יאי D: גם אני מרוצה ^^
L LaLaPoP New member 1/8/06 #20 הנה שלי... ../images/Emo10.gif כמה שאני רוצה לעשות דולי יפה היא לא יוצאת יפה... ואני לא יודעת אם אני מרוצה... היא לא גמורה כל כך...:-|
הנה שלי... ../images/Emo10.gif כמה שאני רוצה לעשות דולי יפה היא לא יוצאת יפה... ואני לא יודעת אם אני מרוצה... היא לא גמורה כל כך...:-|
F FOBgirl New member 1/8/06 #22 חמודה מאוד../images/Emo140.gif - להוריד קווי מתאר. - להוסיף שוונצים. - להצליל שיער. - להחליף תפלטה השחורה, רצוי פלטה עם 5 צבעים. - אזכור בייס[!@#$%^&*]. זאת לא בדיוק תגובה בונה><
חמודה מאוד../images/Emo140.gif - להוריד קווי מתאר. - להוסיף שוונצים. - להצליל שיער. - להחליף תפלטה השחורה, רצוי פלטה עם 5 צבעים. - אזכור בייס[!@#$%^&*]. זאת לא בדיוק תגובה בונה><
M Mr Cookie Monster New member 1/8/06 #23 אבלאבל ../images/Emo12.gif אין צורך בתגובות בונות כי זה לא שדח"ם, זה דמב"ו. הבייס, כמו שצויין בהודעה של יולי, מגראפיק דולז, והפלטות נקבעו מראש ואי אפשר להחליף אותן. ^^;
אבלאבל ../images/Emo12.gif אין צורך בתגובות בונות כי זה לא שדח"ם, זה דמב"ו. הבייס, כמו שצויין בהודעה של יולי, מגראפיק דולז, והפלטות נקבעו מראש ואי אפשר להחליף אותן. ^^;
B Bleeding Roses New member 2/8/06 #26 ../images/Emo90.gif../images/Emo99.gif "אתן לא חייבות להשתמש בכל הפלטה, או בכל הפלטות הנתונות לכל חלק"
../images/Emo90.gif../images/Emo99.gif "אתן לא חייבות להשתמש בכל הפלטה, או בכל הפלטות הנתונות לכל חלק"
L lady blak New member 2/8/06 #28 :-| זוועת עולם!! איכס..היא יצא ממש בעעעע...,החוטלות דווקא יצאו נחמדות ..,יותר מזה-כלום- זה פשוט דרש הפלטות ממש טובות,יולי
:-| זוועת עולם!! איכס..היא יצא ממש בעעעע...,החוטלות דווקא יצאו נחמדות ..,יותר מזה-כלום- זה פשוט דרש הפלטות ממש טובות,יולי
M morusha New member 2/8/06 #29 יצא לי ממש מגעיל!! לא ממש השקעתי... אבל אני בטוחה שיכולתי לעשות את זה הרבה יותר יפה..
S Stinki Winki New member 2/8/06 #31 שלי יצאה סבבה... לא כ"כ הסתדרתי עם החולצה. כן השיער ישר כמו סרגל.
נ נׁעה New member 2/8/06 #32 "הו אלוהים, אני בהריון! אבל ממי..?" חח, זה כזה מטומטם אבל זה מצחיק אותי כל פעם מחדש הנה היא. אני מרוצה מהחולצה, אני חושבת. ומהשיער, איכשהו. כל השאר סתם קקה. במיוחד הנעליים. הן גוש קקה אחד גדול. עם קשקושים עליו. דאמיט.
"הו אלוהים, אני בהריון! אבל ממי..?" חח, זה כזה מטומטם אבל זה מצחיק אותי כל פעם מחדש הנה היא. אני מרוצה מהחולצה, אני חושבת. ומהשיער, איכשהו. כל השאר סתם קקה. במיוחד הנעליים. הן גוש קקה אחד גדול. עם קשקושים עליו. דאמיט.
נ נׁעה New member 2/8/06 #41 זו בדיחה, על מרצה שאמר לסטודנטים לכתוב חיבור בן 6 מילים שיכיל מין, דת ומיסתורין.
S Stinki Winki New member 3/8/06 #43 אה נכון../images/Emo122.gif נראה לי שזה הגיע אליי פעם באימיילOo או ששמעתי איפשהו? בלעט><