~ שרשור
~

../images/Emo15.gifחדשות גדולות ...../images/Emo98.gif

מרגש יותר מהשתלת הסיליקון בחזה של כריסטינה אגילרה... יותר מרגש מהקאמבק של שר... יותר מרגש מהפרישה של בריטני... חבר´ה ... היום הזמנתי חיבור לאינטרנט המהיר בכבלים... : ) כן... בעוד 5 ימים אני ישרוץ כאן יותר מתמיד ...

hadas555

New member
זה נכון ש....

היה לטל ב-21 לחודש יום הולדת ולקרין ב 24 לחודש ??? מזל טוב!!!
!!! למה לא אמרתן משהו?? בקיצור מכל ה
|מזלט

LillipooT

New member
למה היה ../images/Emo35.gif ../images/Emo60.gif

יהיה להן החודש.. ב-21 וב-24 ..

hadas555

New member
אופס אופס אופס אופס....

מצטערת אני קצת מבולבלת החודש....

../images/Emo15.gifזה הליקוי חמה שמתקרב...

חחחחחחחחחחחחחחחה... גורם לאיבוד זכרון וחוסר התמצאות גדול ... נ.ב מה אתם קונים לי ??? : ) ביי...

ד י י ז י

New member
ליקוי חמה?! (אר יו טאקינג אבאוט...

דה ריין?) בכל מקרה , אל תדאגו!! לא נשכח!! (וקרין , תצפי לאי מייל ענקי ליומולדת!!)

ליקוי חמה מתקרב?../images/Emo105.gif../images/Emo102.gif

טוב לדעת... חחח קרין,מזל טוב לנו! :*)

../images/Emo15.gifאוי שמישהו יירה בי ...../images/Emo98.gif

הסתכלתי עכשיו בכרטיס האישי של טלווווש... : ) ואז ראיתי ששמו שם שני בלונים ליום הולדת שלה... והתחלתי לקנא כי חשבתי שלא שמו לי בלונים בכרטיס האישי... ואז... הסתכלתי על הכרטיס האישי שלי וראיתי ששמו גם אצלי בלונים ... אוי זה כזה מרגש !!! ביי...

אני מצטערת....../images/Emo105.gif

נגמרו הכדורים... אולי פעם הבאה! וואי! עוד 3 ימים יש לי יומולדת!!! חסר לכם אם אתם שוכחים... ולקרין יש עוד 6 ימים! מזל טוב לנו!

../images/Emo15.gifחיברו אותי לאינטרנט המהיר...

יששששש !!! חברה היום חיברו אותי לאינטרנט המהיר בכבלים... אני ישרוץ פה 24 שעות ביממה !!! מישהי לצ´אט ? : ) ביי..

natalyrst

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

מזל טוב!!! אני לצערי אהיה כאן היום פחות, כי יש לי מבחן ענק במתמטיקה מחר... ואני חורשת... אני מתה מפחד....

../images/Emo15.gifנטלייייייי...../images/Emo98.gif

תודה ממוש !!! אני ישרוץ פה בשביל כולם !!! אוי איזה כיף זה !!! אתם לא מתארים לעצמכם איזה מהיר זה ... הפורום שלנו למשל באינטרנט הרגיל היה לוקח לו שעות לעלות... : ) לפעמים גם היה נתקע באמצע הדף... ועכשיו שיש לי אינטרנט מהיר... לוקח לו שתי שניות לעלות ... אותו דבר לאתרים מחו"ל שהיה לוקח לי שעות להכנס אליהם !!! שווה כל אגורה רבותיי... 200 ש"ח בחודש ואתם מקבלים הנאה מושלמת... טוב, אני נשמעת כמו פרסומת לברק 013 אז אני יסיים בנימה אופטימית... ונמש... את בטוח תצליחי במבחן במתמטיקה ... אני יחזיק לך אצבעות !!! שימו לב לחתימה החדשה שלי... ביי...

ד י י ז י

New member
מזל טוב!!!

אני זוכרת את השינוי מאינטרנט רגיל למהיר.. פתאום כל דף עלה כל כך מהר.. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי.. אחחח.. הימים ההם.. בכל מקרה , גם לי לא יצא הרבה להיות השבוע (מבחנים בערבית ומתימתיקה תודה ששאלתם) אבל אני תמיד מוצאת זמן להכנס!! אז אל תתחילו לשמוח כל כך מהר.. וואו , ההודעה הזאת יצאה יותר ארוכה משתכננתי!! אז אני אסיים עכשיו.. כל רגע.. אני מיניט נאו.. טוב , אני אשתוק..

natalyrst

New member
אחלה חתימה

ותודה... אני באמת אצטרך שיחזיקו לי אצבעות למבחן הזה מתמטיקה זה מקצוע חלש אצלי

למעלה