שלום! אני חדשה!

../images/Emo9.gifשלום! אני חדשה!

אני שקד, אבל תקראו לי אלהנה (אני אוהבת את השם) ואני נורא מתעניינת במאגיה וכישוף, והייתי רוצה להשתלב פה בפורום, כי סוף סוף מצאתי קהילה של מאמינים! אם אתם יכולים לתת לי כל מיני כשפים של מתחילים שאני אוכל לנסות ולהסביר לי קצת על מה שקורה, כי אני די חדשה בנושא...

TheBlueOne

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

איננו נוהגים לחלק כאן כישופים בד"כ.. את מוזמנת לעיין במאמרים (יש שם כמה הצעות לשיקויים והרבה מידע) כמו כן את מוזמנת לעיין בארכיון ולהשתתף בדיונים. דרך צלחה! :)

shining moon

New member
ברוכה הבאה מותק../images/Emo24.gif

מקווה שתישתלבי בפורום בקלות ושתהני פה ובכללי.....התמכרות נעימה
ניצלו'שי קטן: מישו יודע איפה אני יכולה להשיג עוד שיקויים טובים חוץ מהמאמרים כאלו בנוסף אליהם (אני לא יודעת למה אבל יש לי חולשה לשיקויים אני פשוט אוהבת אותם
)

Swicca

New member
ברוכה הבאה..... ../images/Emo8.gif

כמו שכבר אמרו לך מקודם .. חחח קל להתמכר !!! בכל מקרה שיהיה לך נעים פה ואני מציע שתנסי כישוף\לחש רק כשאת מוכנה ולא סתם בשביל הכיף (חחחחח או כשאת צריכה) מקווה שתהני פה..... אור ואהבה ,שימי.

jbu

New member
אלן וברוכה הבאה

לפני הכישוף הראשון שלך את צריכה ללמוד ולתרגל אחרי זה את תוכלי להכין כישוף משל עצמך.

dopey_wizard

New member
שלום אלהנה

וברוכה הבאה... איחולים על בחירתך בדרך המהימה של המאגיה.. אל תנסי למצוא כישופים מוכנים, זה מאוד נפוץ אצל חדשים לנסות ולמצוא דברים בקלות, אחרי כמה זמן לומדים שבתחום הזה לפחות, שום דבר אינו בא בקלות, תתחילי בזה שתקראי את המאמרים של הפורום, אני ממליץ גם לעבור על הארכיון שלמרות שיש בו דברים ממש מפגרים גם דברי חוכמה תוכלי למצוא בו.. ואחרי זה (או לפני) כשתמצאי בערך איזה תחום (או כמה) שמצאת בהם עניין, תוכלי לרכוש ספר בנושא וללמוד יותר.. בהצלחה!

למעלה