וואי הזוי...חחחחחחחחחח
"שיט אני אהרוג אותו" באותו רגע עלתה במוחו מחשבה -"הטל הזה, עכשיו הוא יודע...מה יהיה עם זה? אני מכיר אותו..הוא בטח ילך לספר לחברה על זה..אני שוב אהיה מושא ללעג בקרב כולם....הוא בטח עכשיו יושב על החברה החדשה הזאת שלו.."אני אספר לך אחר כך"...אחר כך? למה? למה הוא חושב שזה מעניין אותי...כל מה שהוא חושב זה על עצמו....הוא והחברה שלה...ומה איתי? מתי לאחרונה היא שאל מה איתי? נמאס לי..פשוט - נמאס לי מכל מה שקורה פה..." בינתיים טל התרותץ בחוץ, שכח לגמרי שהפגישה שלו עם ליאור, הוא רץ לחפש את מנחם - "איפה המנחם הזה כשצריכים אותו"?? לבסוף הוא מצא אותו, כבר מאחר בשעתיים לפגישה, אפילו לא חושב על תירוץ - "מנחם, מה נשמע? תקשיב..אתה חייב לעשות לי טובה... <מתגודדים בשקט, טל מספר לו משהו את התוכנית שלו.." מנחם מסכים - הם רצים לביתו של שלומי "שלומי? אתה פה? איפה אתה? אתה חייב לבוא לשניה, יש לי הפתעה.." הדלת של שלומי סגורה "כדאי להכנס" שואל טל..."הוא לא עונה וזה חשוד"... טל פותחים את הדלת, "א...לוהיםםםםםםםםםםםם". "מה קרה?" שואל שמוליק "שמוליק, בוא מהרררררררררררררררררררררררר" צועק לו טל בחדר הם רואים את שלומי, לצידו מכתב "נמאס לי מכולכם, כולם עושים מה שבראש שלהם..לאף אחד לא אכפת ממני....הנה זה יצא - אני הומו, ואני לא מתבייש בזה, חבל שזה נגמר ככה, אני לא רוצה להיות שוב נושא שאפשר לצחוק עליו, אני יודע מה אתם חושבים..."אין לך מה לדאוג, הכל יסתדר בסופו של דבר....מה שצריך לקרות - יקרה..."...אז זהו - זה מה שהיה צריך לקרות? ככה? " [טל ושמוליק המומים ממה שהם רואים] "אבל...מההההה?? מה הולך פה? על מה הוא מדבר? אנחנו לא מתייחסים אליו? אני....לא....אבל.....הכל עשיתי בשבילו - תראה שלומי - אפילו הבאתי לך את שמוליק, רציתי להכיר לך אותו...הוא...כבר....שנתיים מאוהב בך....מה...עשית?!?!?" פתאום טלפון, על הצג מופיע השם "ליאור"...טל אפילו לא עונה....הוא לא מסוגל להגיד כלום - "סליחה...אני מקווה שתצליחי במבחן מחר" ? מה יש כבר להגיד?!?!? טל ושלומי נשארים המומים בחדר, מולם מתנופפת גופתו של שלומי, תלויה באויר...........