סקררר

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo124.gifסקררר../images/Emo70.gif

הייתה בחג תוכנית לקט עם מערוכונים של חברי האקדמיה, בתחילת כל תוכנית גם יש איזה מערכון, השאלה שלי היא, מהו המערכון המאוס עליכם ביותר
(כזה שכל פעם שאתם רואים אותו אתם מקיאים.. :) לי יש שתיים, שמיכל מראיינת אנשים ברחוב על הפציעה כביכול של שמעון פרס, והמערכון עם "תנו לחנויות לחיות", אם שוב אני רואה את הדר עושה אודטה מעוכה, אני מתאבדת! מה הבחירה שלכם

עלי זה

הפציעה של שמעון פרס (גם מיכל וגם טלי), התאונה עם המכונית של שימעון פרס, ומשהו על צביקה הדר; שראינו איזה אישה שהתחילה לזיין להם ת'שכל על פפראצי...! אחלה סקר

../images/Emo45.gif

(טלי!!!! איי מיס יו
) אלו באמת קטעים שנורא חוזרים שוב ושוב בביפ וממאיסים את עצמם.. התאונה של שמעון פרס ממש חרושה.. וגם כשנוסבאום וצחי הולכים מכות "באמצע שידור".. די! כמה אפשר לשדר את אותו דבר

קוקידלה

New member
אווווחחח... המעצבנים עליי ביותר

נמאס לי כבר לראות חמש עשרה פעם בשבוע את מיכל מנסה לשכנע אנשים שידווחו על שמעון פרס, ואפחד לא הסכים, גם זה שכן לא היה מצחיק! ובלי המערכונים, ממש נמאס לי לראות כלללל הזמן (משום מה) איך רוני מנפנפת את צחי...

jenni Mor

New member
ועם כל הכבוד ליוסי וטירן..

אבל גם את הקטע שלהם חרשו יותר מדיי, עם הטורקית.. נורא אהבתי את זה, אבל.. מיצינו!

Outlast

New member
טבלול ושבלול..

ראיתם את הקטע במשחק של בית"ר וסכנין? ראיתי אותו כמה פעמים, ושמתי לב למשהו מאוד מוזר.. במשך כל הקטע, טירן לא מוציא מ-י-ל-ה! זה משהו מדהים, הוא פשוט נמצא שם כל הזמן, ליד יוסי, וזהו. יוסי מדבר, יוסי מראיין, וטירן- כלום! זה היה מאוד מוזר. בד"כ יוסי יותר דומיננטי, אבל עד כדי כך??

hadas 5

New member
גם אני שמתי לב../images/Emo45.gif

וגם עליי זה כבר נמאס...ראיתי את זה מלאאאא....

S H I L G I

New member
הבחירה שלי..

שמיכל מראיינת אנשים על שמעון פרס זה יצא כבר מכל החורים גם הקטע של "מי רוצה להיות..." ממש מעצבן

Sweet Misery

New member
היו שתי תוכניות מערכונים?

לא משנה. כל המערכונים על שמעון פרס פשוט מעצבנים, וגם זה עם אודטה יצא לי מהחורים. אני מתה לראות שוב את הזה בדוכן שווארמה.

liat6

New member
מי רוצה להיות משה פרסטר...

זה המערכון הככככככיייייי מאוס! די כבר, זה כזה לא מצחיק! גם זה אם ה"תנו לחנויות לחיות", פשוט להקיא מזה... דרך אגב, אני חדשה בפורום הזה... אני מתה על האקדמיה לצחוק, במיוחד על טלי ויוסי וטירן וגם שלישיית דופה... נו טוב, אני אוהבת את כולם!!! אז.. היי לכולם!

M a r y J a n e

New member
המערכונים הכי מעצבנים....

כל המערכונים על שמעון פרס - דייייי כבר, אז הם משחקים אותה כתבים, נמאס מזה. מי רוצה להיות- זה סיוט, יופי... זה קרש.... מרוב שראיתי את זה מיליון פעם בא לי כבר להקיא. ביפ חסרי התקציב...

hadas 5

New member
וואלקאם../images/Emo24.gif

וצודקת גם עליי זה נמאס כל המערכונים של "מי רוצה להיות..." זה גם לא הכי מצחיק...

כל הקטע של שמעון פרס ../images/Emo4.gif../images/Emo121.gif

מאוס ולא מצחיק
לעומת זאת את ה"מי רוצה להיות..." נורא אהבתי

אסִי

New member
כל הטעים מאוסים חוץ מ...

הקטע של נוסבאום וצחי הולכים מכות והאישה ההיא מראיינת את עצמה. אני יכול לראות את זה מליון פעם - אבל זה תמיד מצחיק אותי מחדש.

למעלה