שלום:)

רגע, ככה נותנים לאנשים סתם להכנס

בלי לעבור בחינה?
דיימונדס, אנא ענה על השאלות הבאות: 1. אילו אלבומים של הפלויד אתה מכיר? 2. מיהם חברי הלהקה? 3. האם הפלויד יופיעו ביחד בעתיד, או שזה נגמר?

foofam

New member
רציתי לתפוס אותך על שגיאת כתיב...

אבל כתבת הכל נכון

Crazy Diamonds

New member
אתם ממש רעים:)

אני מכירה את רלייסיס את אקואוס-האוסף את אנימלס את פיפר אט דה גייטס אוף דון חברי הלהקה הם וואטרס גילמור רייט ומייסון אמממ...אני לא יודעת אם הם יופיעו ביחד, אני לא הבנתי מ נסגר עם זה...אבל היה להם איזה מופע איחוד (לייב 8)...בקיצור...רציתי לבוא לפה כדי ללמוד עליהם יותר אני לא יודעת יותר מידי אבל אני מאוד אוהבת אותם

FunkyMonk

New member
פשששש

יפה יפה. אבל אין לך את דארק סייד או החומה?? על החומה אני מוותר לך, כי גם ככה זה לא אלבום משו. אבל את חייבת לקנות את הDark Side of the Moon! ד"א, קוראים את זה "רליקס", ולא "רלייסיס" ^_^ בהנחה שאת מתכוונת לRelics, כמובן.

itaikuskus

New member
החומה זה סתם

היא שמעה אלבומים הרבה יותר טובים ממנו, לפי מה שהיא אמרה.

וינסנטי

New member
ובכל זאת...

יש אלבומים ששינו את העולם, וזה אחד מהם. מומלץ מאוד לשמוע, אלבום מדהים, אל תקשיב לכל החכמולוגים האלה.. ;)

itaikuskus

New member
אני לא מבין

מה זה בדיוק שינה? מה זה עשה, שטומי לא עשה קודם? או אפילו רוקי הורור שואו? אלבומי קונספט היו עוד לפני ויהיו עוד אחרי, המסר רווי הרחמים עצמיים המועבר בכל האלבום לא ממש פרץ אילושהן גבולות, או שינה משהו בעולם. דווקא השיר שגרם לאלבום הזה למכור כל-כך-הרבה עותקים, הוא השיר הכי מושמץ פה.

V e g

New member
אני דווקא אוהב את החומה

ואני משער שבמקרה של החומה, ההבדל בין לאהוב ללשנוא הוא מאוד דק, והוא מאוד תלוי בתפיסה של כל אחד. מה שבעיניך נתפס כרחמים עצמיים - בעיני זו היכולת להתחבר לרגשות ברמה שאמנים לא התחברו בסוף שנות השבעים. הלך הרוח הבכייני לכאורה, היווה השראה לאמנים רבים. אם מדובר בדבר רע, הרי שהאלבום גרם לנזק ארוך טווח לתעשיית המוסיקה ולאמנים שהושפעו ממנו, ואני לא חושב כך. בעיני עצם הרעיון לכתוב אלבום קונספט על חומה רגשית בין אדם לקהל, או בכלל בין אנשים, רעיון שנולד עקב היריקה ההיא במונטריאול, הוא די מבריק - וזאת הסיבה להצלחה ולרלוונטיות של האלבום גם היום.

וינסנטי

New member
מסכים..

וקוסקוס- זה שפה הוא השיר הכי מושמץ, לא אומר הרבה. בעולם כולו, הוא אחד השירים שיזכרו לדורות. ובוא לא נשכח שבאלבום הזה יש הרבה פנינים- אל תתעלם מהם. [לפי דעתי, כל האלבום הוא פנינה אחת גדולה, אבל בוא נלך בכיוון שלך..]

itaikuskus

New member
אז ככה

על ההצלחה המסחרית של האלבום, אין מה להתווכח. הוא הצליח, יצא בעקבותיו גם סרט שעד היום נחשב למין סרט "פולחן". מוסיקלית הוא לא חידש שום דבר, לדעתי אמנים הושפעו יותר מדברים שהפלויד עשו עד הדרק סייד, מאשר מדברים שהם עשו אחריו. כל ויכוח אחר על האלבום הוא ויכוח על טעם. לדוגמה- כל פעם שמישהו פה פותח שרשור סטייל "יואו גם לכם יש עור ברווז בגרסת PULSE של CN? אני לא מאמיייייין איזו סולו -סגידה-" אני שונא את השיר הזה עוד יותר...

וינסנטי

New member
אז חבל...

שאתה נותן לאחרים להשפיע על הטעם המוזיקלי שלך. אתה אוהב שיר? תאהב אותו. מה אכפת לך כמה אחרים מואסים בו/סוגדים לו?

itaikuskus

New member
אז לא הבנת שוב

אני לא הבעתי דיעה אישית. אני דיווחתי על הלך הרוחות, על מנת להצביע על האירוניה- דווקא השיר הכי משפיע/מושמע/פופלרי הוא השיר הכי מושמץ/מאוס/קיטשי. אני אישית דירגתי אותו בזמנו בין 10 שירי הפלויד האהובים עלי. אני נותן לאחרים להשפיע על הטעם המוסיקלי שלי? אתה פעם קראת משהו שכתבתי כאן?

וינסנטי

New member
ככה הבנתי מההודעה האחרונה שלך..

"כל פעם שאני שומע עוד מישהו אומר שק.נ. הוא מדהים.. זה גורם לי יותר לא לסבול את זה". מה אני אמור להבין ממשפט כזה? אבל שיהיה, זאת לא השאלה. מישהו מוכן להסביר לי למה שווטרס כותב שירי מחאה על כל נושא אפשרי, זה הופך לבכיינות? הוא פשוט תוקף את מה שמפריע לו בעולם הזה, זה לא סביר? נכון, זה הרבה דברים, אבל בונה, הגזמתם. סה"כ יש באלבום הזה איזה 5-6 שירים מחאה, תספרו, באמת.

oneman2

New member
זה לא מספר "שירי המחאה"

זה אלבום קונספט. אין לכל שיר או קטע משמעות מחאתית כשלוקחים אותו בנפרד, אבל בתור אלבום, זה אלבום מחאה. ואני מסכים איתך בקשר למה שכותבים כאן על "ההתבכיינות" של ווטרס.

למעלה