הצעת מחיר

roni362

New member
../images/Emo91.gifהצעת מחיר

שלום ברצוני לבנות מחסן,סככה לרכב,ושער חשמלי. מחסן: אורך 5 מטר רוחב 2.5 מטר גובה 2.5 מטר הכיסויי מאיסכורית וכל הפרופילים מגולונים סככה: אורך 5 מטר רוחב 4 מטר גובה 2.5 מטר כיסויי הגג מאיסכורית והפרופילים מגולונים שער חשמלי: אורך 5 מטר גובה 1.60 מטר הכיסויי מ P.V.C. הפרופילים מגולונים ברצוני לדעת מחיר החומר בלבד? מחיר העבודה בלבד? בברכה רוני

רוקוקו

New member
מחיר לבניה בברזל.

רוני שלום. נכון שיש כאן את כל המידות אבל קצת קשה לתמחר את זה כאן בפורום.... אבל למרות הכל אנסה. מחיר המחסן מאיסכורית: בסביבות 8000 ש"ח כולל דלת ותאורה. סככה לרכב: 3000 ש"ח (על בסיס של 4 עמודים). שער לרכב: 2800 ש"ח לא כולל את המנוע החשמלי. זה בגדול המחירים. אם אתה רוצה פרטים נוספים כתוב לי מסר או אפשר בטלפון. 226109 053 ערן.

רוקוקו

New member
כמה שאתה דביל עמי.......

פעם אחת תן תשובה אמיתית מבלי להסתתר מאחורי מקלדת..... אבל במקרה אני יודע מי אתה עמי ואני תמיד שמח לקרוא את התשובות הדביליות שלך. והכי טוב עמי זה שאני עובד ומתעשר ואתה סתם אדם בודד שכל היום יושב מול המסך באלף שמות ומחפש את עצמך... בהצלחה לך איש מסכן. רוקוקו(ערן). 226109 053

avielss

New member
רוקוקו-לזכותו יאמר

הבן אדם יסודי מקצועי והכי חשוב אמין בטירוף אני חשדו מטבעי (ובמיוחד שזה מגיע לקבלנים) ואיתו לא היית לי בעיה עמי. אל תכפיש בלי בסיס שיהיה לך יום טוב

למעלה