מטבח זול?

א ביבה

New member
../images/Emo91.gifמטבח זול?

איפה אפשר להשיג מטבח לא יקר להרכבה עצמית מהירה ומה סדר גודל המחירים?

oritss

New member
מטבחי טופז - לא להתקרב

כהמלצה חמה באמת מכל הלב, מה שלא תחליטי לבסוף, את תעשי טובה גדולה לעצמך אם תימנעי מלהתקרב למטבחי טופז. האכזבה מהם היא מכל בחינה אפשרית - איכות חומר גרועה, איכות עבודה גרועה, אספקת המוצר והרכבתו ממומשכת וארוכה, והכי הכי גרוע זילזול מחפיר בלקוח וברצונו. מעדיפים לשלם יותר ולפחות לקבל יחס הולם !!!

dudy666

New member
נכון,לא להתקרב למטבחי טופז

יש לי מטבח שלהם. מההתחלה היה הכל גרוע.מגירות מתפרקות. פאנלים נופלים. חורים בפורמייקה שתוקנו עם טיפקס(כן,טיפקס. המטבח לבן) לא להתקרב!

א ביבה

New member
איפה משיגים משהוא בסיסי כמו

מטבח קבלן או מטבח ביחידות להרכבה עצמית משהוא כזה??

BRONCO

New member
מטבח

רב הסיכויים שבמחירים זולים את לא תקבלי משהוא נורמאלי ב600 ש"ח למ"ר זה לא עץ זה אולי סיבית. מה שבזול יוצא בסוף יקר קחי את זה בחשבון בברכה

טופז טובים יותר

כנגר מקצועי יוצא לי לראות המון את המטבחים של טופז בכל רחבי הארץ והם נראים איכותיים ומעוצבים להפליא והלקוחות מאד מרוצים גם מהשירות והיחס. גם גיסתי קנתה מטבח בטופז והיא מאושרת וגאה במטבח שלה וממליצה בחם. נכון הלקוח תמיד צודק. אבל ישנם לקוחות שמשלמים עבור סוסיתא ורוצים לקבל מרצידס

aart

New member
מטבחי טופז - הבחירה שלי

אני בהלם מהתגובה של לא להתקרב לפני חודשיים רכשתימטבח מדהים העיצובו מטבחי טופז עמדו בכל לוחות הזמנים ההובלה,ההרכבה ומתן שירות לאחר הכניסה לדירה באתי לטופז בעקבות המלצות חמות ומ ו צ ד ק ו ת אני נהנת מכל רגע במטבח ואין מי שנכנס לדירתי שלא נשאר פעור פה

RMBS

New member
מטבחי טופז - המלצה כלקוחה חוזרת

בביתי מותקן מטבח טופז וזהו המטבח השני שרכשתי מחברה ששמה הולך לפניה (הצלחתי למכור את הבית הראשון וזאת בזכות המטבח שהשאיר אנשים נלהבים). עיצובו, איכותו ומתן השרות תמיד היו לפי צרכי. המטבח מהווה בביתי כרהיט מדהים ומעשיר את מראה הבית. לכל חברי תמיד המלצתי בטופז ותמיד צדקתי.

r e d f i s h

New member
אני לא בקשתי מרצדס...

אבל היום זאת הפעם השלישית שבאו אלי הביתה כדי להתקין את המטבח ועדיין לא סיימו. פעם הפורמיקה לא היתה בסדר אז לא התחילו אפילו להרכיב. כשהיא כבר הייתה בסדר הידיות לא היו נכונות ודופן אחת לא היתה באורך המתאים. היום באו ולא היו חורים בויטרינה ואחת המסילות לא היתה בסדר.והם לקחו אותם ומי יודע מתי יחזרוץ דווקא המתקינים בסדר אבל יש לי הרגשה שמהמפעל לא יוצאים דברים כמו שצריך. בשרות לקוחות אנמים וכשאני שואלת מתי יתקנו הם לא יודעים לתת תשובה. בנוסף המעצבת שעיצבה לנו את המטבח עיצבה לא בסדר, יצרה מטבח לא פונקציונלי ואנחנו צרכים להחליף יחידה שלמה. כשפנינו למנכ"ל החברה הוא עדיין לא חזר אלינו. כך שאני לא יודעת מי אלו שכתבו לכם למעלה, אני בחיים לא אתקרב לשם יותר.

רק אצלי כמובן

תיכנון עיצוב וביצוע מהיר ומרהיב המחיר נקבע על סוג החומר הפירול והאלמנטים המוכנסים בתוך הארון לדוגמא 1 מטר ארון עולה 600 ש"ח ומצד שני יחידה ברוחב 15ס"מ יכולה להגיע ל2000 ש"ח פרטים נוספים ב-0507729360 יעקב

רשר

Well-known member
מנהל
אתה לא במקרה נגר ב"טופז"?

כי זו הדרך היחידה שעולה בדעתי להסביר למה גיסתך הלכה על "טופז". או שאתה "טרול" בשלב א', פתאום יש לנו שלושה מצטרפים חדשים עם הספרה 1 כנושא משותף?

למה אתם כועסים כשאני כותב משהו טוב

שמתי לב שכולם מתרגזים מזה שאמרתי מלים טובות על מטבחי טופז לא התכונתי להכעיס אלא להראות שישנם צדדים חיוביים גם בטופז וצריך לראות את החיובי ולא להדגיש את השלילי. מוגש כחומר למחשבה

למה אתם כועסים כשאני כותב משהו טוב

שמתי לב שכולם מתרגזים מזה שאמרתי מלים טובות על מטבחי טופז לא התכונתי להכעיס אלא להראות שישנם צדדים חיוביים גם בטופז וצריך לראות את החיובי ולא להדגיש את השלילי. מוגש כחומר למחשבה

totsade20011

New member
דו איט

קנינו לפני כשמונה שנים, לא היה יקר והתוצאה יפה ואיכותית. אין לי מושג לגבי המחירים של היום.

אמץ

New member
איקאה

מוצרים טובים, מבחר גדול וקל להרכבה והובלה עצמית.

אמץ

New member
יש גם דלתות עץ מלא וגם מצופות

סיבית, לא כל כך גרוע. במיוחד מה שמיוצר בתקן אירופי.

למעלה