סקררר

darkman 36

New member
את כל המערכונים של שמעון פרס!

פשוט נמאס, זה גם לא מצחיק! הכי לא הצחיק הקטע של מיכל... מי רוצה להיות טלב אל סאענא (ישר- מוריד לו נוגרה לאף ועושה מהכיפה שלו סביבון! LOL) ומי רוצה להיות נחמן ישראל היו נחמדים... גם המערכון של האידיוט היה מעצבן..

JennyKalender

New member
אמ...

כמו שכבר כתבו, המערכונים של שמעון פרס וה"תנו לחנויות לחיות", ממש נמאסו עליי... מצד שני, אני יכולה לראות את ה"מי רוצה להיות-" אלף פעם, ואני עדיין אצחק מהקטע של הדר (Do you wanna be Moshe Ferster?) את הקטע שצחי ונוסבאום הולכים מכות עוד לא ראיתי

BlaT©

New member
הריאיונות על שמעון פרס הפצוע...

כאילו, כמה אפשר לחרוש על אותו רעיון? פעם אחת זה היה מצחיק, אבל עכשיו זה כבר כל תוכנית שנייה!

gilmorefreak

New member
אממ..אז הבחירה שלי..

מי רוצה להיות זה נחמד..לא אכפת לי לראות עוד כמה פעמים.. טבלול ושבלול- מיצינו לגמרי!!! זה היה אחד המצחיקים אבל די! וכן בכדורגל טירן באמת לא אומר כ ל ו ם ! ! אבי וצחי הולכים מכות- זה מצחיק פעם אחת והאישה שמראינת את עצמה וזהו!! מאוס ביותר!! מיכל וטלי- שמעון פרס..אה..דווקא חביב...אני נהנית לראות מי ישקר ומי לא..עוד לא יצא לי לראות יותר מפעמיים אז זה עדיין ב ס ד ר ... אממ..האישה שבדרך לקולנוע וכולם קופצים עליה- ארוך ומייגע ומאוס ל ח ל ו ט י ן ! מה זה תנו לחנויות לחיות?? לא נראה לי שראיתי.! וזהו פחות או יותר... ואמממ..זאת רק אני או שזה יותר פורום האקדמיה לצחוק מאשר פורום ביפ!?

למעלה