שאלה לטיסת כיף

idankeren

New member
../images/Emo91.gifשאלה לטיסת כיף

יש לי חבר שרוצה לבצע טיסת כיף של שעה (המראה מהרצליה) אשמח לקבל הצעות לטיסה יפה עם כמה שיותר נוף

תלוי מי החבר...

שעה טיסה בלבד? אז הייתי ממליץ על אזורי מגידו, מעוף מעל התבור לגרד את הכנרת, בקעת בית שאן וכל זה (ממליץ על חניית ביניים במגידו וקפה על חשבון מנחמי) יחד עם זאת, אם קיים חשש שהקיבה של החבר שלך רגישה לתילתולים הייתי נמנע מאזורים מרובי הרים וממליץ על טיסה פשוטה לחיפה עם חניית ביניים קצרה לקפה באירובט וחזרה באותה הדרך לאחר גיחה לעכו או לראש כרמל. לעצירה בשדה תעופה חיפה באמצע בסיס צבאי אמנם אין את אותו האפקט שיש לעצירה במנחת מגידו בלב השדות הירוקים, אבל הנוף הנשי באירובט עולה פי כמה על זה שבמגידו (אם אתה מבין למה אני מתכוון
ולכל מי שמתכוון לתקוף אותי על ההערה הסקסיסטית הזו אז: א. אני חוזר בי מההערה. ב. אם הייתם רואים למה אני מתכוון לא הייתם גורמים לי לחזור בי מההערה. הזדקרויות בטוחות

הנוף הנשי והנוף האנושי :

אני חושב שאירובט זוכה בתואר החברה עם הפקידות הכי נחמדות,סימפטיות מתוקות וסבלניות ב GA של ארץ ישרואל נכון לשנת 2002. גם המדריכים שם הם מההכי טובים שיש. (...תגיד תודה ותסמיק צור)

לורי ס

New member
הנוף הנשי והנוף האנושי

אני חדשה, אבל המדריך שלי מכנפי פז גם מדריך מצויין (אלון).

לא עסקנו באיכות ההדרכה לורי ../images/Emo13.gif

עסקנו באיכות הויזואלית וחוץ מזה אני ממליץ בחום - ממש בחום - לעבור לאירובט

לורי ס

New member
לא עסקנו באיכות ההדרכה לורי

אההההה!!! ויזואלית, אני מבינה. בנים שכחתי. בכל אופן בעניין העברה ל"אירובט"- הנוף הויזואלי הנשי ממש לא מעניין אותי, חייבת להיות סיבה אחרת.

ההמלצה לא היתה על בסיס ויזואלי

ההמלצה היתה על בסיס ענייני לחלוטין. כמה שעות כבר יש לך? את ממש בתחילת הדרך?

אז אני ממש ממליץ בחום

אם את רק בשלב התינוקות שלך, שום נזק לא יגרם לחברתי המלומדת באם תעבור לבי"ס בו המטוסים מעניינים וטובים יותר ושבו היחס האנושי של מפעיליו עולה בכמה וכמה מונים על אלו של המתחרה. את מוזמנת להתקשר אליהם באנונימיות (ששששש...בלי שכנפי פז ידעו) ולברר פרטים. יש שם מדריך מעולה בשם מיקי קורב (אבל הוא לא בארץ כרגע) וגם חיים אלון מומלץ בחום. תחליפי מילה עם מי מהם ותגידי שדוד שלח אותך (דוייייד.. מאה שקל:) ) בהצלחה

מיקי קורב הוא ללא ספק...

אחד המדריכים הכי טובים בהם נתקלתי בחיים גם אלון חיים מעולה.

אם כבר מדברים על יפיפיות

אז לאויה יש פקידת מבצעים חדשה, חבל על הזמן ראובן לא תוכל לסגור את הפה שבוע, פינלנדית מהממת .

אה הולנדית?? זה כבר משהו אחר:

אז מה העניינים איתך יעלי?!! את יודעת את הטלפון שלי , לכי תסבירי לה קצת מה נסגר בינה לבין עצמה,תאקלמי אותה בזריז, ותשלחי אותה אלי.

פינלנד ,הולנד מה זה משנה?! :

בעצם בטח שזה משנה! טיסת שידורים הבאה שלך ,יעלי, פשוט תצניחי אותה פה על אחד העצים בכניסה לפקולטה , אני אראה על מה את מדברת , למה ככה זה לא הולך... עד אז: אני כל היום על הגלובוס ביד , תרתי משמע!

נדפקו לגמרי החבר´ה

להוי ידוע לכבוד המתעניינים כאן כי במחיר של שעת טיסה בערך יוכלו לשכור את שירותיה של נערת ליווי, כמה שקלים לכאן או לכאן. יתרה מזו, אפשר ממש לתת מפרט שיקלע לטעמכם האישי. פרטים נוספים בעיתוני הצהריים. ואם הטרנד החדש הוא יעדים לפי חתיכות, אני טס מחר לסאמוס וביום א´ אוכל לדווח לכם מה מצב החתיכות שם. אולי לשם כדאי לכם לטייל. מה זה 570 מייל כל כיוון בשביל לראות חתיכות. חג שמח אבי

למעלה