88 בשבועות

pasteran

New member
../images/Emo91.gif 88 בשבועות

עוד מרתון מבית היוצר שלהם הפעם מוקדש להופעות חיות. כרגע הייתה פרומו אליו ועושה רושם שיהיה פיצוץ : הנדריקס, חנוך ואינשטיין, ואפילו קוטנר בהופעת אורח. אני שוקל לבטל את התוכניות לפיקניק באותו יום.

melancholy man

New member
למה לבטל?

לוקחים מיני מערכת, כמה באגטים, קצת גבינות, אישה אהובה ויאללה פיקניק, דווקא השילוב של מוסיקה וטבע נראה לי מעולה. שמעתי גם את הפרומו נשמע מעולה. אגב, אומנם דיברנו על זה פעם, אבל בכ"ז: מה אלבום ההופעה האהוב עליכם?

ouria

New member
בלי שום מחשבה, אזרוק את השם

A Live Record של הגמלים. אחת מההופעות המעולות ביותר ששמעתי, והאיכות...מעולה

Mr Jack

New member
לא שמעתי יותר מדי

אבל ממה ששמעתי האהובה עליי הייתה Derek And The Dominos - Live At Fillmore

אלבום ההופעה:

queen- live at wembley stadium 86'. כמה עוצמה יש לשילוב הזה בין הקול של פרדי לקול של רוג'ר טיילור המתופף. הפרדי הזה הוא פשוט מלך. dream theater- live scenes from new york גם כן הופעה ענקית, של הלהקה שלקחה את הפרוג מטאל לרמות שלא נראו מעולם. דיסק מצויין שהם מבצעים את סינס פרום אה ממורי מההתחלה עד הסוף.

ednalis

New member
the last waltz../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שמעתי הרבה אלבומי הופעות בחיי הקצרים, אך כזו הופעה .... הדיסק הכפול של ההופעה מעביר בי צמרמורות בכל פעם שאני שומעת אותו. גיוון האמנים , הלחנים הסוחפים של רוברטסון ,הקול נפלא של לבון. אני חייבת לציין שהסרט בהחלט עזר לי לפתח את האובססיה הזו, אך האזנה לדיסק הכפול (בייחוד מס' 2) גורמת לי 'כאב לב' על שלעולם לא אוכל להיות נוכחת בהופעה בעלת עוצמות שכאלה. וביני לבין עצמי אני מכנה את האלבום הזה: "the lust waltz"|תשוקה|.

LadyG

New member
כן...הפרומו בהחלט עושה חשק

מתכוונת להאזין בשקיקה.

nik19864

New member
אלבום ההופעה שלי

LED ZEPPELIN-HOW THE WEST WAS WON תישכחו מ"נעשה ביפן" של הסגולים או מ"חי בלידס" של המי לד-זפלין כאן מביאים אותה בדבר האמיתי! הופעה פשוט מדהימה, לישמוע ולהיגנב!!!

ליאור י

New member
תמיד ששואלים את השאלה הזאת עולה לי

בראש -Weld של Neil Young לא יודע למה דוקא זה-יש עוד כל כך הרבה אלבומי הופעה מעולים אבל יש באלבום הזה משהו פשוט מחשמל...

nik19864

New member
עוד

ההופעה החיה בפילמור מיזרח של האחים אולמן! עוד אחד מאלבומי ההופעה הטובים שיצאו אי-פעם! תשאלו את הולדן, הוא יעיד על כך וגם יעשה לכם כאב תחת מלכותי!

noosh

New member
../images/Emo41.gif ועוד ../images/Emo91.gif ../images/Emo41.gif, יותר קרובה

היום בערב, בשעה 23:00, ב-Radio 2 באתר של BBC, בראד פיט ינחה תכנית על ניק דרייק. אני לא יודעת מה איתכם, אבל מבחינתי זה
גם בראד פיט, גם ניק דרייק... צריך עוד? עוד פרטים על התכנית ניתן למצוא כאן..

pasteran

New member
שיט אני עובד!

אני זה שמצאתי את זה ובסוף שכחתי. קולטים BBC ביפו?

noosh

New member
לפי מה שנמסר לי מהפורום השכן ../images/Emo11.gif

(פורום פ"פ, דאט איז), התכנית תהיה מאוחסנת על שרתי ה-BBC בשבוע הקרוב, ותהיה זמינה להאזנה באותה הכתובת מאחר וגם ממני נבצר להאזין לה היום בערב, אני משערת שאעשה זאת בהמשך השבוע..

pasteran

New member
אגב שרתי ה-BBC

מכילים תוכניות ממש שוות. אני אנסה לפרט מתישהו

למעלה