פרק 192

liaush

New member
לגבי הפנים של מיטל ../images/Emo58.gif

זוכרים בשמיניה את הפנים של תום אבני כשהחומצה נשפכה אליו? היה לו סוג של עווט בפנים, אין לי מושג איך קוראים לזה אז משהו דומה יש גם למיטל שזה ממש מחריד כשראיתי אותה בחדר ההלבשה.

super girl 15

New member
יא! תום אבני!

מה נסגר איתו? הוא מהמאפיה? והיו מלא פאקים בקטע עם ניקי ואלונה והבית הלא נעול...
זה מציק לי..............

rotem bobo

New member
חחחח

זה כזה מציק הקטע עם הדלת תאמת כי זה כבר ממש לא הגיוני .... שיחשבו על זה לפחות ... נראה כאילו הם לא משקיעים כזה ומה אכפט להם שאנחנו התמכרנו חחחח הרגשה שלי לפחות =\ שבוע טוב3>

HILA46

New member
אלוהים ישמורר

ידעתי שזה יהיה גרוע.. אבל לא עד כדי כךך. כמה שזה מחרפןן אותי שזאת לא לירז..זאת מיטלל.! הדמות שאהבתי..כלכך אהבתי. עזבו מיטל, סער ומיטלל הזוג של כל הסדרה הזאת ראבקק הוא בא,נכנס, רואה אותהה וזה מה שהוא אומר לה?!!? "אני כלכך שמח שאת חיה" וואט?!? תודה באמת, ויופי שהיא אמרה לך אל תתקרב מהזה החרא הזה?!? ראית ת'אישה שלך, האישה שפאקינגג חשבת שהיא מתה מ-ת-ה, לא ראית אותה חצי שנה איזה חצי שנהה כמעט שנהה איפה ההתרגשות?? הלהט?? אפילו אני אוהב אותך לא שמענו שתבינו עד כמה הרדידות.. היא אמרה לו שהיא רוצה לעזוב...אפילו למנוע ממנה את זה הוא לא עשה. הרסו עונה שלמה, סיפור אהבה שלם של זוג מושלם תסריט גרוע..כלכך גרוע. איכס איכס איכססססס

inbals93

New member
../images/Emo45.gifהתסריטאים פישלו ובגדול../images/Emo4.gif

עכשיו הם גם רוצים להרוס את מיטל!?עד שדרור ולירז בנו אותה!
זה כל כך פאתטי שהם חיים באשליה!הם מכבים את האור, מסתירים לה את הפרצוף, עושים לה את אותה התסרוקת, מעצבים לה את הציפורניים כמו לירז והם חושבים שזה מה שיחזיר את מיטל האמיתית והאהובה?! זה שהצופים רוצים שמיטל תחזור, לא אומר שזה אפשרי, לא אומר שצריך להרחיק לכת [קצת הגזמתי
]! בעונה הקודמת, הייתה אהבה בין סער ומיטל, ועכשיו?עכשיו יש מיסתוריות!את מי זה מעניין?הקלטת?!
במקום שמיטל תרוץ ותחבק אותו, היא מסתתרת..ולמה?כי זאת לא מיטל האמיתית, כי הם עושים הכל שיחשבו שזאת כן מיטל,הם מתעסקים בטפל ולא בעיקר! הם מסתירים אותה...זה רק מוכיח כל פעם מחדש שהתסריטאים נכנסים לנעליים גדולות מדי וזה רק הופך אותם לגרועים! אומנם, אני לא יכולה כ''כ לשפוט אותם, כי אני עצמי לא תסריטאית וגם לא מתקרבת להיות, אז אין לי את הכלים לתת ביקורת עליהם חוץ מכצופה, ובתור צופה אני יכולה להגיד רק שבמקום לבנות עלילה חדשה [כמו קארין ואסי] הם רק הורסים והורסים כל הזמן!! אם הם לא יכולים להיכנס לנעליים גדולות שלא יכנסו!שיפסיקו להתעסק בלשפר את הדברים..שבהם בעצם רק הורסים אותם! עובדה, שברוב הסדרה, מה שהם ניסו לשפר...הם הרסו, וכשהם בנו עלילה חדשה, הצליח להם! היה עדיף להרוג את מיטל, במקום להרוס ולמרוח את הסיפור הכי מעניין של העונה הקודמת!
מאוכזבת...

HILA46

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יאואו זה מטריףף אותי שהוא אפילו לא רצה רצהה לנשק אותה.. לחבק לגעת.. הרי הוא לא יכל בעדיה אז איפה כל זה אהה?!? איפה הגורל שהוא אמר לה בלונדון?? "את יותר חשובה לי מהכל" ,"בחיים שלי לא אהבתי כמו שאני אוהב אותך", "אל תוותרי עלינו" יאואו אלוהיםם זה עצוב. במקום לשפר ת'מצב הוא הורסים והורסים והורסים. שיהיו בריאים.

LittleDiddle

New member
במקום לומר לה שהוא אוהב אותה וכמה שהוא מתגעגע

הוא מחרטט לה על זה שהוא איבד את הזיכרון והוא התאהב בהימלבלוי. שפל רמה.

