תשמור על עצמך. [כן,אני חיה.מסך בתיקון 3 שבועות זה לא כיף בכלל.]
X xFade New member 6/1/09 #5 ../images/Emo95.gif תשמור על עצמך.../images/Emo24.gif [כן,אני חיה.מסך בתיקון 3 שבועות זה לא כיף בכלל.]
../images/Emo95.gif תשמור על עצמך.../images/Emo24.gif [כן,אני חיה.מסך בתיקון 3 שבועות זה לא כיף בכלל.]
G Guid New member 6/1/09 #8 תודה לכן~ D: אני אשמור על עצמי, אבל מכאן ואילך- הכל תלוי בקסאמים... /tapuzforum/images/emo6.gif
P P o o f i New member 6/1/09 #13 תשמור על עצמך ../images/Emo24.gif תחזור הביתה בשלום. ../images/Emo9.gif| מי ייתן והמלחמה הזאת תסתיים כבר.
תשמור על עצמך ../images/Emo24.gif תחזור הביתה בשלום. ../images/Emo9.gif| מי ייתן והמלחמה הזאת תסתיים כבר.
D D amaged R oses New member 6/1/09 #16 עידן שמור על עצמך../images/Emo24.gif שנשמע רק דברים טובים בקרוב מאוד!!!
G Guid New member 6/1/09 #17 ^____^ כולי תקוה~ D: אני מרגיש קצת זקן עם כל ה``מילואים`` הזה... /tapuzforum/images/emo6.gif
I icy woman New member 7/1/09 #19 תנסי אולי את הdark kornian בליפרי (בהידן סטריט במפה של הבריקסטון). אני יודעת שמאיה התאמנה שם עם הרמנגרית שלה, רק לא זוכרת באילו רמות. את יכולה לעשות שם גשם של חיצים. והם נותנים אקספי טוב.
תנסי אולי את הdark kornian בליפרי (בהידן סטריט במפה של הבריקסטון). אני יודעת שמאיה התאמנה שם עם הרמנגרית שלה, רק לא זוכרת באילו רמות. את יכולה לעשות שם גשם של חיצים. והם נותנים אקספי טוב.
ה הטיZרית New member 7/1/09 #26 זה הדרקונים השחורים?? במפה שהיא כמו קרח? כי אם כן... אפילו מהנקודה הכי בטוחה נפלתי ונהרגתי שם
D Don Nirtin New member 7/1/09 #27 לא שם../images/Emo87.gif איריס התכוונה שבמפה שלפני הדרקונים המעופפים, יש כל מיני מפלצות של דרקון עם ביצה בגב שלו. יש שם HIDDEN STREET ושם נמצאים הקורינאן.
לא שם../images/Emo87.gif איריס התכוונה שבמפה שלפני הדרקונים המעופפים, יש כל מיני מפלצות של דרקון עם ביצה בגב שלו. יש שם HIDDEN STREET ושם נמצאים הקורינאן.
D Don Nirtin New member 7/1/09 #29 לטאות עם חרבות...../images/Emo87.gif וכן. אלה. צר לי על מותך האכזרי
I icy woman New member 7/1/09 #35 אבל במפה שאני מתכוונת יש מקומות בטוחים. כמו שאמרתי לך, אחותי התאמנה שם עם הרנגרית שלה ברמות האלה