פתיל שוויץ

Wicked Wicca

New member
מזל טוב!

ואאאווווווו! (על הוולפיפר) בקשר לפורום כבר נאמר הכל, אז אני רק אחזור ואומר שזה הפורום הכי נחמד שהייתי בו... שמחה להיות חלק ממנו... שנמשיך ככה...
love ya alll!

matara

New member
אוו../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo22.gif

אם הייתם רואים את החיוך שמרוח לי על הפרצוף
קודם כל זה באמת פורום מצוין!! ואני שמחה להיות חלק ממנו (חלק קצת פסיבי אבל בכל זאת...) ול: willowfreak תודה לי
את מצילת חיים
מלאך
אני צריכה להודות לך
מזל טוב על המובינג
, ושהמטומטמים מאופיס ללא שום חוש אופנה
ילכו ל****. שיהייה לכולם אחלה קיץ!!!

ANGEL N

New member
ואם אנחנו בקטע של תודות אז:...

המון המון המון המון תודה לכל מי שעזר לי. אנשים בזכותכם אני רואה את העונה השישית של "באפי" בלי שום שניה אחת של צינזור ובלי פרסומת אחת ואת העונה השלישית והמצויינת של "אנג'ל". אז באמת המון המון תודה, נחמד לדעת שיש אנשים טובים שמוכנים לעזור. אוהב אתכם!

לנצח1

New member
טיהי הייזל(ינה)

אני התחלתי עם זה ואז דרשת ממני לסיים את זה אז סיימתי (בגלל שאני כל כך חמודה ;) מיי לייק פורום :)

קלואי1

New member
טוב, אני שונאת להגיב לשירשורים כאלה

אז אני אגמור עם זה עכשיו... באמת יש לנו כאן אחלה פורום, אני מתה פה על כולם!! באמת שהפורום הזה העלה בכמה רמות את ההתמכרות שלי לבאפי שאני באמת שלא חשבתי שאפשרי כי גם לפני הפורום הייתי מכורה לבאפי ברמות שאי אפשר לתאר אפילו... אז תודה לשני שהביאה אותי לפורום ואני מאחלת לנו המון הצלחה ועוד הרבה הרבה שנים של פעילות למרות שנגמרת הסדרה (איך אני רואה את הפורום קורס ב-20 במאי...) ועכשיו, כמו שאמרתי, אני שונאת להגיב לשירשורים האלה אז אם כבר הגבתי אני אנצל את זה עד הסוף:
מזל טוב לאמה, ניק ושרה שיש להם יומולדת בשבוע הקרוב (וגם לי יש!! יום אחרי שרה!).
מזל טוב לכל חבר פורום שתהיה לו יומולדת ב-10 שנים הקרובות...
ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו ולא הייתה לי הזדמנות להגיד להם (למרות שאת זה אני באמת שכן משתדלת לעשות) וגם לכל מי שיצטרף לפורום ב-10 שנים הקרובות- ברוך הבא, לשמור על חוקי הפורום ואני מקווה שתהנה!!! אז בבקשה לא להתעצבן עלי אם אני לא מגיבה לשירשורים האלה אני פשוט שונאת להגיב בגל כזה וגם ככה לחזור על מה שכולם אמרו. יום באפי טוב לכולכם, רוני.

קלואי1

New member
אהה, עוד משהו-

תודה לכולכם שנתתם לי במה לבטא את השנאה שלי ליצורי האסקייפ (למרות שהחלפתי חתימה- מוות ליצורים של אסקייפ!!). ותודה במיוחד לתמר שתמכה בי לאורך כל הדרך- מתה עליך בובה!!

"אם שכחתי להודות למשהוא..."

אני מתרגשת תודה רוני:] רוני- הדבר הזה עדיין רודף אותי! ועכשיו יש יצור חדש! איזה אחד שהוא תמרור, עכשיו יש מורה מפלצת בביצפר שלי, והיצור תלוי בכל מום ומתחת כתוב- "הופה סתופה" כן כן, מי צריך ילדה קטנה עם סכין, שיש לכם את היצורים שרודפים אותי...

The Flash

New member
קבלו ח"ח!!!

שמעו אין לי מושג על כה דיבורי כל הסיפורים האלה המיקרו כל זה....ואף פעם לא הייתי במפגש(אפילו שפעם ניסיתי והגעתי אבל אז גגרון אותי הביתה...) אבל נראה שכולם נהנים וזה מאמת אחלה פורום ואם אני רוצה לחשוב על משו בבאפי שלא חשבתי עליו ויכול להיות נחמד זה המקום לבוא אליו! הדיונים לא אוזלים וכשאני חושגב שאאין יותר על מה לדבר אנשים צצים עם נושאים חדשים פשוט זה ה----->פורום!!!

למעלה