הדיסק של oasis...

Johnny the Doe

New member
תראי...

אם את לומדת בעצמך אני יכול להבין, זה מה שקרה לי ואפילו אחרי זמן קצר יותר. אם את לומדת עם מורה אז לדעתי זו אחת משתי אפשרויות: 1. אולי גיטרה זה לא הכלי המתאים לך :( 2. אולי את פשוט לא אוהבת את התרגולים הארוכים של האקורדים והסולמות ונמאס לך מהם מהר, דבר לגיטימי בהחלט. במקרה הזה הייתי מציע לך פשוט להשתדל להתמיד וכשתשתפרי יותר אז את כבר תיהני מהתוצאות כי תוכלי לנגן ברמה הרבה יותר גבוהה (דבר שעוד לא הגעתי אליו כי אני לומד לבד) וגם התפישה המוסיקלית שלך תהיה הרבה יותר עמוקה.

אילתושי

New member
איך שלמדתי

עם מורה - כמעט לא עשינו סולמות, בעיקר הוא נתן לי קטעים כל מיני, עבדנו על קטע עד שיצא טוב ואז עברנו לקטע אחר. לפעמים כשלא התאמנתי אז הוא לימד אותי קצת תיאוריה וסולמות וכאלה.

Papito

New member
סלחי לי אבל היה לך מורה פשוט גרוע

ואת האשמה למה ירד לך השוונג תתלי אך ורק בו כי ככה לא לומדים לנגן לומדים תאוריה באופן מסודר ואח"כ מתרגלים ואז באופן אינסטינקטיבי מתחילים לאלתר ולא ללמוד קטע ואח"כ לעבור לאחר אני לא מאמין זו פשוט שערוריה!!!!!!1

Johnny the Doe

New member
מעניין כמה שילמת על כל שיעור ../images/Emo31.gif

המורה שלך היה פשוט על הפנים! הוא בכלל לא לימד אותך את התיאוריה! ככה לומדים לנגן? לומדים לנגן קטעים?

אילתושי

New member
כבר אמרו לי את זה כמה

אבל מצד שני הוא בנאדם נורא נחמד, והוא מורה מתחיל. נא לסלוח לו.

Eclipsed 0

New member
אני בספק...

חשבת פעם מה זה לנגן באקורדיון, למשל ? (אני רצינית לחלוטין) צריכים ללחוץ גם על הקלידים, גם על הכפתורים (120 כפתורים !) וגם להפעיל את המפוח. אני חושבת שזה אחד הכלים הכי מסובכים לנגינה שיש. או טובה באס ?
יאנג קין ? גם בסון לא נראה נוח במיוחד... יש המון כלים שהם מסובכים בהרבה מהפסנתר...

חולוני

New member
ניגנת פעם על אקורדיון?

וחוצמזה, מי מנגן על זה בכלל חוץ מסבתות ומורות למוזיקה ביסודי?

חולוני

New member
האמת..

שבאמת המורה שלי למוזיקה ביסודי ניגנה לנו באקורדיון..
אז לא המצאתי את זה..

Johnny the Doe

New member
גם המורה שלי ביסודי, אבל בכל זאת...

לא רק מורות למוסיקה ביסודי מנגנות על אקורדיאון וזה לא כלי כזה "לפלפי".

Eclipsed 0

New member
לא.

אבל זה לא משנה את העובדה שזה מסובך יותר מפסנתר. אני מאוד מעריכה את מי שמצליח לנגן בו, לא חשוב מיהו.

חולוני

New member
בארי מנילו יודע לנגן בו.

למעשה, הוא אמר בתוכנית האחרונה של פרקינסון ב-BBC PRIME {שגם 2 חברי קווין - בראיין מאיי ורוג´ר טיילור התארחו שם כדי לקדם את המחזמר החדש שמבוסס על שירי קווין "We Will Rock You" - וביצעו 3 שירים (רוק יו, וי אר דה צ´מפיונס, וסמבודי 2 לאב..) עם סולנים אורחים..(ובסמבודי 2 לאב הייתה סולנית..)}, שהאקורדיון היה הכלי הראשון שהוא ניגן בו מתי שהוא ילד קטן, ודווקא הם ניגן עליו טוב, וממנו הוא התקדם לפסנתר..

חולוני

New member
טוב, לא שמעתי את האלבום..

אבל אני חושב ששני הסינגלים הראשונים שיצאו ממנו בינוניים ביותר..

Yuvalkosh

New member
לפי דעתי מאז Be here now

הם ירדו ברמה.... זה לא אומר שהם כבר לא מצוינים, אבל פחות מפעם. בכל אופן.. האלבום נחמד... אבל השיר Little by little באמת מצוין

PORCUPINE

New member
אני אישית ממליץ לאחים גאלאגר...

לעשות טיפול גבות ד-ח-ו-ף!!!

למעלה