88 בשבועות

Abbe Faria

New member
הקישור אגב לתוכנית

נמצא ממש ממש כאן . בכלל האתר של הבי בי סי נותן המון מוסיקה טובה, בעיקר BBC2... תוכנית שאני שומע כמעט כל שבוע זה הCritical List - שכל שבוע בוחרת אלבום חובה ומשמיעה קטעים נבחרים ממנו וביניהם שירים בסגנון דומה... הרבה פעמים זה רוק קלאסי... אחלה תוכנית... וגם לה יש קישור

pasteran

New member
סופסוף פרוג

היום בלילה האלבומים של 88 הושמע (כנראה) לראשונה אלבום רוק מתקדם קלאסי - סלינג אינגלנד. חיכתי הרבה כדי שיכניסו רוק מתקדם (ציפיתי לאין דה קורט אוף). ההפתעה למשמע הפתיחה של פירת' הייתה שווה את ההמתנה.... יותר מאוחר היה אלבום יותר פשוט ולא פחות טוב - הבכורה של ג'וני "הייתי עושה אותה גם עכשיו" מיטשל.

SMILE 4 NOTHING

New member
איזה באסה! ../images/Emo10.gif

תמיד המרתונים הכי שווים הם בשבת או בחג... ברוך השם, אני שמחה שאני דתיה, אבל למה לא עושים לזה שידורים חוזרים??

pasteran

New member
חובה לשמוע עכשיו

קוטנר בהופעות נדירות שהוקלטו בארץ. הוא קיסר. תענוג.

melancholy man

New member
שכרה...

פתח עם 20 דק' של "מה שיותר עמוק יותר כחול" המשיך עם טים הרדין, פול סיימון ועכשיו לאונרד כהן. אני יודע שבאותו מקום ממנו הוא לקח ההופעות הללו יש הקלטה של אחת ההופעות הכי טובות של קלפטון, אם יש אלוהים בשמיים (ולא רק באלבומי מחווה לרוברט ג'ונסון) קוטנר ישמיע חלקים נכבדים ממנה. בכל מקרה בנתיים אחלה תוכנית, מהמוצדקות שבתוכניות הרדיו

Tomer 123

New member
../images/Emo7.gif

אני לא מאמין שפיספסתי....."מה שיותר עמוק" לייב? אוווווף.....

LadyG

New member
ומעבר לשעה המצויינת עכשיו

כל מה ששמעתי היום היה ראוי ביותר. כל הכבוד ל- 88 ושלא יעזו ללכת לשום מקום.

למעלה