שלום..שאלה

inbardaf

New member
כי נמאס לי!!!!!!!!

וכי זה מה שאתה. בדיוק כמו רוב חברה. להגיד שזונה נמצאת רק במכון ליווי - זה סתם הגדרה מילולית חסרת תוכן. מספיק שאתה אומר: "אבל אני יודע שיש כאלה שמשוויצים בכמה נשים הם זיינו, וכאלה שחושבים שנשים מזמינות את הסקס ולכן מותר לעשות להם כאוות נפשם." ויש מיליון אנשים שמצדיקים את הצורך בזנות ורוצים למסד אותו. וכמו שאמרתי (שוב...) כשאנשים רוצים לקלל, יש מילה אחת מאוד שימושית: זונה! עןד לא שמעתי שמלקללים מישהוא: יא חתיכת סרסור מסריח שמנצל נשים! או: יא חתיכת מופקר שזיין מאות נשים... אין אפילו מילה מקבילה ככינוי גנאי לגבר שזיין מאות נשים. אבל אם אישה תגיד שהיא שכבה עם מאות גברים, גם אם נניח שזה היה מרצון, יקראו לה זונה ומופקרת. ושופטים מגיעים למסקנות כאלה, כי זו החברה שבה אנו חיים. ורק לפני כמה ימים היה בראשי של תפוז, אמא מטומטמת שהאשימה ילדה בתיכון שנאנסה ע"י מספר גברים: מה היא חשבה שהיא עושה כשהיא הלכה ללמוד איתם? - זה היה משפט המפתח שלה.. קפיטליזם מעסיק אותך? כן, יש ים של דברים רעים בקפיטליזם. ים!!!! ודרכים טובות יותר להציג את זה. ויש דרך אחרת. יש פתרון שהוצע בגרמניה עוד לפני יותר ממאה שנה. אבל יש דברים הרבה יותר גרועים מזה!! והקפיטליזם הוא רק עוד תופעה בחברה ששמה את האינדבדואל וצרכיו האישיים מעל הכל. כמו שמעסיק יצל עובדים כדי לעשות רווח, ככה זה גם עובד בתחום של בסקס.. חושב שזונות עושות כסף? לך תבדוק כמה עושים הסרסורים ובעלי המכונים... שם נמצא הכסף האמיתי. וגברים שמזיינים בחורות על הדרך במסע כיבושים עלאק, גרועים יותר מכאלה שהולכים לזונות. הם אפילו לא חושבים שמה שהם עשו דבר רע, אף אחד לא יסתכל עליהם בעין עקומה, וגרועה מזה, החברה תהלל אותם על גבריותם המשובחת
דייייייייייי! כמה אפשר לראות את הניצול הזה ולהמשיך להגיד: אבל יש כאלה שרוצות, לא הכל זה ניצול, הן עושות מזה כסף, הן נהנות מזה, בלה בלה בלה.. תעשית הסקס היא דבר רע! נקודה! סימן קריאה! ועד שלא כולם יסתכלו על זה ככה, הרוע והפגיעה והסבל בעולם ימשיכו לגדול ולחגוג. כל אדם שיש לו כבוד מינימלי לאנושיות שבאדם מולו, לא יוכל לסבול החפצה כזו של אנשים. בני אדם הם לא חפצים ולא כלי לסיפוק צרכים ועוד מהזן הכי נמוך ורדוד שיש. בני אדם הם יצורים בעלי נפש ורוח. הם הרבה יותר מזה. ויש גם בנות שחולמות/מפנטזות על אונס.. רוצה לארגן להן משהו?

