../images/Emo45.gifהתסריטאים פישלו ובגדול../images/Emo4.gif
עכשיו הם גם רוצים להרוס את מיטל!?עד שדרור ולירז בנו אותה!
זה כל כך פאתטי שהם חיים באשליה!הם מכבים את האור, מסתירים לה את הפרצוף, עושים לה את אותה התסרוקת, מעצבים לה את הציפורניים כמו לירז והם חושבים שזה מה שיחזיר את מיטל האמיתית והאהובה?! זה שהצופים רוצים שמיטל תחזור, לא אומר שזה אפשרי, לא אומר שצריך להרחיק לכת [קצת הגזמתי
]! בעונה הקודמת, הייתה אהבה בין סער ומיטל, ועכשיו?עכשיו יש מיסתוריות!את מי זה מעניין?הקלטת?!
במקום שמיטל תרוץ ותחבק אותו, היא מסתתרת..ולמה?כי זאת לא מיטל האמיתית, כי הם עושים הכל שיחשבו שזאת כן מיטל,הם מתעסקים בטפל ולא בעיקר! הם מסתירים אותה...זה רק מוכיח כל פעם מחדש שהתסריטאים נכנסים לנעליים גדולות מדי וזה רק הופך אותם לגרועים! אומנם, אני לא יכולה כ''כ לשפוט אותם, כי אני עצמי לא תסריטאית וגם לא מתקרבת להיות, אז אין לי את הכלים לתת ביקורת עליהם חוץ מכצופה, ובתור צופה אני יכולה להגיד רק שבמקום לבנות עלילה חדשה [כמו קארין ואסי] הם רק הורסים והורסים כל הזמן!! אם הם לא יכולים להיכנס לנעליים גדולות שלא יכנסו!שיפסיקו להתעסק בלשפר את הדברים..שבהם בעצם רק הורסים אותם! עובדה, שברוב הסדרה, מה שהם ניסו לשפר...הם הרסו, וכשהם בנו עלילה חדשה, הצליח להם! היה עדיף להרוג את מיטל, במקום להרוס ולמרוח את הסיפור הכי מעניין של העונה הקודמת!
מאוכזבת...