ממליץ בחום!

noam the ninja

New member
ראיתי את קיל ביל 1

סרט ממש מיותר. קוונטין טרנטינו הגזים עם הדם. ברצינות. הסרט הזה מעוות לי את החלומות! אני קונה גרבים נחמדות, בכיף, ופתאום אומה ת'ורמן חותכת את כל האנשים עם החרב! ברצינות!

Wing Chan

New member
שששש

אסור להגיד שטרנטינו הגזים טרנטינו מלך עולם. סרטים כמו ספרות זולה וכלבי אשמורת !!!

חסרה לך פרספקטיבה נכונה

KUNG FU MEGA EPIC GRINDHOUSE KULT ACTION FUCK ME!!!!!!​
קיל ביל פונה לקהל שראה את כל הסרטים המהווים בסיס תרבותי אמריקאי, מכיר את תרבות קומיקסי גיבורי העל - מהקומיקסים עצמם, מהטלויזיה, מהקלנוע השכונתי של שנות ה-70 וה-80, מכיר את סרטי ברוס לי וסרטי הבורקס של הונג קונג - אולי לא על בורים, אך צפה באחד או עשר מהם. קיל ביל פונה במידה רבה למי שגדל בתוך סביבה מסוימת, ונותן הומאז' וחוויה אדירה לצופה המשכיל (למשל שמות הנחשים (בלק ממבה, אנקונדה, סיידווינדר וכו' - הם שמות הevil dudes מ serpent society) וכדי לשים דברים בפרופורציה קלה ופרספקטיבה נכונה יותר, קרא את הדברים שנאמרו שם.

Dragon Roar

New member
שמעתי שבטרויה...

קיצרו את המלחמה לשבועיים שבעצם היא אמורה להיות 10 שנים. זה נכון? אם כן אז חבל.

כן זה נכון..

אבל זה הוליווד.. זה מה יש..:) והסיבה למלחמה זה בגלל משחק של האלות שביקשו הפאריס לבחור אחת, הוא בחר את אפרודיטה והיא התמורה הביאה לו את האישה הכי יפה בעולם-את הלנה מספרטה, וזה מה שהתחיל את המלחמה. כך לפי האגדה היוונית.

לא - אני טעיתי, ואתך הסליחה.

חשבתי "הלנה מטרויה" ושחכתי שהיא נחטפה אל טרויה, לא מטרויה. אנא סלח לזקן סנילי.

bizhar

New member
זה מה שקורה אחרי שבועיים בעזה.

שוכחים מי זו הלנה, שוכחים מה זו שיכחה..

nitzano

New member
אם כבר סרטים

יצא סרט חדש של ג'אנג אי מואו עם השחקנית ג'אנג דזה אי וליו דה חואה . "עשרה פרצופים חבויים" אחרי שאצפה בו תקבלו גם תקציר .

למעלה