שאלה לטיסת כיף

ramiby

New member
לפי התכנון שלך ...

זה 570 מייל לכיוון + מחיר שעת טיסה למימוש החלומות (לא אמרת אם זו שעת טיסה על 152 או 182).

אבי... אתה לא מעודכן במחירים

במחיר שעת טיסה אתה יכול להרכיב קבוצת כדורסל שלמה מנערות ליווי. (להוציא את החברה בה אתה שותף כמובן ושלא נזכיר את שמה וששם כל כך זול לטוס שתוכל בקושי לשכור מונית לתל ברוך במחיר שעת טיסה...
) אבל באמת שאתם סוטים (!) מהנושא.... דיברנו על הבנות באירובט.. שכחתם? או קי.. בוחן פתע... מה שמן של הבנות באירובט ? בין הפותרים נכונה תוגרל שעת טיסה בעפיפון עם מנוע עזר אגב... אתר תעופה המעניין...www.compilots.com

תגיד אבי ...

כשאתה אומר מחיר של שעת טיסה , זה כולל הדרכה? שאלה נוספת : אני חושב שצריך להעלות סקר חדש בפורום: האם צריך להפריד בין פורום תעופה לפורום פקידות בחברת תעופה שאלה אחרונה : יש מצב שאתה באמת משחרר פה דיווח לגבי סאמוס? אה רגע.... בעצם אולי היית ציני?! חבל...

את יודעת יעל

התאור שלך את התגובה של ראובן מתאימה גם לביקור אצל רופא שיניים :) ואגב... נעם מאוד... נתן

עזבי אותך מפינלנדיות....

תני לי ישראלית גזעית ושנונה , עם חוש הומור בריא שאוהבת להפעיל הרבה את מה שיש לה בין ...הכתפיים!

גזעית?

עם תעודות? בלי תעודות? יש אילן יוחסין מבוקש? ולגבי אירובט - לא יודע לגבי הנוף הנשי. אבל לגבי הנחמדות אני יכול להעיד (מי שקרא את ההודעה שלי על 152 שנתקעתי איתו בחיםה -- אז החבר´ה באירובט שמחו לעזור לי - ניסו להניע במשיכה ידנית של הפרופלור וגם עם כבלים!)

תזהר שאיזו גזעית כזו לא תביא לך..

ביס באוזן, שאתה מדבר ככה פה בפורום. המשטר הפמיניסטי עוקב אחרי כל מילה! חוצמיזה שהבנות הגזעיות באמת (ויש פה לפחות אחת! ) יודעות על מה לאיזה סוג של "גזעיות" אני מתכוון.

המלצה

צא צפונה דרך אזור 3, 9 ו-13 (בתיאום הרצליה ופלוטו. רצוי לפני שאתה ממריא לוודא שאין שם מטוסים ואם יש לתאם עם הרצליה מעבר בגובה מינימום, ולהדגיש מעבר). בגבול הצפוני של אזור 13 קח כיוון מערב אל עבר הארובות בגובה נמוך (תצטרך כמובן להגיש מרשה לטיסת מרחב). כשתגיע לאזור מחלף קיסריה פנה צפונה מעל קיסריה, חוג מעליה וחזור דרומה על קו החוף בגובה 500´ (מרשה למרחב כבר אמרתי?). הכנס להרצליה דרך אזור 8 (שוב, בתיאום ונמוך). תהנו.

dbkusa

New member
meod moogbal...

ahalan.. i live in new york and fly out of here, so ill write in english. it´s very weird to see, time and over again how limited is flying in israel, as mush as getting clearences for each flight and so on. thankfully, here (i fly out of an airport about 30 miles from manhatten, called Republic) we can basically fly any where we want, in any way we want (as long as it´s VFR) ) and the only limit you have is to get a clearence (once in the air) for flying over class "C" airspaces. as a person who also holds an israeli certificate, and the american one - i can easly say that it´s so much nicer to fly out here... after all - it´s allot about the freedom.. danny krupnik.

beemet sababa lecha

vetoda shekafatsta lesaper lamekomiim eize kef ze america. paam habaa shetavo al tishkach lehavi lanu haruzei zehuhit, sheihie lanu ma litlot al hatsavar shel hagamal.

beemet sababa lecha

vetoda shekafatsta lesaper lamekomiim eize kef ze america. paam habaa shetavo al tishkach lehavi lanu haruzei zehuhit, sheihie lanu ma litlot al hatsavar shel hagamal.

Read the comments to your msg

It might give you a slight of a clue of how it is to fly in Israel: like in the safary , you take your hand out of the window , wave hello and with your other hand you wave hello to the hand you just lost.

הנתיב האהוב עלי ביותר:

שעה בדיוק : המראה מחיפה ,טיסה לאורך רכסי יודפת לרגלי רכס מירון עד רא"פ נחיתה בירוק , או "שיטוט" במרחב ה CTR של מחניים (אם אין עוד מטוסים) וחזרה . הנתיב עובר בכינרת , וצופה על רכסי ארבל , על הר תבור , על הר חרמון ובעיקר על בקעת בית נטופה המהממת! שעה מומלצת : 17:00 המראה. יש להזהר מהעננות הנמוכה בדרך חזרה ולקחת זאת בחשבון. אין להתעכב בר"פ יותר מדי זמן בכדי לא להכנס לשעות החושך. יום מומלץ - שבת הערות : מומלץ לחנות בסוף 33 ליד הדאונים ולהנות מהחברותה של המועדון הם הכי נחמדים בתעופה של הארץ... אם לא : שימו לב לעמודים!

טיסה נחמדה

אבל קצת קצרה משעה - המראה מהרצליה, בנתיב לכיוון דרום (תל-ארשף, שדה-דוב...) לאורך החוף עד אשדוד ובחזרה. תל-אביב נראית די טוב מלמעלה וגם חוף הים הוא נוף לא רע.

למעלה