממת על הבוזוקי איזה קול ענקייי (הקולות האלה (מחוספסים,צפרדעיים או איך שלא תקראו לזה) תמיד יחסרו לי אצל הזמרים החדשים)... למי שלא מכיר את ציצאניס ורוצה להכיר,ובכלל,אני חושב שזה דיסק חובה בכל בית שאוהב יוונית (ואני עדיין בשיר העשירי מתוך 32) המופע מתחיל בנעימת MPAXE TSIFLIKI וממשיך עם הלהיטים ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΠΡΩΙ ,ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ, ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ,ΑΧΑΡΙΣΤΗ,ומסתיים עם ΑΡΑΠΙΝΕΣ ממש חגיגה לאוהבי היוונית "הכבדה" משהו... הייידה ציצאניייי ולסיום תודה מיוחדת לאלי חברי הטוב...שיהיה לך אחלה יום וגם לכולם אחלה יום (אני כבר "שיכור" מהשירים!!!)

ייעל7

New member
פאדי בוקר טוב../images/Emo42.gif התעוררת?

על הבוקר כבד כבד... איך יהיה לך יום עם חיוך
עם זה מה שאתה שומע prowi prowi תכחה עם זה לערב

hodronakos

New member
יעל ...../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo132.gif אני!!!

אני יושב ליד המחשב 24 שעות אני חי ונושם מחשב ופורום בכלל!!!! אותך בכלל!!! חייב לענות מיד לכל שאלה שאלה שאלה שאלה אני הרי יודע הכל תמיד ראשון אז תגידי לי גם בוקר טוב

ייעל7

New member
אתה יודע מה?../images/Emo42.gif../images/Emo167.gifבוקר טוב

גם לך בוקר טוב ולכולם וקחו גם שיר: kalimera ti kanis? na eisai panda kala kalimera agapaw' kalimera poli kalimera ti kanis? se agapaw poli בוקר טוב מה שלומך שיהיה לך תמיד טוב בוקר טוב אני אוהב בוקר טוב מאד בוקר טוב, מה שלומך בוקר טוב אני אוהב אותך דרך אגב זה הולך עם ריקוד... אבל קצת קשה לי ברגע זה לרקוד השיר הוא של הגדול מכולם יאניס פריוס

Yasoo

New member
ואנחנו ../images/Emo23.gif אותך,../images/Emo25.gif על הבוקר

יעל שיחקת אותה

julie7

New member
יאסו!!!../images/Emo6.gif תשמע!!!!!

הבובה הזאת לא נותנת לעבוד. אני מאבדת את הריכוז בגללה. אני יושבת בישיבה מול אנשים ובגללה צוחקת לבד. עכשיו אתה מבין למה פרנס התעקש - "אם יעל לא יוצאת !!!!טיול לא יוצא!!!!
לך יעל השובבה

ייעל7

New member
ג'ולי בובה...../images/Emo47.gif../images/Emo19.gif

הדבר הכי כייף לי בחיים זה להצחיק אותך רוצה איזו ברבונייה? deliveri מאליאס בלי יעל אין טיול... אבל בלי גולי לא רק שאין טיול, תכנון, אוכל גם אין עם מי.....

julie7

New member
יותר טוב../images/Emo19.gifברבוניה של אליאס

לא רוצה פרצופים עצובים יותר בחיים שלי.

ייעל7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא תקבלי יותר עצובים

F a d i

New member
יעלי בוקר טוב גם לך

הדברים האלה עושים לי טוב על הלב...לשמוע את הקול שלו את פריטת הבוזוקי שלו..איך אפשר לא לחייך?!להסתכל על החיים מנק' מבט אחרת?אולי תגידו שאני "TRELOS"(משוגע)...אבל באמת שקשה לי להסביר את זה
לערבג יש לי את TA ZEIMPEKIKA SAN PALIA FOTOGRAFIA שזה בכלל נשמע.... יעלי שיהיה לך יום מצויין להת'

Yasoo

New member
Fadi אחי תהנה, מה עם במבהקריס../images/Emo6.gif

נו מה יהיה ? אני מוריד גם את "במבהקריס" ופפהיואנו... הכבד כבד הזה מסוגל להקל לך את החיים...

F a d i

New member
חחחחחחחח אלי...יש לך מזל שלא

יודעים למי אתה מתכוון כשאתה אומר "במבהקריס" (ולא,זאת לא פרסומת סמויה ל"ביסלי") אחרת אני לא רו7צה לחשוב מה הם היו עושים לך... ושמח שיש פה מי שמבין אותי...

Yasoo

New member
שאני לא אדע ? Markos Vamvakaris

פאדי אחי... הנה לך תמונה של אחד האהובים עליי וגם.... נו תתחיל לתרגם ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά εμένα μ' αγαπούνε μόλις θα μ' αντικρίσουνε θυσία θα γινούνε Δίς Όσοι δε με γνωρίζουνε τώρα θα με γνωρίσουν εγώ κάνω τη τσάρκα μου κι άς με καλαμπουρίζουν Δίς Εγώ φτωχός γεννήθηκα στον κόσμο έχω γυρίσει μέσα απ' τα φύλλα της καρδιάς εγώ έχω μαρτυρήσει Δίς Όλοι οι κουτσαβάκηδες που ζούνε στο κουρμπέτι έχουνε στη καρδούλα τους πολύ μεγάλο ντέρτι

F a d i

New member
אחי ידעתי שאתה גדול...

תודה על התמונה תרגום יבוא בהמשך..(מי שרוצה לתרגם מוזמן
)

ייעל7

New member
אלי מו... בגדול הוא אומר בשיר|גיטרה

בגדול התחלת השיר... כל החברה בשכונה היו חולים עליי... אם נדבר בשפת רחוב המנגסים הגדולים..

Yasoo

New member
האם חשבת שסתם בחרתי את זה?

יעל... שכחת? Mangas ...יש כאן ובשקט הייתי מכליל אותך...

ייעל7

New member
לא חשבתי אחרת...../images/Emo122.gif

ואם כבר מדברים על mangas אז... מנגס לבחורה זה מנגיסה חחחחחח אז הנה ההוכחה באחד המקומות הקטנים שם תוכל למצוא אותי....

למעלה