המלצות הגולשים...

arslyzer

New member
למי שביקש המלצה

אני ממליץ על מניית "כור" יש לה סיכוי לעלות הרבה אבל לאט למי שיש סבלנות - זו המנייה בשבילו האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך. הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

srol1133

New member
אחה"צ טובים רונן

אתה רואה, אני איתך באש ובמים... מימשתי את אלווריון ברווח של 13.5 אחוז... טאואר ממשיכה לרדת.. הבנתי תסיבות ואני מקווה לפריצה.. מה מומלץ כרגע במקום אלווריון?

k1969

New member
עוד מניה ששווה מעקב

טסנת , פולאר השקעות , פולאר תקשורת , מטאלניק. בלי אחריות.

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifמטאלינק רכישה לתיק אישי.

מניית מטאלינק נרכשה היום לתיק האישי ב- שער:3750 במסחר היום עלתה המנייה ב- 6.49% +במחזור-358,000 ש"ח.שער נעילה-3743

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifאסם רכישה לתיק אישי.

מניית אסם נרכשה היום לתיק האישי בשער- 4001 המנייה סיימה את המסחר בעליה של 0.63% +ובמחזור 3,250.מיליון ש"ח, ובשער נעילה- 3992.

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifמכתשים אגן רכישה לתיק אישי.

מניית מכתשים אגן נרכשה היום לתיק האישי בשער -1480 המנייה סיימה את יום המסחר בירידה קלה כ-0.27% -במחזור 10,152 מיליון ש"ח שער נעילה - 1462

RonenM62

New member
היי שרוליק אחי...

תבדוק את מטאלינק; שילטון; פריורטק; (לסיבוב קצר)... איתותים ניתנים כאן באופן שוטף באמצעות הסיסטם... תקליד בשורת החיפוש משמאל "סיסטם" וזה יעשה את העבודה... (שים לב שלסיסטם בפורום יש ארבעה חלקים משורשרים...)

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifמטאלינק שועטת...

מטאלינק עלתה היום כ-2.56% +ובמחזור של-375,000 ש"ח,ובשער נעילה-3839 רווח בתיק האישי-2.37% +

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifאסם-שמירת סטאטוס קוו

מניית אסם ביצעה היום ירידה קלה כ-0.33% -במחזור של -6,037 מיליון ש"ח, ובשער נעילה-3979 בתיק האישי הפסד-0.53% -

igalmistel

New member
|סוף סוף ישבנה של אוסם זז....../images/Emo23.gif

אוסם עלתה היום במסחר בבורסה ב-2.26% +ובמחזור 5,768 מיליון ש"ח, בשער נעילה-4069. רווח במנייה בתיק האישי - 1.70% +

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifמכתשים אגן המתנה לפריצה

מניית מכתשים אגן ירדה היום במסחר בבורסה ב-0.75% -במחזור ער כ-8,437 מיליון ש"ח,ובשער נעילה-1451 בתיק האישי הפסד-1.94% - המנייה נמצאת בהמתנה לקראת פריצה.....

אם כבר בהמלצות עסקנו אז....

טאואר יעד 4200 נקודות אורמת לפחות עוד 25 אחוז אלווריון יעד 12 דולר סיטקס יעד 6.5 דולר כור עוד 30 אחוז לפחות (כרגע עולה בנסד"ק 6 אחוז אז עוד 24). אגיס אין שום מיגבלה להמשך עליות מטאלניק איתות קניה חיובי. פארמוס יעד 7 דולר לפחות ...יש אומרים 12 15 אני מסתפק ב7 עד 8 דולר. פועלים מזרחי ולאומי -מניות הבנקים כולם לפני עליה נוספת של הגל השלישי 20 אחוז עליה בממוצע למניה ... פיבי שעלתה היום עוד 2.5 אחוז ממשיכה להוות קניה טובה. בהצלחה לכולם מי שרוצה את הסיבות שיסתכל בשרשור הספיציפי של כל מניה ויקרא את הניתוחים הטכניים לשאולות ספציפיות אני מוכן לענות בשמחה. עידו

iota

New member
מיטב- עדכנו המלצה מטה

כלכלני מיטב הורידו את המלצתם לתשואת יתר. לדעתם הדוחות המצויינים היו עקב מכירות חד פעמיות ולא תהיה כזו צמיחה בהמשך. האם להמלצות אנליסטים יש השפעה משמעותית על צחירי מניות? למרות שהנתונים הטכניים עד כה הצביעו על איתותי קניה?

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifמכתשים אגן -אנליסטים????לא סומך

iota ידידי...."כלכלני מיטב הורידו המלצתם לתשואת יתר למכתשים אגן" אישית אני לא מאמין לרובם של אותם אנליסטים שהם במרבית המיקרים אינטרסנטים.....אבל...כנהוג תציב לך סטופים צמודים יותר,וכך תשלוט.

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifמכתשים אגן ללא שינוי.....

מכתשים אגן סיימה את המסחר בירידה קלילה כ- 0.07% -במחזור 11,054 מ"ש. בהפגינה עוצמה כשלא נתנה למנייה לברוח, (היתה בירידה 1.30% -)ובסיום ניטראלי במסחר.איתות לפריצה???המנייה ננעלה בשער-1450 בתיק האישי הפסד-2.01% -

iota

New member
מסכים איתך

אחרי ההמלצה היא החלה לרדת אבל בעצם דישדשה במקום וחזרה כמעט לעמדת פתיחה. אם אתה מסתכל על המלצות אנליסטים תמיד ממליצים על טבע אין דמיון

A r r o w

New member
לא להמלצות כיוונתי בשאלה

מעניין אותי אופן קבלת ההחלטות. שים לב שיגאל ענה שיש לו עיניים קטנות - תשובה יפה אבל... לפי תשובה זו ניתן להניח שאם הוא לא היה בפוזיציה על מניה זו אלא על אחרת הרי שתחת עיקרון העניים הקטנות הוא היה מוכר את האחרת וקונה את המניה הזו (באותו מחיר שהוא מכר אתמול). לכן ענייו אותי להבין מדוע הוא מכר. לטעמי יש 3 סיבות לסגירת פוזיציות: 1. ניתוח טכני 2. ניתוח פונמנטליסטי (דוחות, מכפילים, מאקרו...) 3. נקודת השינה... נראה לי שיגאל לא מכר מאף אחת מהסיבות לעיל. מה דעתך?

למעלה