לדעת שאנשים עושים סקס ולראות אותם

באינטרנט עושים סקס זה אותו הדבר? נו, באמת. אני לא מדברת על מין אורלי או חדירה כמשפילים- אני מדברת על הצפייה באקטים האלו כמשפילה את האשה. האם אתה לא מודע לאופן שבו גברים ונשים יסתכלו על אשה שנצפיתה באינטרנט בעירום, מקיימת יחסי מין? הרי ברור שהיא תסבול מלעג, בוז, צחוק והשפלות. הרי יראו אותה כ"זונה". אם "העולם יודע" שזוגות מקיימים יחסי מין, ואם "הם ראו את זה במו עיניהם", זה אותו הדבר? זו היתממות מאוד מוזרה. ולא כולם צריכים לפחד מכך שיראו אותם עירומים באמצע האקט- אבל נשים צריכות לפחד. וגם אם לא כל העולם צופה ב"כל סרטי הפורנו שאי פעם נוצרו"- רב הגברים צופים בפורנוגרפיה, ודי בכך שקיים סיכוי שאחד הגברים במקום עבודתה של האשה, או במקום מגוריה, או במקום לימודיה, שרק אחד מהם יזהה אותה, כדי שתופץ רכילות, והיא תסבול מכך. הנקודה היא שלנשים יש סיבות מאוד מאוד טובות שלא להיצפות באינטרנט כשהן עירומות, ומקיימות יחסי מין. ודרך אגב, נשים שעברו התעללות מינית, ייראו, ידברו ויתנהגו כמו כולן/ם, לא תוכל לדעת אם עברו התעללות מינית או לא אלא אם כן יספרו לך, וזה לא נושא שמדברים עליו. נשים שעברו התעללות מינית בילדות שומרות את זה כ"סוד נורא", והן יכולות להיראות לגמרי "שפויות בנפשן". הסטטיסטיקה של גילוי עריות היא ילדה אחת מתוך שש. והחברה הזאת ש"הרעיון מדליק אותה" לא מממשת אותו בגלל שיש לה סיבה טובה לא לממש אותו. זה דבר אחד להחזיק בפנטזיה, דבר אחר להפוך אותה למציאות.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ורק הלילה עברתי ליל שימורים בבי"ח בגלל שמישהיא נסתה להתאבד אחרי ילדות דפוקה. ותחשוב לבד מה היא עברה...

מקמיקא

New member
את באמת לא מצליחה לראות בחורה שרוצה להראות?

כי אם לא - אז אין לי מה לומר לך... אני מכיר כאלה שכן. אז תגידי שאולי היא למעשה עבר התעללות מינית וזה הכל בעצם מסיכה של כל מה שהיא עבר בילדותה המעוותת (ואגב, אני מכיר אותה מאז התיכון, ואני מתקשה להאמין שהיא עברה משהו כזה בלי שאני אשים לב לכלום במשך כל השנים האלה). אבל העובדה היא שזה מה שהיא רוצה, וזה לא כי כופים עליה. (ואגב, אני לא כזה בטוח שהיא לא מימשה את הפנטזיה...) בכל מקרה, אני רואה שממש אין עם מי לדבר פה...

inbardaf

New member
אין לך מושג מה עובר על אנשים..

אתה חושב שמישהו ידע מה עובר עלי??? אנשים לא ידעו כ-ל-ו-ם!!!!!! והייתי בפנימיה! ישנתי, אכלתי ונשמתי עם הבנות האלה 3 שנים רצופות! ויש לי חברות שמכירות אותי מגיל אפס! ואני עוד מקרה 'קל'. יש בנות שעברו חיים הרבה יותר גרועים משלי ואף אחד לא ידע. הסימנים לא כאלה בולטים כמו שאנשים נוטים/רוצים לחשוב. גם כולנו מעדיפים שלא במודע, לעצום עין לסימנים האלה, עד שקורה משהו.. ואז פתאום אנשים אומרים: באמת, כשחושבים על זה.. וברוב המקרים אפילו זה לא קורה. ברוב המקרים אתה אומר לעצמך: בחיים לא הייתי חושב. היא נראת תמיד כ"כ מאושרת והכל בסדר..

מקמיקא

New member
אני מצטער אם נגעתי בנושא אישי

אני יודע שלא תמיד אפשר לראות סימנים - ולא שללתי לחלוטין את האפשרות - אבל אני מכיר אותה די טוב והיא הייתה חברה שלי לתקופה, בגלל זה אמרתי את מה שאמרתי. יכול להיות שאני טועה והיא עברה דברים נוראיים ואני לא יודע, ואני חושב שזה אפילו יותר גרוע, כי זה אומר שהיא לא השלימה עם זה והיא מסתירה את זה.

snoopytush

New member
לא אמרנו שאין שנים שרוצות את זה

אמרנו שרב הנשים בתעשייה עוברות ניצול ושתמיד מסתכלים עליהן כדבר מלוכלך וקוראים להם בגנאי זונה והגברים יוצאים "גברים". ואדם כן מושפע מציפיות ודרישות החברה. אז נכון שאני למשל לא תמיד הולכת בתלם כמו כולם אבל רב ההתנהלות שלי מושפעת מהפן חברתי. הבנות לא באו לתקוף אותך אלא להאיר את עיניך לצדדים האחרים בתופעה שלא לקחת מספיק בחשבון במשוואה. יכול להיות שאתה באופן אישי רואה בגבר שיורד לאישה משהו משפיל אבל רב הגברים באמת יראו בזה כיבוש. ורק לידיעתך הרבה נשים שמתגלה שהיו זונות בעבר מפטרים מהעבודה והיחס אליהן משתנה כאילו הן כבר לא אדם. וזה פסול.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

ומצטערת על התוקפנות של דברי. נושא פשוט רגיש בחיי ובמיוחד היום...

