שייני

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif

אממממ....... שמעתי על איזה דיסק אחד חדש צימאון קוראים לו ... הוא נחמד תקנו

מי???????????../images/Emo12.gif

זה של ההוא... נו.. איך קוראים לו, ליאור נרקיס, כפרה עליו???? ליאור כפרות עיוני שלי????? אה, לא?
מי????? ארצי מי??? לא שמעתי... יש תמונות?

שייני

New member
לא.........

לא.... זה לא נרקיס אחד אחר ביתר... אין לי מושג אם זה השם המלא אני רק יודעת שכולם מדברים על האלבום שלו והוא עם אריזה כתומה כזאת...

איזה ביטר

זה הזריען ההוא, נו הזמר המתחיל ההוא שמופיע עם שמעון בוסקילה. כאילו דה?

בן בן!

New member
איזה שטויות!!!

הזמר שמופיע עם בוסקילה זה ההוא ששר את "לא קלה היא לא קלה דרכנו..." יחד עם שושנה דמארי, שפעם היה לה דואט, עם הנכד של אורי זוהר, שלא אוהב את הבן של אריק לביא, אבל נמשך ליעל דקלבאום, שהיא במקרה גם הזמרת ליווי של אבי ביטר (הגדול), שפעם בטעות עשה דואט בטורקית עם שלומי שבת שהוא האח של שלומי שבן, שהיה לו פעם רומן עם אחת שהכירה מישהו בשם שלמה ארצי, שדומה נורא לאבי ביטר ששר בקיסריה קבוע, אבל בגלל בעיית שפעת וכאב בטן קל, הוא החליט לתת לשלמה ארצי (המנקה של רחוב שינקין) בגלל שהיה נורא דומה לו, להופיע בקיסריה במקומו, והיות והקהל התלהב מהחיקוי יותר מהזמר, הוא עד היום מופיע שם, ו... סוד קטן. על העטיפה זה החקיין, לא המקור (אבי ביטר הגדול). אבל הדיסק עצמו, זה שלו. הבנתם עכשיו?

אהבתיה

New member
עכשיו הבנתי!!!

זה ממש לא היה ברור עד שהסברת את זה בצורה כל כך ברורה,מפורטת ומובנת!!! תודה דניאל!!! מה שלומך מתוק? לגמרי שכחתי שאתה לומד משחק! איך אני רוצה לחזור ללמוד משחק שוב...אני כל כך מתגעגעת לתחושה הנהדרת על הבמה...זה משהו שאי אפשר להסביר! (תשאלו את שלמה...
)

למעלה