עוד מרתון מבית היוצר שלהם הפעם מוקדש להופעות חיות. כרגע הייתה פרומו אליו ועושה רושם שיהיה פיצוץ : הנדריקס, חנוך ואינשטיין, ואפילו קוטנר בהופעת אורח. אני שוקל לבטל את התוכניות לפיקניק באותו יום.
לוקחים מיני מערכת, כמה באגטים, קצת גבינות, אישה אהובה ויאללה פיקניק, דווקא השילוב של מוסיקה וטבע נראה לי מעולה. שמעתי גם את הפרומו נשמע מעולה. אגב, אומנם דיברנו על זה פעם, אבל בכ"ז: מה אלבום ההופעה האהוב עליכם?
queen- live at wembley stadium 86'. כמה עוצמה יש לשילוב הזה בין הקול של פרדי לקול של רוג'ר טיילור המתופף. הפרדי הזה הוא פשוט מלך. dream theater- live scenes from new york גם כן הופעה ענקית, של הלהקה שלקחה את הפרוג מטאל לרמות שלא נראו מעולם. דיסק מצויין שהם מבצעים את סינס פרום אה ממורי מההתחלה עד הסוף.
the last waltz../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
שמעתי הרבה אלבומי הופעות בחיי הקצרים, אך כזו הופעה .... הדיסק הכפול של ההופעה מעביר בי צמרמורות בכל פעם שאני שומעת אותו. גיוון האמנים , הלחנים הסוחפים של רוברטסון ,הקול נפלא של לבון. אני חייבת לציין שהסרט בהחלט עזר לי לפתח את האובססיה הזו, אך האזנה לדיסק הכפול (בייחוד מס' 2) גורמת לי 'כאב לב' על שלעולם לא אוכל להיות נוכחת בהופעה בעלת עוצמות שכאלה. וביני לבין עצמי אני מכנה את האלבום הזה: "the lust waltz"|תשוקה|.
LED ZEPPELIN-HOW THE WEST WAS WON תישכחו מ"נעשה ביפן" של הסגולים או מ"חי בלידס" של המי לד-זפלין כאן מביאים אותה בדבר האמיתי! הופעה פשוט מדהימה, לישמוע ולהיגנב!!!
(פורום פ"פ, דאט איז), התכנית תהיה מאוחסנת על שרתי ה-BBC בשבוע הקרוב, ותהיה זמינה להאזנה באותה הכתובת מאחר וגם ממני נבצר להאזין לה היום בערב, אני משערת שאעשה זאת בהמשך השבוע..