המלצות הגולשים...

A r r o w

New member
אבל אם כבר אתה מעלה זאת

אינני מסתמך לעולם על סתם המלצות, שמועות ושאר מריעין בישין שאינן מנומקים. אך משניתן נימוק אני בהחלט בוחן ובודק אם יש דברים בגו ומקבל החלטות בהתאם.

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifמטאלינק תיקון מינורי......

מניית מטאלינק ירדה במסחר היום כ-1.09% -במחזור של 1,082 מיליון ש"ח, ובשער נעילה-3797 רווח למנייה בתיק האישי-1.26% +

srol1133

New member
תודה רבה....

בפורום "פרש" היה "איתות חולשה למטאלניק" לא? בכל מקרה אני יבדוק בסיסטם תודה

למה למכור את אלווריון???

יש למניה עוד פוןטנציאל משובח היעד שלה לפי ניתוח טכינ הוא לפחות 11 דולר והיא כבר ביקרה ב10 וחצי .... יש שתוענים שישכולה להגיד ל 14 דולר תוך זמן קצר . אותו דבר לגבי טאואר יש לה פוטנציאל ויעד של 4300 נקודות כלומר ....20 אחוז אני לא חושב שהמימושון יהיה קריטי כל כך כדי להשאיר את שני המניות הנ"ל במעקב צמוד.... בנוסף שימו לב לאלאדין , אמ סיסטם , סאיטקס כמובן ותרו המצויינת. עידו

arslyzer

New member
תשובה

קודם כל שים לב זוהי אך ורק המלצה!!!!! הבורסה קצת יותר מזכירה קזינו. אבל לגבי כור - אני עוקב אחרי המנייה הזו כבר הרבה זמן וגם השקעתי בה (מעט כסף). היא מיועדת למי שיש סבלנות - היא עולה בממצוצע בשבוע ב 1-3% לכן בתקופה של חצי שנה ישנה אפשרות להרוויח כ 50% יש לשים לב לחברות הבת של כור כגון ECI שמתייעלות. חוצמז'ה - מי שלא מסתכן לא מרוויח

קורמרן

New member
כור - מניה טובה אך ספקולטיבית

arslyzer , אני אישית מושקע במניה מזה כחודש ומרוצה, אבל כדאי לומר לאנשים שהבטא של המניה (מידת הקופצניות יחסית לת"א 25)מעיד על כך שהיא מניה די ספקולטיבית. כמו שאמרתי אני מחזיק במניה והאמור כאן אינו המלצה משום סוג.

RonenM62

New member
../images/Emo91.gif המלצות הגולשים...

אזהרה !!! המלצות הגולשים ניתנות ללא כל אחריות. העושה שימוש במידע המובא בהמלצות כלשהן, עושה כן על אחריותו הבלעדית. הגולשים מודעים לכך שחלק מההמלצות ניתנות מתוך פוזיציה ולפיכך יש לקחת אותן בעירבון מוגבל ובמידת הזהירות הראויה...

harel100

New member
../images/Emo45.gif אלביט מערכות + דלתא

אלביט מערכות ירדה ממש בהגזמה לאחרונה ,והגיעה לשער ריאלי די נמוך. קניות ברמה הנוכחית ,בהחלט, יבטיחו רווחים בטווח של כמה שבועות. גם אם יחל מהלך מימוש בשוק, המניה תשמור על יציבות . -------- דלתא גליל התממשה בכ 10% מרגע פירסום הדו"חות ,ומאז שומרת על יציבות על אף המימושים .עד כה טיפסה המניה בהדרגה וביציבות , ולא בטירוף כמו הרבה מניות בועה אחרות. בנוסף ,ניתנו לה המלצות קנייה . כמובן, לא הייתי קונה את 2 המניות האלה ,אילולא הייתי סבור שיעלו.

המלצות שלי

כור - עדיין מקום רב לעליות, ולוא דווקא "איטיות" כמו שאמר אחד מקודמיי. אלווריון - לדעתי תמשיך לעלות. מג'יק מרתון ובכלל, מניות הקשורות בטכנולוגיה צפויות לעלות בצורה חדה למדיי בתקופה הקרובה. מלבד זאת, כדי לא להסתבך יותר מדי בטכנולוגיה, אני ממליץ גם על כלכלית-ירושלים. כהשקעה סולידית לטווח ארוך, ממליץ בחום רב על לאומי(לכאלו שרוצים 20% לשנה בהשקעה בטוחה).

samuelido

New member
אני שמח לראות אותך פוטנציאלי

אני מסכים איתך לגבי כור אני לא יודע למה כתבו לאט...... ברוך הבא איש. עידו

למעלה