פרק 192

../images/Emo9.gif../images/Emo23.gifפרק 192../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

אף אחד לא פתח
צפייה נעימה

LittleDiddle

New member
וואי מישהו לקח את הקלטת! :0

והסבא הזה (שכחתי איך קוראים לו) באמת אכל את נהורה! O:

כנסו כולם!../images/Emo206.gif

היי, חייב לציין שבינתיים פרק ראשון שמראים את מיטל, שנהב צדוק משחקת די יפה. אפשר להגיד שהיא אפילו משתדלת לדבר די דומה למיטל-איך שלירז הייתה מדברת עם סער גם בטונציה. נכון שיש לה צרידות קלה אבל לא נורא....

הרי לכם שתי טעויות היסטוריות של התסריטאים:

1) הראו [לשתי שניות, אבל הראו] את "מיטל" בפרופיל. (בלי תחבושות!!) 2) אם אלון[ה] לא רוצה שמישהו יגלה את מיטל, אז למה להשאיר את הדלת לא נעולה? צעד לא חכם של התסריטאים.

חיה 2סרט

New member
../images/Emo45.gifועוד משהו...

גם הדלת הייתה פתוחה...ואז אלון נכנס כאילו הוא פותח עם מפתח. ו...איך ניקי יודעת לאיזה קומה עלה סער..הרי היא הגיעה אחרי שסער כבר עלה למיטל

rotem bobo

New member
יש להם מלאא פאקים..

אני אישית אף פעם לא שמה לב עד שאני לא קוראת את זה פה חחח..:]

zimi5

New member
../images/Emo77.gif כיי ..

יש כזה שמות של מי שגר בכל הדירות וכאלה....מין אבלה כזאת שאפשר גם ללחוץ ואז זה מצלצל .... אז נראה לי מזה היא ידעהה... היא או סער לא זוכרת הסתכלו על זה ..

shiran67

New member
כולם לקרוא!!

העונה הזאת פשוט מאכזבת... נכון שיש פה קטעים יפים ומצחיקים והחזרה של מילי וטובה הצילה קצת את הסדרה ... אבל מה הפאקינג קטע עם הקלטת? אנחנו רוצים עלילה מענינת ולא קטעים דפוקים של דודו זר עם הכבשים שלו שבכלל לא מוסיפים לסדרה.. הזוג של האלופה 2 כבר לא סער וליאן או סער ומיטל. זה אסי ואלינור/קארין.. המוות של סיגי לא הוסיף כלום לסדרה וזה שתום רואה אותה בדמיון מש קטע דפוק (אבל מצחיק). בכל מקרה מיטל היה עדיף שלא תחזור............... התאכזבתי מהעונה הזאת ואני מתגעגעת לעונה הראשונה..............

rotem bobo

New member
...... :|

את מה זה צודקת אם מילי וטובה לא היו חוזרות היה בכלל מבאס הזוג של האלופה זה כבר בעיניי רישמתי אסי + קארין[לשעבר אלינור ] וממש לא ליאן סער מיטל וכל זה שהרגו את סיגי זה ממש דבילי לדעתיייייי גאמני מאוכזבת... והרבה מאוד מאוכזבים מהעונה הזאת הוט עושים עונה אחת תמיד והכל טוב ויפה משאירים טעם של עוד לא נמאסססס כמו שעשו נגיד ב''שמינייה'' .. עכשיו לדעתי הם המאיסו את זה לגמרי לא נורא אני אמשיך לצפות ... מה אני אעשה מכורה ... כמו כולנו 3> שבוע טוב ורק בשורות משמחות ..=]=]

zimi5

New member
../images/Emo77.gif לא הייתה להם אפשרות אחרת

מיכל גבריאלוב הגישה מכתב התפטרות ...

היא לא!

התסריטאים החליטו להרוג אותה! בריאיון במה קשור, היא אמרה שהיא ידעה מתחילת העונה השיא עומדת למות, ושזה לא בשליטתה. ואם היא הגישה מכתב התפטרות, אז איך היא ממשיכה להופיע באלופה? ....

Shira XD

New member
היאא לא הגישה!../images/Emo28.gif

עובדה שהיא ממשיכה .. וגם פשוט רצו להזיז משו בסדרה.
אבל היא לא הגישה.

zimi5

New member
../images/Emo77.gif את אמרת לי שהיא הגישההההה

אני זוכרת שאת אמרת לי "ראיתי ת'מכתב התפטרות שלה " ...

10sweeti girl

New member
ל-א נכון! ../images/Emo28.gif

[זו אני ממשתמש של חברה..] אני ממש לא אמרתי לך , אין שום מכתב התפטרות..וזה בכלל לא נכון.. תפסיקי להאשים אותי בכל דבר ..נמאס!!
תודה!

דווקא הקטע של דוד עם הכבשה זה יפה

והאמת שכששמעתי שסיגי תמות אני יותר התבאסתי בגלל כל הקטע שידברו על זה גם 50 פרקים אחרי ונצטרך לסבול את כל העלק ייסורים האלה. וסער, אולי הדמות הכי לא מעניינת בסדרה. וזה לא מוסיף כשמנסים להציג אותה כזאת

למעלה