מטבח זול?

א מ א2

New member
לכל עובדי טופז כאן..

חותמת ב100 אחוז שכל המהללים את מטבחי טופז הם "מטעם".אני סתם אזרחית,אין לי אינטרס לפגוע באף עסק אבל,כשהמטבח כל כך גרוע-זו ממש חובה לדווח על כך ברבים.

RMBS

New member
עובדת בחנות בגדים

צר לי שאת\ה חושבים שאני עובדת בטופז אך לצערי אני עובדת בחנות בגדים בחולון וכפי שכתבת גם לי אין שום אינטרס להגיד דברים טובים. לדעתי בגלל אנשים כמוכם שלא יודעים לפרגן ורק להתלוננן המדינה שלנו נראת כמו שהיא. אני בטוחה שאם הכל היה בסדר לא היית אומרת תודה, כפי שכתבתי אתם רק יודעים להתלונן.

RMBS

New member
תגובתי אליך - שאינני עודת בטופז

צר לי לאכזב אותך אך אני עובדת בחנות בגדים בחולון ולא בטופז, וכפי שכתבת גם לי אין אינטרסים. כמו כל היהיודים את\ה יודעים רק להתלונן, ולכן המדינה שלנו נראת כך, אחד אוכל את השני. אני בטוחה שגם אם הכל היה בסדר לא היית\ה טורחים להגיד תודה.

oritss

New member
יצא לך לעשות מטבח מתישהו?

ההכללה שאת עושה ממש פוגעת ומעליבה. אין כאן קשר ליהודי או לא יהודי. אני באופן אישי משתמשת באינטרנט כדי להביע את מורת רוחי או את שביעות רצוני בנושאים שונים, זו זכותי !!! ואני בפירוש מעדיפה להלל ולשבח מאשר להתלונן. אם לא בנית מטבח בטופז אין לך מושג עד לאילו רמות עוגמת הנפש יכולה להגיע. במשפחה שלי נקנו 4 דירות והוזמנו 4 מטבחים במקביל ממטבחי טופז. הרכבת המטבחים נמשכה למעלה מ-3 חודשים כל אחד, זה נראה לך סביר??? המתקנים (לא באשמתם) היו מגיעים עם יחידות פגומות, עקומות או בכלל לא נכונות, וזה אם בכלל הצליחו להגיע בזמן. היחס בשירות הלקוחות הוא מהמגעילים ביותר שנתקלתי בישראל. לגבי עיצוב המטבחים, טופז הם מהשורה הראשונה, ואני אפילו יכולה לשבח את נעמי המעצבת ממערב ראשון - היתה 100% בסדר. ולמרות זאת אני בחיים לא אחזור למטבחי טופז ולא אמליץ לאף אחד ממכריי, גם לא לך.

למעלה