VASSILIS TSITSANIS

Yasoo

New member
Mangisa שלי הגעתי אלייך בסירה...

יעלי חשבת שתצליחי לברוח ממני לגיטיו ? הרי כל בור ועם הארץ יודע שזה בחבל הפולופונז בערך 20 ק"מ מהעיר ספרטי ואם כבר מצאתי אותך אז בערב נלך ל:Anastasia מקום קטן עם אחלה רמבטיקו... ניתפסת..

ייעל7

New member
גילית את סודי מנגס שלי..../images/Emo93.gif

ידעתי שאסור לי להתעסק עם מנגסים גדולים שכמוך... אבל כמו שמישהוא חכם פעם אמר לי... זה היה טירונות עכשיו יבוא קורס קצינים אז.. תמצא אותי באנסטסייה אבל נראה אם תוכל להקדיש לי את " zembekiko" שלי כדיי שאוכל לרקוד אותו בשבילך?

ייעל7

New member
נו ... נראה אותך עכשיו מנגולי מו..|

אחרי שמצאת אותי באנסטסיה נראה אותך מוצא אותי פה...

Yasoo

New member
קשה קשה...השקיעה טחנת הרוח...

וואהו זה מוכר לאללה... רגע יקח לי כמה דקות להזכר.. ( שלא תחשבי שתברחי..)

Yasoo

New member
בזמן שאני מחפש וחושב אני שומע...

Magisa קטנה... כדי להתעמק ולרדת לכובד העיניין אני שומע את : TA REBETIKA - EHO SAN VASILIS TSITSANIS LIVE 1998 כן - כבד כבד ..בהופעה חיה.. גדול

Yasoo

New member
ניצחת..../images/Emo25.gifלא סגור לי המקום../images/Emo7.gif

אני יודע שזה במיקונוס אבל לא זוכר את שם המקום זאת תמונה ממש מפורסמת יש אותה כמעט בכל מדריך של האיים... בקיצור.. ברחת לי

amnonos

New member
ומוקריס

ביוונית אין B והיא מבוטאת כמו וו שלנו. מי שפתח את עידן הרבטיקה - הנה כמה טעימות שיתנו מושג למי שרוצה להמשיך אגב האיש היה קתולי ! ביוון האורתודוכסית . היתה לו "רביעייה פיראוס" המפורסמת עם סטרטוס, באטיס וארטמיס וזאת נחשבת להקת הרבטיקה הראשונה. השיר המפורסם שלו הוא נערה קתולית מהאי סירוס (בו נולד) - תרגום מאנגלית "ניצוץ, להבה בתוך לבי - זה כאילו את כישפת אותי נערת סירוס. אני אבוא ללפגוש אותך שוב על החוף אני רוצה לפטם את עצמי בחיבוקים ונשיקות אני אקח אותך לפיניקה , פרקופי, לגליסה ודלגרציה עד שאפול מרגליי לפטלי, לניאוהורי, נהנה באליתיני נפלרטט בביסקופו, נערת סירוס מתוקה שלי.

F a d i

New member
אמנונוס תודה...וביוונית השיר נקרא

"פרנקוסיריאני" FRANKOSIRIANI...שיר רבטיקו מובהק וסימן דרך חשוב מאוד במוזיקה היוונית זהו אני יוצא מהבית...להת' בלילה!

ייעל7

New member
פאדי? אם יש...../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

סימני דרך.... בסוף אולי גם יש פרס?

julie7

New member
fragosiryani אות התכנית של חלום יוו

חלום ליל קייץ יווני. התוכנית שלי. בקרוב באינטרנט.של רדיו דרום. כולם מוזמנים לשידור יאסו אמנון שמעתם! ארמנדו שלי מסכים

ייעל7

New member
פאדי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכבד לא יכול להקל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

F a d i

New member
אמנון ידידי ציצאניס בדיוק שר לי על

ה"וויסקי והגיטרות המתוקות" (מתוך ARAPINES) אני בשמייייים!!

zbekiko

New member
פאדי....ציצאניס

יש לך את השיר PRIGKHIPOMMASTOURIDES של ציצאניס עם להקה? הבצוע הישן . האם הוא מופיע בהקלטה ?

למעלה