ילד רע 16

New member
יש לי עצה בשביל כולם,

אל תקחו את זה קשה.
תזכרו ברגעים של העונה הראשונה וזהו. תחשבו שהעונה השנייה לא קיימת או יותר טוב - אל תתייחסו למיטל החדשה של העונה הזו. פשוט תזכרו את הרגעים של העונה הראשונה. לא הרסו כלום, תאמינו לי. לא הרסו את מיטל, אם רק תרצו. תחשבו שזאת באמת לירז בתפקיד. לא יודע איך להסביר את זה, אני בד"כ יודע להפריד בין דברים ולא לתת לי לקלקל.

חבר'ה תדייקו בעובדות...../images/Emo58.gif

עם כל הכבוד להערות שלכם חשוב שתדייקו בעובדות: 1) נכון שסער לא חיבק את מיטל ולא נישק אותה ולא היו ניצוצות והאבה פורחת כמו שכולנו ציפינו אבל היי! זו היא שהייתה קרה אליו. היא ביקשה שלא ידליק את האור כשהוא רצה לגעת בה היא ביקשה שלא יתקרב אליה, ורמזה לו שהיא לא אותה מיטל שהוא הכיר(רמז לזה שהפיצוץ גרם לה לנזק גם בפנים-צלקות, או עיוות בפנים כמו שמישהו כתב פה בעבר) 2) זה שכרגע מראים אותה בחושך אין לזה שום קשר לכך שהחליפו שחקנית, אלא ע"מ לצור מתח ומסתורין...איך מיטל נראית עכשיו. אין לי ספק שבקרוב מאוד נראה את פניה...זה לא יהיה ככה עד סוף העונה(ראה ערך "טלנובלה בע"מ" ששם גם דנה בלום היתה חבושה בפנים בתחבושות ולא ידענו כיצד היא נראית) 3) מישהו כתב פה...היא הייתה צריכה לרוץ ולנשק אותו...הערה מטומטמת בהתחשב בעובדה שקצת קשה לרוץ כשאתה מרותק לכסא גלגלים... זהו זה, יום טוב! וסופ"ש נפלא לכולכם!

נטלילה99

New member
יודעים מה הכי עצוב?

שאחרי שכול העונה הראשונה ניקשרנו למיטל ולאחר כול הסבל שעברה בחייה סוף סוף עברה משהו קצת טוב וזכתה באהבת חייה, עכשיו ריתקו אותה לכיסא גלגלים ועיוותו אותה. פשוט התעללו בדמות הזאת לחלוטין! אני יודעת שזאת "רק" סידרה אבל כול כך אהבתי את הסדרה וכול כך נהנתי ממנה, מהדמויות ומהסיפורים היפים פשוט כואב הלב איך שהרסו את זה כואב הלב. לא נראה לי שהייתה עוד טלנובלה שככה אפשר היה להתחבר לדמויות. אותי אישית פשוט זיעזע הקטע שאלון סחב את מיטל לכיסא זה היה נוראי זה ממש לא משהו שאני רוצה לראות בטלנובלה כדי לשכוח קצת מהצרות בעולם!! ולא את טובה שוטחת כבשה ולא מוות מזעזע של סיגי ולא אונס ולא כלום! זה נהיה פשוט מזעזע ומגעיל לראות ואני רק מתעצבנת כול פעם מחדש על השטויות על ליאן וסער ומיטל נמאס לי נמאס לי!!!!! כמה שכול התככים והמזימות מעניינים בסוף אנחנו רוצים סוף טוב ושהטובים ינצחו והאוהבים יתאהבו וכו וכו וכן מה לעשות רוצים לראות את האהבה הכי מדהימה שראינו על המסך חוזרת! הם פשוט לקחו את זה מאיתנו! כול החורים ואי ההתאמות לעונה הראשונה מחרפנים ובטח שהפגישה המטופשת בין סער למיטל הייתה מטומטמת. הבן אדם חיכה כול הלילה להיכנס לדירה כי הוא לא אוהב אותה? יותר מחצי שנה לא ראה אותה ולא מתעקש לחבק? ללטף? נו באמת!!! ואחרי שעונה שלמה גרמו לנו להתאהב בהם ולסלוד מליאן פתאום הוא אוהב את ליאן!! די!!!! בקיצור העונה הזאת שווה לתחת ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שהתסריטאים הדפוקים קוראים מדי פעם הודעות בפורום הזה שיראו מה הקהל שלהם חושב. סורי על החפירה זה פשוט מחרפן אותי מעצבים!!!

level15

New member
תגובה ל= indals93

הלוואי שכל הצופים היו חושבים כמוך!!!!!! יש כאלה שחושבים שאנחנו לוקחים את זה יותר מדי ברצינות.... אני חושבת שמי שבאמת אהב את האלופה פשוט מאוכזב....!?! ואם כולם היו כמוך וכמוני אז בטוח שזה היה מפעיל לחץ על התסריטאים ואולי זה היה משפיע גם על הסדרה..~~

למעלה