galgal0ne

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif../images/Emo23.gif

והנה כמה תמונות נבחרות... אורלי, גם לגלריות של הפורום זה יגיע

shisha76

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif|כלני

תמונות מקסימות. הרבה אהבה אושר ושמחה.

tsDesign

New member
../images/Emo49.gifCONGRATULATIONS../images/Emo48.gif

May you share wonderfull life togather, May you share a lot of joy forever!

ניתושית

New member
../images/Emo24.gifמנזל טוב גלגלונית../images/Emo65.gif

והכי מדאיג אותי, היה בורקס???

Mירב

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

G a l i 11

New member
../images/Emo49.gifגלגלונת וטל../images/Emo49.gif

איזו הפתעה מרגשת על הבוקר. כל כך כייף לשמוע ולראות אתכם, יפים, מאושרים ומאוהבים. מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם, זוגיות עשירה ומאושרת, מלאה באהבה ונתינה.
לחייכם.

סלסרו

New member
זה קורה במשפחות הכי טובות.. ../images/Emo7.gif

אבוי, איך נפלו גיבורים: הַצְּבִי יִשְׂרָאֵל, עַל בָּמוֹתֶיךָ הוִירְטוּאַלִיוֹת חָלָל. אֵיךְ נָפְלוּ גִבּוֹרות? אַל תַּגִּידוּ בַּפּוֹרוּם, אַל תְּבַשְּׂרוּ בְּחוּצֹת הָרֶשֶׁת, פֶּן תִּשְׂמַחְנָה בְּנוֹת פְּלִשְׁתִּים, פֶּן תַּעֲלֹזְנָה בְּנוֹת הָעֲרֵלִים. הָרֵי בַגִּלְבֹּעַ, אַל טַל וְאַל מָטָר עֲלֵיכֶם...
סתאאםם! האמת שאני לא מאמין למקרא עיניי שאותן אני עדיין משפשף, ולא בכדי להסיר קורי שינה... עד שראיתי את הודעתה של אורלי, חשבתי שזו בדיחה או משהו.. wow. שיהיה עם הרבה מזל והמון אושר והצלחה !!

Dublinoa

New member
גלגל - וואו../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif|

המון מזל טוב מתוקה
לא היה שמץ של מושג
רק אושר ואושר ואושר ואהבה - כ"כ שמחה בשבילך

Dublinoa

New member
ואם מותר להוסיף... שהשמלה שלך

נורא יפה
אני עדיין קצת בהלם, אבל הלם טוב
נוקר ריגשת אותי עכשיו

דפנה KC

New member
מזל טוב לזוג המאושר ../images/Emo23.gif

מאחלת לכם המון אושר ועושר, מקווה שלא תעלמו לפורומים המשפחתיים האחרים ותמשיכו לכתוב פה. ריגשתם את כולנו פה "על הבוקר". רוצים עוד תמונות!

למעלה