ממליץ בחום!

../images/Emo91.gif ממליץ בחום!

על הסרט טרויה. השחזור ההיסטורי מבין הכי טובים אם לא הכי טוב שראיתי. קטעי החרבות ממש יפים ואיכותיים. והעלילה בכלל שונה מאוד (לטובה כמובן) מכל מה סרט שראיתי עד היום שעתיים וארבעים עוברות כמו כלום. אני אפילו ארחיק לכת ואומר שזה יותר טוב משר הטבעות. בקיצור, ממליץ בחום!!

tessen

New member
סרט חביב וכן העלילה שונה

בכמה דברים מהסיפור המקורי, אבל זה לא היסטוריה זו הוליווד בעצם זה היסטוריווד.

Wing Chan

New member
לא משהו האמת..

ציפיתי ליותר מרוב כול ההייפ שהיה סביבו בזמן האחרון.. 35 שקל של הכרטיס (העלו שוב את המחיר המנייאקים!!!) הלכו. הוא אפילו לא שווה את הכמה מאות מגהבייטים של להוריד אותו.. מה שכן, הוא שווה את ה18 שקל של לקחת אותו בווידאו. :) הדבר הבאמת יפה שעשו שם זה איך שעשו את טרויה. ממש יפה. (כמובן שלא משתווה לאיך שעשו את מינאס מורגול בשר הטבעות :)) יוצרי סרטים צריכים להבין שבראד פיט חצי עירום לא עושה סרט לטוב

Dragon Roar

New member
מישהו ראה קיל ביל 2?

ראיתי את אחד אתמול בDVD ומאד אהבתי. אהבתי במיוחד את האימונית הצהובה, המוזיקה מאגרוף הברזל ותלבושות מדבור ירוק. נכון שזה קצת חולני עם כל הדם אבל זה עדיין סרט יחסית טוב. ראיתי גם את הסמוראי האחרון. סרט ממוצע לא יותר. אז מישהו ראה קיל ביל 2?

Elius2

New member
Kill Bill vol2 is out on DVD ?!?

Bred Pit is more than just a normal actor, he made alot of great films. The fight club, Seven, Spy games, Oceans 11, Snatch, Interview with a vampire... and alot more :)​

Pyongwon

New member
Kill Bill 2 - nice!

במיוחד החלק בו הם מתאמנים. מאוד מאוד נחמד - גם עוד יותר נחמד שהבחורה היא דרגה בטאקוונדו! :) את הראשון - אמרו לי לא ללכת, יותר מידי דם...

NetDragon

New member
המלצה חמה

הסרט HERO עם ג'ט לי. גם עלילה יפה מעניינת, גם צילומים מרהיבים וגם... (תופים בבקשה) מכות ופיצוצים!

tessen

New member
סרט יפה אך די מחוויר לעומת

נמר דרקון, מה גם אסור לראות אותו על מסך קטן יותר ממסך קולנוע. כל כך הרבה דברים הולכים לאיבוד בסרט כשהוא על מסך קטן. הכוח של הסרט הוא בוויזואליות שלו.

תגידו, לא משמם אותכם הבלט הזה?

לא בקטע הפלצני של "הו זו לא אומנות לחימה באמת", אלא פשוט בקטע של - ראיתי ונרדמתי!

tessen

New member
נכון משעמם לעיתים

אבל אני אישית, פחות הסתכלתי בסרט כסרט אומנויות לחימה יותר נהניתי מהצילומים. אותו עקרון נראה לי בבארכה או הנבואה, ציפורים נודדות, מיקרוקוסמוס פשוט צילומים מדהימים. עכשיו נקודה נוספת, לטעמי נמתח כמו מסטיק כל נושא הזה של קרבות תוך ריחופים פסאודו מטריקסים למיניהם.

Nihau

New member
"פסאודו מטריקסים "?

אם הבנתי נכון יוצרי טרילוגית המאטריקס שאבו את ההשראה לכל הריחופים הללו מהאגדות האוריינטליות. גם נמר דרקון, גם גיבור וגם הגלדיאטור מפקינג וגם אפילו מלך הקופים של הולמארק (או כל סרט אחר בסגנון) כולם מתאפיינים בריחופים והביצועים הפיסיים הבלתי אפשריים הכל כך אהובים באגדות היפניות והסיניות. מה גם בלרוב בגיבור הביצועים הבאמת בלתי אפשריים מתרחשים בדמיון של הנלחמים ולא במציאות. מתוך התפיסה שקודם נלחמים עם הattitude והרוח וכאשר הקרב הרוחני מוכרע אז הם תוקפים או משהו כזה. אני לא אתיימר לידע גדול בתחום.

גיבור סרט ענק

במימד הויזואלי. בלתי צפי לחלוטין על מסך קטן מ200 אינץ', אבל על מסך הקולנוע הצילומים מהממים. אה, גם הסיפור לא רע.

NetDragon

New member
כמובן

אני מוריד את הכובע בפני נמר דרקון. זו יצירת אמנות לדעתי.

למעלה