Downy

New member
|ב../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שיהיה לכם המון הצלחה בחייכם המשותפים.

galgal0ne

New member
תודה לכולם....

את השהייה בלוס אנג'לס הארכנו ביום, נחזור לעבודה יום שלישי. המון המון המון תודה על כל האיחולים, ואנחנו בקרוב יוצאים לדרך... בחזרה לל"א. ניתושית- בורקס לא היה... אבל האמתי שחשבנו על זה... אריק, כל הנפשות הפועלות זכרו את ההבטחה לתיקלוט
בכל מקרה, צפו לעוד עידכונים, הלפ טופ המלון.... תמונות אני אעלה לאלבומים שללי אח"כ ומקס, עם ההורים עוד נתמודד.... דפנה- לייק איט אור נוט, אנחנו בפורום הזה נשארים
שיהיה לכולם יום מקסים ומלא חיוכים

almiami

New member
אין בעיה זוג טרי

לפני הירח דבש נעשה מסיבת חתונה וכל אחד מעיר מושבו, ירקוד מול המצלמה. אגב, לא נפתח בהורה סוערת

Mירב

New member
../images/Emo24.gif עם ההורים - הכי חשוב -

תוכלי עכשיו להיפגש, בכיף, בארץ
כמובן....

D a p h n e

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה יופי של תמונות
שיהיה לכם הרבה אושר !!!!!

mal1

New member
הזאת אותה ילדה קטנטונת?

יום אחד אני לא במחשב וכבר מתחתנים? סתתתאם. שיהיה לכם המון מזל טוב והצלחה בחיים המשותפים

billc

New member
לפחות אנחנו מבינים מה התרחש

בימים האחרונים, לא הבנתי למה אורלי הילה וכל החברה נפגשו פתאום( האסימון/טלקארד/VOIP נפל סוף סוף) ועכשיו אנחנו מבינים מי IN ומי OUT
just because I rock, doesn't mean I'm made of stone

אה... אין קשר ../images/Emo9.gif

בסופ"ש שעבר נסענו לטיול לסן-פרנציסקו ושם פגשתי את אורלי והאלוף. השבוע טל וגל הגיעו לביקור בל.א ומאז הכל היסט(ו)ריה... בשבוע הבא, אגב (למי שרוצה לנסות לעקוב אחרי...) אני נפגשת שוב עם חברי פורום זה או אחר בלאס ווגאס. תקשיבו, החיים פה לא וירטואליים! אלו באמת החיים שלי...

newbie2

New member
תודי שזה הכל בגלל שאת מחפשת

חומרים חדשים לבלוג שלך, נכון?

המון המון מזל טוב

גם אני הייתי שיכור בוגאס, אבל זה לא הגיע לזה...
סתם סתם, אתם נראים באמת זוג מאושר ושיכור אחד מהשניה. שיהיה המון במזל.

OrlyNL

New member
אתם כאלה מקסימים ../images/Emo24.gif

איזה כיף להיכנס בבוקר לפורום ולראות את שפע הברכות, האיחולים, התמונות (טלטל - קיבלתי את התמונות באימייל)....אמרתי לכם כבר שבפעם הבאה תודיעו לי לפחות יומיים מראש, כדי שאני אוכל גם להגיע :p תזכרו שהכל בזכותי
כמה נקודות זכות אתם חושבים שזה הוסיף לי לקארמה?

MASHY BOSTON

New member
גלגלונת, שניכם מקסימים../images/Emo49.gif../images/Emo60.gif

שיהיה המון המון

זהו, אתם לא היחידים...

שני חברים פורום סינגלס לשעבר גם עקבו אחריכם והתלהבו מהקטע עם הגיטרה... חחח... אור לגוים!

למעלה