פתיל שוויץ

polly jean

New member
ואם אפשר להוסיף....

כיוון שאני חדשה כאן, ויכולה לשפוט מבחוץ, אתם באמת עושים רושם של פורום חמים ומגובש
בצורה יוצאת דופן.. אני מאוד נהינת לקרוא ולהתעדכן כאן מדי פעם, ולא חושבת שהייתי מתמכרת כ"כ לבאפי אם לא הייתי עוקבת אחרי ניתוח הפרקים והניתוחים.. ונראה שהמנהלות מאוד משקיעות ונותנות מעצמן בכדי לשמור את המקום חי בועט -סתם כמה מילות חנופה
ודרך אגב, יש סיכוי שא/נשים כאן ירצו לקיים צ'טים ידידותיים לספויילרים?

matanbu

New member
חחחחחחחחחח קרעת אותי

עם ה"טמבל חצוף!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק ענק... ורק תמשיכו ככה :)

ד י י ז י

New member
Indeed indeed!

הוא הפורום האהוב עליי, ובאמת כייף לבוא לפה (זה שהוא פורום באפי עוזר, אבל באמת יש פה אחלה אנשים) הוא עזר המוווון להתמכרות שלי לבאפי, ולהבין משמעויות, רמיזות ומטאפורות בסדרות. פגשתי פה אנשים מדהימים, שאני בקשר מצוין איתם גם מחוץ לפורום (
). לא הרבה פורומים עושים את זה! we should be proud! אז מה שאני מנסה לומר, זה - I love you guys!
*big bear hug*

spikeslave

New member
אנחנו......../images/Emo163.gif

פורום שולט, קורע, אדיר, פצצה, פצצות לדבות, פגזים לריסים, סבבה, סבבה אגוזים, סבבה בפיתה, הורס, שווה, סוף העולם, חבל"ז, יפה, טוב, נחמד, ואין לי כח למצוא עוד מילים אבל לא נורא נ.ב. תסתכלו איזה חתימה חבה שלי הכינה לי

shokoklit

New member
../images/Emo9.gif

טוב נו בד"כ אני קוראת כאלה שרשורים ולא מגיבה אבל lol P: weee love u thiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis much :)

B a n j o

New member
הרשו לי להוסיף

באמת אמרו בר לפני כאן אבל אני גם רוצה (צומי)
אז זה באמת פורום מצויין, אני לא חושב שהייתי מתמכר ככה לבאפי אילולא הפורום וגם בטח ובטח לא הייתי שונא כ"כ ספוילרים (אתם לא רוצים לדעת איך הייתי עם ספוילרים לפני...) בכל מיקרה, אני רק רוצה להגיד תודה לכולם כאן על זה שעשיתם כזה פורום סבבה שבו באמת יש אחלה אנשים ואנשים שנפגשים ואפילו עוזרים אחד לשני מאחורי הקלעים ! ורק תיקון קטן, "סלמון"... זה עידן השני ! אבל אני שמח שזכרתם את העוגות שלי ואת הזקן (
) שלי

מינצו

New member
נראה לי שאני מפספסת יותר מדי בגלל

העבודה.... מה העניין עם הסלמון? וכן כן גם אני מאוד אוהבת את הפורום

idanyd

New member
מה הקטע עם הסלמון?

אני אתן לבנג'ו להסביר. נראה שהוא מקבל איזו הנאה פרוורטית מזה...
. סתם, הכל מאהבה בנג'ו
.

B a n j o

New member
הכל מאהבה גם אליך ../images/Emo24.gif

פשוט.... עידן כבר לא יכול לאכול סלמון... את מבינה, הסלמון עלה לו בשני מיליון שקל... כן, כן, שמעת טוב, שני מיליון שקל
פשוט, אם הוא היה זוכר שסלמון זה גם "אלתית" אז הוא היה יכול לזכות בשני מיליון שקל בכספת....
לא ממש ספוילר אבל נגיד... בשביל להיות ON THE SAFE SIDE
7X07 Salmons, Salmons, You're so delicious, I love you more then all the other fishes !

מינצו

New member
אה ראיתי את זה!!!!

אז איזה עידןזה היה?(כינוי אני לא טובה בשמות הפרטיים פה כמו כולכם...)

WillowFreak

New member
היפ היפ!! הוריי!!!! ../images/Emo8.gif

לפורום המצויין שלנו!! קצת באיחור (כרגיל באיחור..) אני מודעת, אבל בכל זאת קצת פרגון
תודה לכל חברי הפורום שעזרו לי להעביר לילות קפואים ללא שינה בבריסל הרחוקה, עזרתם לי לשמור על (חלק) משפיותי!!! תודה רבה למשתפ"ים היקרים ובמיוחד ל-matara
LOVE YOU ALL!!!! ועדכון קצרצר לגבי גיוסי הקרב... (איזו משעממת אני....) הקדימו לי את הגיוס!!! YAY!!! (??
) אני אוכל לראות את הגראנד פינלה של באפי!!!! ו..... אני כבר לא גרה אצל סבתא!!!! *פוצחת בריקוד באניז סוער*
הופ!! הופ!!! עברתי דירה. אני לא (ואני מדגישה) ל-א גרה אצל סבתא
בגלל זה גם לא הייתי פה יחסית הרבה זמן (שבוע... אבל מי סופר???) כי חברת האינטרנט החליטה לעשות לי צרות עם העברת הקו... אבל זה כבר לא משנה... הכל טוב. עזבתי את האופיס! (!!!!let it B-U-R-N
) בקרוב מפגש פורום אצלי!!
(אולי בפסח) אז מזל"ט לי!!!!!! והנה וולפייפר דנדש שהכנתי
מקווה שתאהבו

Schnickelfritz

New member
מזל טוב ../images/Emo34.gif

איפה את עכשיו? (מקום מגורים.. למטרות מפגש) ואם כבר אני כותבת- אין לי הרבה מה להגיד על הפורום שלא אמרו כבר: אנשים מדהימים, ניהול מעולה.. כל מה שיש לי להגיד זה- חָזַק ואֶמָץ!)

למעלה