מקמיקא

New member
את לא אמרת - הן כן...

הן מתייחסות לזה כאילו הקיום של נשים שעושות את זה מרצון לא אפשרי. אז כן - יש ניצול מזוויע בתעשיית הפורנו, וזה דבר נורא ופסול וצריך לעשות משהו בנידון. אם הייתי צורך פורנו, הייתי מפסיק. כן - היחס לנשים הוא פחות טוב מהיחס לגברים, וכל הנושא של מיניות מוטה באופן חולני לכיוון הגברי. אני מרגיש את זה על בשרי, תאמינו לי (כמו שלא קל להיות אישה מינית - לא קל להיות גבר א-מיני). אני יודע את כל זה. אני לא מתכחש ולא טוען לרגע שלא. אבל יש גם צד אחר, ואני לא אוהב את זה כשלא לוקחים את כל התמונה בחשבון.

inbardaf

New member
אם נחזור לדיון המטפיזיקאלי שלנו

הבנות שעושות את זה, הם כ"כ מיעוט, שזה שואף לאפס ולכן לא רלוונטי לכל הדיון...

רק רציתי להביע תמיכה בדבריך לאורך הפתיל ../images/Emo45.gif

א. יש אנשים, גם גברים וגם נשים, בעלי צרכים אקסביציוניסטים, דהיינו, המחשבה שיראו אותם עושים כל מיני דברים בציבור, או שהציבור יצפה בהם בפעילויות אינטימיות, מדליקה אותם. פתאום נזכרתי (ואני מקווה שאני לא מתבלבלת) שבסרט "כל מה שרצית לדעת על מין... אבל לא העזת לשאול" של וודי אלן יש פרק שמוקדש לאישה כזאת, שמתחרמנת רק כשהם במקום ציבורי (וזו לא המצאה של אלן). אמנם הציבור (וזה כולל אותי) לא תמיד רוצה לצפות, אבל לפחות במקרה של סרטוני וידאו, אין בעיה: רק מי שרוצה צופה... ב. אני לא חושבת שגבר ש"יורד" לאישה זה דבר משפיל, לא לגבר ולא לאישה. בפרט קשה לי להבין למה שהאישה תיתפס כ"זונה" או משהו כזה, מאחר שמין אוראלי מענג את המקבל ולא את הנותן (מבחינה פיזית) ולמיטב ידיעתי יש גברים (מיניים וסטרייטים) שזה מגעיל אותם; כך או כך, גם מי שזורם עם זה בכיף, עושה את זה אך ורק כדי לענג את בת הזוג (השמועות אומרות שמדובר בתענוג לא קטן),כך שאין מדובר בניצול גופה לצרכיו המיניים... אז למה שהיא תצא מושפלת? ממה בדיוק? ודאי שיש תמיד סוטי מין, שוביניסטים או סתם חארות שיגידו שהאישה מושפלת, אבל הם לא ממש המדד מבחינתי. אני חושבת שאנשים מיניים נורמלים לא יראו בזה שום השפלה, כיוון שלדעתי אין באקט הזה שום השפלה (לא בעצם קיומו ולא בעצם צילומו). ודאי שאם האישה צולמה כך בכפייה הרי שיש בזה השפלה, אבל זה כבר תלוי נסיבות; במין אוראלי עצמו ובצילום של מין אוראלי בהסכמה מלאה ואמיתית של המשתתפים אין השפלה מעצם טיבו.

AL212

New member
אין הגדרה אחת

יש פה אנשים שנמשכים מינית בדרגה כזאת או אחרת, אבל לא רוצים לממש את המשיכה הזאת מכל מיני סיבות. ההגדרה נועדה רק בשבילך. אם נוח לך להגדיר את עצמך כא-מינית, אז תגדירי את עצמך כא-מינית, ולהפך. הגדרה יכולה לסדר את הדברים בראש, ויכולה גם במקרים אחרים להגביל ולגרום לך להרגיש לא נוח.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

בכלל נראה לי מצחיק שאנשים מבקשים מאיתנו שנגיד להם מה הם. רק האדם עצמו יכול לקרוא את ההגדרות והספורים ולהגיד מה הוא מרגיש ביחס אליהם. מזדהה או לא וכד'. בכל אופן, מקווה מהורהרת12345 שקיבלת את התשובה שחיפשת.

למעלה